- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.641
Sabah sporumu yaptigima göresimdi kahvalti zamani tabi once bacaklarimi esnetiyorum kizlar spordan sonra esneme yapiyosunuz dimi kaslar uzasin ve rahatlasin ince bi gorunum olsun diye
Evett bu hafta reglom ama ben kendimi bildigim.icin regl oldugumda iki kiloya kadar fazla cikarim buna şükür dicegim 76kg yum 1.2 fazla ciktim ama haftaya dönüşüm guzel olacak.kizlar bu hafta benim icim bazi kotu aliskanliklarimi biraktigim için böyle oldum gelecek hafta daha iyi olacagimi düşünüyorumkaptinn canim bu hafta affola..
Yere dik bi sekilde kalça kemiginin ustune (hisset kemigi yani)oy yok ben hiç yapmıyorum zaten canım cıkıyo spordan sonranası oluyo ki bi araştrayım
Verirsin verirsin ben 1 aydir 52lerdeyimbana yetisirsin sen
Bende diyetimi düzgün yapsam kolay veriyorum da isteeeBenide vermeye başlayınca hızlı veriyorum da alınca da hızlı alıyorum
Ohhh afiyet olsun tatlımSabah sporumu yaptigima göresimdi kahvalti zamani tabi once bacaklarimi esnetiyorum kizlar spordan sonra esneme yapiyosunuz dimi kaslar uzasin ve rahatlasin ince bi gorunum olsun diye
Hoş geldin canımBenide vermeye başlayınca hızlı veriyorum da alınca da hızlı alıyorum
hızla verip aynı hızla alıyosan iyi ben iki katı hızla alıyorumBenide vermeye başlayınca hızlı veriyorum da alınca da hızlı alıyorum
ben bacaklarımı acamam öle kesin bakYere dik bi sekilde kalça kemiginin ustune (hisset kemigi yani)garip bir anlatim seklim vağ sonra bacaklarini açabildigin kadar açip bi sol bacaginin üstüne dogru yat bi sağ bacaginin sonra da ortaya dogru yat yeter ebru sallinin hareketlerini yapiyorum ben onun videolarina da bakabilirsin sonunda esneme yapiyir
Bende diyetimi düzgün yapsam kolay veriyorum da isteee
Hoş geldin canım
hızla verip aynı hızla alıyosan iyi ben iki katı hızla alıyorum
Gecmis olsun canimmmGünaydın kızlar gelemedim bu saate kadar şimdi de sırf sizin için girdim yoksa pc ışığı bile rahatsız ediyor
Kuzum kilo vermissin listedesin o zamannnaday listesi
munter (73,6/73.9/-0.3×100/_0.4%)
edan18 (63,7/63.4/0.3/0.47%)
@qserpo (107,7/ / / %)Başlangıç 17 aralık Giriş kg 110 Hedef kg:
@arslnseda (66/64,4/1,6/ %2,42) Başlangıç 27 aralık Giriş kg 66Hedef kg45
@06Derya (/87// %) Başlangıç 04ocak Giriş kg87 Hedef kg75
@catlakB (/56// %) Başlangıç 04ocak Giriş kg56 Hedef kg50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?