Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kızlar.dün yemekten sonra çat kapı arkadaşımıza çaya gittik dönüşte de oğlanın bugüne sınavı vardı onla ders çalıştık o yüzden bildirim yapamadım.çayın yanına ikram edilen hiçbirşeyi yemedim
Dünkü menüm
Sabah:mantarlı omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:1kare bitter
Öğle:çorba,yoğurtlu ıspanak
Ara:mandalina,2 ceviz
Akşam:ızgara balık,salata
1hurma
Tk 500( tony karen hill 30 dk da500 kalori)

gayet iyi canısı cok dengeli maşallahhh

oy kuzum nası da küsermiş 63,6 olsan kurtarır kuzum olamaz mısın
kuzum olamazsam bi hafta daha beklerim sıkıntı değil ne olacak da başlangıç kilosuna göre eksideysen giriyorsun diye biliyordum. zaten pazartesi benim 15 gün olmuştu. neyse kuzu farketmez

ayy tm alalım senide canııımmmm
hadi kendini tanıt bize

22 yaşındayım.
164 boyum 55-56 kilodayım.
Hedefim 49-50 kilolarda olmak.
Kurban Bayramında 52 Kilo falandım ve fizik açısından iyiydim sonra birden Kilo aldım 57 oldum.
Şimdi verme aşamasındayım.
Hipotiroit var üstelik bende Kilo vermek zor ama almak, nefes almaktan bile kolay nerdeyse aha
İştahım normalde yoktu ama artık açıldı.
Özellikle aksam 10dan sonra bişeyler yemek istiyorum.
Kilo vermek istiyorum gelin beni alınnnnn

İyi de o zaman listedeki +da olanların da çıkması gerek çok saçma girdim ben bi kereeee
Listeye ilk giricen için bu genel bi kural bibigimm gecen cumadan az olman gerek Mefkurem canim dogru biliyorum dimi yanlis bisey soylemeyim deneme suresi dolan uyeyinin baslangic kilosundan az olmasi onemli degil gecen cumaki kilosundan da az olcak dogru dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…