- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.201
Kuzu sizin dünkü sporlar gume gitmesin yoksa bugünden mi baslicaz ekleyin isterseniz onlari yada eklediniz mi kafam karistiYok canim reglinin ilk gunu oldugu icin yapmadi selcan
Onlarda ayda yilda bir gelip bir ay kalirlarsa görürsün uzaktaki iyi kayananayiEn iyi kaynana uzaktaki kaynanaahahah
Bencede süper oldu yoksa ben popomu kaldırıp yapmazdimAyy harikasin kizz valla cok guzel oldu bu spor yarismasi
Ayy ben anlamadim orayi kiz her gununkunu ayni listeye mi yazacuihhhKuzu sizin dünkü sporlar gume gitmesin yoksa bugünden mi baslicaz ekleyin isterseniz onlari yada eklediniz mi kafam karisti
Ben calisiyom beybisi sen düşün o kadarını daOnlarda ayda yilda bir gelip bir ay kalirlarsa görürsün uzaktaki iyi kayananayi
He ayni listeye yazalım yoksa ben toplayamam hak gecmesinAyy ben anlamadim orayi kiz her gununkunu ayni listeye mi yazacuihhhkafaamda deli sorular
Kesin arada kayniyondur sendeBenimkinden bişey duymadım ben ama gorumcelerimle filan cekistiriyordur illaki hergün telefonda konuşurlar yarım saat 1 saatarada beni de kaynatiyorlardir
Tamam iste kvden sen calisiyon diye evi derleyip toparlamak ve sonrasinda arkandan laf etmek icin sizde kalmak isterse nörecenBen calisiyom beybisi sen düşün o kadarını da
Ya yeni basladim diyete oyle bi enerjim yok su 1 kac gunu atlatayim oluck o da insHadi spor da ekle ona kuzu hadi
Biz hic konusuyoz mu arkadanBiz yazık gelinler yaaa Bşk uslu uslu oturuyoz arkamizdan neler yapiyolar ayıp
Ben anneme bile cemkiriyom dolabımi karıştırıyor diye valla olay çıkarTamam iste kvden sen calisiyon diye evi derleyip toparlamak ve sonrasinda arkandan laf etmek icin sizde kalmak isterse nörecenal sana korku filmi
Ben bdv ye konu açayım orda konusak ahahah kV sorunsali :zagdjdhdjdBiz hic konusuyoz mu arkadan
Ay dimi canım senin biraz beklenen daha iyi olcak az bi kilo ver deYa yeni basladim diyete oyle bi enerjim yok su 1 kac gunu atlatayim oluck o da ins
Valla bastan kesicen o işi benim eşim biz ev kurarken asla duzenimize karisma dedi karişamiyo hicBen anneme bile cemkiriyom dolabımi karıştırıyor diye valla olay çıkarbnm düzenimi kimse bozamaz ben Çeyiz resme bile yapmak istemiyorum sırf esyalarim karistirilcak diye
Duramiyorlar canım burda kayın Babam hep camide kahvede emekli sıkılıyor kaynanamda geldi doğumuma 2 gün kaldı gittiOnlarda ayda yilda bir gelip bir ay kalirlarsa görürsün uzaktaki iyi kayananayi
Bnmki de der aslan parçası o koçum ben ben gaz veririm ona ben hiç karismadan hallolurValla bastan kesicen o işi benim eşim biz ev kurarken asla duzenimize karisma dedi karişamiyo hic
AhahahhahahsvshhBen bdv ye konu açayım orda konusak ahahah kV sorunsali :zagdjdhdjd
İdeal kV yemin ederimDuramiyorlar canım burda kayın Babam hep camide kahvede emekli sıkılıyor kaynanamda geldi doğumuma 2 gün kaldı gittitavukları bahçesi falan var
Ohhh sen ballisin benim kvdem 40 gün kaldi dogumdaDuramiyorlar canım burda kayın Babam hep camide kahvede emekli sıkılıyor kaynanamda geldi doğumuma 2 gün kaldı gittitavukları bahçesi falan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?