- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.221
KV kahkulumu farketmediAhahahhahahsvshhkvdem sacima yorum yapmadi diye konu acacam bende
Bencede canim biraz diyete odaklan sonra baslarsin sporaYa yeni basladim diyete oyle bi enerjim yok su 1 kac gunu atlatayim oluck o da ins
Bende alcam yanıma çocuğum olduğunda gelsin baksın KP zaten çok iyidir sağolsun gelen gidene de bakarlar hemOhhh sen ballisin benim kvdem 40 gün kaldi dogumdahakkini yimeyim simdi cok iyi bakti bana lohusayken
KV kahkulumu farketmedigobegime laf etti
Ayy bende kayınbabami cok severimBende alcam yanıma çocuğum olduğunda gelsin baksın KP zaten çok iyidir sağolsun gelen gidene de bakarlar hem
Gülmekten Karnım ağrıdı kaslarimda çalışmıştır dimideliye çıkar adımız artik
Ben varya hic biseye karismamBnmki de der aslan parçası o koçum ben ben gaz veririm ona ben hiç karismadan hallolur
Bende pek severim zaten hiç kızı yok beni kizi gibi sever ikiside eltiler gelince nolur bilememAyy bende kayınbabami cok severimaynen oyle yapti valla her gelene yemegiydi bilmem neyiydi temizligiydi hepsini yapti bak iyiye iyi derim inkar itmem
Benimde vallaGülmekten Karnım ağrıdı kaslarimda çalışmıştır dimi
Ay çok dolmusuz biz megersemBen varya hic biseye karismammasum melek ben akajshkalabshajakabakl herseyi esim halleder oyle yap giz niye biz yuz goz olak dimi
Benim eşim tek oglanBende pek severim zaten hiç kızı yok beni kizi gibi sever ikiside eltiler gelince nolur bilemem
Kimsiye anlatamiyom çatlamiyak burda konusak isteAy çok dolmusuz biz megersem
Orası sakat biraz Allah iyilerle karşılaştırsin canim ben tek gelinim başka yok esimde tek damatBende pek severim zaten hiç kızı yok beni kizi gibi sever ikiside eltiler gelince nolur bilemem
Bnm görümce yoktan kuzenler var sagolsunlar gorumce kiminBenim eşim tek oglantek gelin oldugum icinde ozelim tabiside iki tane gorucem var
Ayy aynı benimde 2 görümce esimde tek oğlanBenim eşim tek oglantek gelin oldugum icinde ozelim tabiside iki tane gorucem var
Valla bende bi yakalanirsam bide bdv ye konu açtım beyaz giymek istiyor diyeKimsiye anlatamiyom çatlamiyak burda konusak isteyerimi yurdumu vermicem ben artik korkuyom taninmaktan ahajahagagjaksjaahah
Bende tek gelinim sanki eltim olsa isler karışırdı gibi geliyoOrası sakat biraz Allah iyilerle karşılaştırsin canim ben tek gelinim başka yok esimde tek damat
Bişi diyim mi ben senikiskandim resmen :zdOrası sakat biraz Allah iyilerle karşılaştırsin canim ben tek gelinim başka yok esimde tek damat
Ayy bi de onlar mi çıktıBnm görümce yoktan kuzenler var sagolsunlar gorumce kimin
Ayy 5 gorumceBende tek gelinim sanki eltim olsa isler karışırdı gibi geliyobiz 5 kiziz damat cok olicikk gelin bi tane olacak erkek kardesimin eşi 5 gorumceye sahip olicikk Allah kismet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?