- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.361
bence yapma sonucta adam evde spor mu yapılırmış o evdeyken aaa bugün bosver sporuBugun eşim evde izinli o yuzden sadece twist shape yapabilirim bugun gaiba
Günaydın kızlar
Gunaydin tatlislar spor yapiyorummmson 8 dk
canım ne zaman gelmeye baslarsın ona görebende ugramayuanları listeden siliyorum çünküKizlaaar çok üzülüyorum giremiyorum kusura bakmayın kaynanamlar burda çok yoğunum
oo süper listeye girdiğin zaman senide spor takımına alırızKızlar ben zaten yürüyüş yapıyorum 1 saat
Yuppiiiiiiikova01 ( 64.6/ / / %)
hedef52 ( 56.9 ///%)
selcanmehmetcan(74.8 ///%)
moonlii(66.4///% )
htc71( 67.4///%)
munter (73,6///%)
edan18 (63,7///%)
aday listesi
@qserpo (108,2/ / / %)Başlangıç 17 aralık Giriş kg 110 Hedef kg:
@arslnseda (66/64,4/1,6/ %2,42) Başlangıç 27 aralık Giriş kg 66Hedef kg45
@06Derya (/87// %) Başlangıç 04ocak Giriş kg87 Hedef kg75
kızlar liste bu şekilde bu sefer kimseye hoşgörülü olmadım bildirim yapmayanları listeden çıkardım
edan18 ve munter listeye girdi
aslında qserpo da listeye gircekti ama cok fazla ugramadıgı için bir hafta daha bekletmek istedim
darısı yeni gelenlerin başına inşallahhhh
Yuppiiiiiiiyalnız bu hafta galiba hepimiz +dayız kızlar
yarın yine üstümüzde ne var ne yok çıkarıp gideriz tartıyaaynen cnaım sonundaaa
ay evet ben bi kova01 den umitliyim geri kalan hepimiz ++++++
günaydın herkeze diyetisyenden geliyorum 107.7 çıktım 15 inde tekrar gidicem bugün sıkı bir diyete girdim bana dua edin olur mu şu illet kilolardan Allahımın izniyle kurtulayım
Canım inşallah azimle vereceksin sen de fit bir kadın olacaksınbu arada vücudumun 56 kilosu yağ ve metebolizmam çok yavaşmış verdiğim kiloyu bu yüzden çabuk geri alıyomuşum
günaydın herkeze diyetisyenden geliyorum 107.7 çıktım 15 inde tekrar gidicem bugün sıkı bir diyete girdim bana dua edin olur mu şu illet kilolardan Allahımın izniyle kurtulayım
yarın yine üstümüzde ne var ne yok çıkarıp gideriz tartıya
çok sağolun ilk 2 hafta spor vermedi sadece diyet bakalım ne kadar kilo gidecekCanım inşallah azimle vereceksin sen de fit bir kadın olacaksınhiç canını sıkma normal diyetisteninin verdiği listeye göre git sporunu yap bak gör nasıl gidiyor kilolar
geldim artık buradayım sizlerleyimo zaman tatlım artım daha cok bizimlesinnnn bak dilimde tüy bitti gel gel diye diye
Listeye ekside olmadan girilemiyiiYuppiiiiiiiyalnız bu hafta galiba hepimiz +dayız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?