Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzu sizin dünkü sporlar gume gitmesin yoksa bugünden mi baslicaz ekleyin isterseniz onlari yada eklediniz mi kafam karisti
Ayy ben anlamadim orayi kiz her gununkunu ayni listeye mi yazacuihhh kafaamda deli sorular

Tamam iste kvden sen calisiyon diye evi derleyip toparlamak ve sonrasinda arkandan laf etmek icin sizde kalmak isterse nörecen al sana korku filmi
Ben anneme bile cemkiriyom dolabımi karıştırıyor diye valla olay çıkar bnm düzenimi kimse bozamaz ben Çeyiz resme bile yapmak istemiyorum sırf esyalarim karistirilcak diye

SPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM

SekerPancarı71 : 52dk +57 dk
Selcanmehmetcan:
edan18 :35 dk

MOR TAKİM

hedef52:15+40 dk
htc71 :75 dk
munter :35

Ben anneme bile cemkiriyom dolabımi karıştırıyor diye valla olay çıkar bnm düzenimi kimse bozamaz ben Çeyiz resme bile yapmak istemiyorum sırf esyalarim karistirilcak diye
Valla bastan kesicen o işi benim eşim biz ev kurarken asla duzenimize karisma dedi karişamiyo hic

Duramiyorlar canım burda kayın Babam hep camide kahvede emekli sıkılıyor kaynanamda geldi doğumuma 2 gün kaldı gitti tavukları bahçesi falan var
Ohhh sen ballisin benim kvdem 40 gün kaldi dogumda hakkini yimeyim simdi cok iyi bakti bana lohusayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…