- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.381
Listeye ekside olmadan girilemiyii
hadi inşallahhh :) neler dedi doktorgeldim artık buradayım sizlerleyim
çok şükür
Teşekkür ederim kızlarcanim cok gecmis olsunnnnn
enee o başlangıc kilosuna göre değil miydi ömceki haftaya göre mi değerlendirilccekListeye ekside olmadan girilemiyii
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım kuzuna inşallah hemencecik toparlar
hoşgeldin canım takimimiza
Takımlar neye göre ayrılıyor?
Kuzu benim deneme süresi doldu geçti bile o kiloya göre eksideyimm girdim yaniListeye ekside olmadan girilemiyii
İyi de o zaman listedeki +da olanların da çıkması gerek çok saçma girdim ben bi kereeeeenee o başlangıc kilosuna göre değil miydi ömceki haftaya göre mi değerlendirilccek
İyi de o zaman listedeki +da olanların da çıkması gerek çok saçma girdim ben bi kereeee
Merhaba kızlar.dün yemekten sonra çat kapı arkadaşımıza çaya gittik dönüşte de oğlanın bugüne sınavı vardı onla ders çalıştık o yüzden bildirim yapamadım.çayın yanına ikram edilen hiçbirşeyi yemedim
Dünkü menüm
Sabah:mantarlı omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:1kare bitter
Öğle:çorba,yoğurtlu ıspanak
Ara:mandalina,2 ceviz
Akşam:ızgara balık,salata
1hurma
Tk 500( tony karen hill 30 dk da500 kalori)
canım belli kuralı yok bildiğim kadarıyla istediğin takıma katılmakta özgürsün devamlılık şartıyla
gayet iyi canısı cok dengeli maşallahhh
kuzum olamazsam bi hafta daha beklerim sıkıntı değil ne olacak da başlangıç kilosuna göre eksideysen giriyorsun diye biliyordum. zaten pazartesi benim 15 gün olmuştu. neyse kuzu farketmezoy kuzum nası da küsermiş63,6 olsan kurtarır kuzum olamaz mısın
Benide alın o zaman yoksa kafayı yerken bulucaksınız beni
ayy tm alalım senide canııımmmm
hadi kendini tanıt bize
Bi önceki cuma kilosu onemli canim hesaplarken de oyle hesapliyoruz yaenee o başlangıc kilosuna göre değil miydi ömceki haftaya göre mi değerlendirilccek
Ohh iyi bari kuşummKuzu benim deneme süresi doldu geçti bile o kiloya göre eksideyimm girdim yani
Listeye ilk giricen için bu genel bi kural bibigimmİyi de o zaman listedeki +da olanların da çıkması gerek çok saçma girdim ben bi kereeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?