- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.241
Kiz cidddi miiiiValla bende bi yakalanirsam bide bdv ye konu açtım beyaz giymek istiyor diye
Bizimkiler ayrilmiyo yanımızdan sagolsunlarAyy bi de onlar mi çıktıkuzen de niymis ben hic birini tanimam bile esimin kuzenlerinin
MasallahhhBende tek gelinim sanki eltim olsa isler karışırdı gibi geliyobiz 5 kiziz damat cok olicikk gelin bi tane olacak erkek kardesimin eşi 5 gorumceye sahip olicikk Allah kismet ederse
Valla çok dalga geçildi öldürürler beniKiz cidddi miiiiahshahhajakakajanajkakajajajajajajajjajsjsjsjsjsjsjsjja ayyy gulmekten ölcem
Ben karışmam kiz geline ama bi ablam bi de kardesim var fena olaraktanAyy 5 gorumce
Ayy yok ben karismam etliye sütlüye gardaşima iyi baksin yeterMasallahhhgorumcelik yapacak misin kız sindi
Kizz aman diyim nerde oturdugunu filan pek belli itme buralardaValla çok dalga geçildi öldürürler beni
Oyy beybim kıskanma bende 1 taneyim ama kaynanam kızlarına aşık resmen hele büyük görünceme habire onu overBişi diyim mi ben senikiskandim resmen :zd
Ayy ne sinirBizimkiler ayrilmiyo yanımızdan sagolsunlar
Ben karışırim şahsen geline bi evlensinde kardesimBen karışmam kiz geline ama bi ablam bi de kardesim var fena olaraktanonlardan cekebilir biraz
Kiz aslinda ogluna aşık olmasi gerekirdi tek yaOyy beybim kıskanma bende 1 taneyim ama kaynanam kızlarına aşık resmen hele büyük görünceme habire onu over
Ben karışırim şahsen geline bi evlensinde kardesim
Yok kimse bilmiyo söyler miyim bee evlenince gizli gizli kullancamKizz aman diyim nerde oturdugunu filan pek belli itme buralardapeki kvdenler biliyo mi kadınlar kulübüne uye oldugunu benimkiler bilmiyiii
Geleceğin 1 numaralı gorumce adayiBen karışırim şahsen geline bi evlensinde kardesim
Sakinnn süylemeeeYok kimse bilmiyo söyler miyim bee evlenince gizli gizli kullancam
Sende yavru kedi gibi anne ben diye bak yüzüneOyy beybim kıskanma bende 1 taneyim ama kaynanam kızlarına aşık resmen hele büyük görünceme habire onu over
Yok kız senlik bişi değil her yerde yanimizdalar nişan alisverisine bile anneler gelmedi kuzenlerle gittikAyy ne sinirben miyim fesat olan acaba kendimden şüphe ettim suan
Bu işte bi terslik varKiz aslinda ogluna aşık olmasi gerekirdi tek yaseni kiskanip daralması gerekirdi niye oyle olmadi ki
Ahahahsha piissso zaman sen hakittin kvden beyaz giysin düğünde
Sende yavru kedi gibi anne ben diye bak yüzüneadı gelin olunca tabi illa ayriliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?