Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy masallah kız gencecık anne olmussun ne guzel tek hayalım

Süpersin senn tebrik ederim darisi biz şişkoların başına
Saol canimmmm darisi emek veren herkesin başına
Evet gencecik anne oldum şükür kilolarimi da verdim zayif anne olmak cok gizillll ama zayiflayinca da bitmiyo korumakda zor ben her sene bi 3 5 kilo alip geri veriyorum ama zayiflik cok sevdigim icin cok almaya izin vermiyorum
Sen nisanliydin dimi Allah sana da hayirli evlat nasip etsin canim

Sözlüyüm canım bu yaz nişanım olacak kısmetse Bende öyle 3 5 kılo alıp verıyorum sureklı yaa Ben çok zayıf olmak istemiyorum 55 olsam yetecek

PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 52+57+ 54+40
Selcanmehmetcan:40+15+30+105+120+120
edan18 :35+45+45
758dk

MOR TAKİM
hedef52:15+40+50+40+60+20+90
htc71 :75+30+30+46+30
munter :45+20+55+200+20

866dk

Yihuuuuuuuuu yendikkkkkk
Super bir menuuuuuuafiyet olsun balim

sag ol bebisim

Aha ben görmemiştim munter ne kadan yidin cikilatadan

Gorunmeyecek kadar azz miniminnacikk

munter @htc71 kaptinn tebrikler kislar haftaya görüşürük
Biz yenmek isin dogmusukkk

Sabah kahvaltımda 1 dılım kepeklı ekmek, biraz peynir, bide omlet yedim. Şekersiz çay bide. Utanıyorum kızlar kınayın beni
Kiz neyini kiniyak benim diyet kahvaltimi görsen aklin uçar o zaman ahahahah az az yedikten sonra kahvalti da sorun yok canim kizartma vs de yemiyoruz zatenkahvaltin cok guzel

Kiz neyini kiniyak benim diyet kahvaltimi görsen aklin uçar o zaman ahahahah az az yedikten sonra kahvalti da sorun yok canim kizartma vs de yemiyoruz zatenkahvaltin cok guzel

bi an hiç denk gelemicez sandım sen farklı mesajlara cvp veriyon ben farklı bitirdim cok sükür

yeni liste

SPOR LİSTESİ(10/17)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :
Selcanmehmetcan:
edan18 :

PEMBE TAKİM

hedef52:
htc71 :
munter :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…