- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.181
ben hayatımda böyle moral bozan mod düşüren insan görmedim
ben kaslı seviiimmAslinda birazda cok zayif seviyorum benyoksa 54 55 de iyi ama tam zayif oldugum belli olacah ben zayifim diye bagiracak o vücut tabi cılız kötü zayif bende sevmem ama bende bu bacak varken cılız olamam zati
bizde o kızlar gibi zayıf fit olcaz inccecik kadınlar olcaz süper olcaz kızım en iyi biz olcazTamam tamam atmayın beni gruptan sös bidaa yapmicimm
Kız benim üst taraf çok geniş, böyle 60ı geçeyim arkadan bakılınca pehlivan gibi oluyom aynıNapsam erir yaa
Ben hiç kendimi o kadar zayıf göremedim bilemiycem nasıl olduğumu aslında fena olmazdı
bizde o kızlar gibi zayıf fit olcaz inccecik kadınlar olcaz süper olcaz kızım en iyi biz olcaz
İnşallahhh
valla ben basenlerden dertliyim üst tarafla ilgili hiç çalışmadm bilenler yardımcı lur kuzum
ama tabi önce diyet sonra spor yaparak olcaz
Teşekkürler baby
Geldim balim
ayy onu hiç sevmiiiimm
Ne kaldı 59 60 aahh bi 60 i gorsemmmmm
Benimde gobekim simitlerim çıkıyor kilo aldigimda üstten alıyorum bendeayy onu hiç sevmiiiimm
Ayy bazen ben bile sasiriyorum canim 11.5 kilo gittihoşgeldin kuzuumm
az kaldı ona da bee maşallahın var cok azimli gidiyosun hedefe
Bende cocuklugumdan beri hep tombuldum canim zayiflik cok guzellllllKız benim üst taraf çok geniş, böyle 60ı geçeyim arkadan bakılınca pehlivan gibi oluyom aynıNapsam erir yaa
Ben hiç kendimi o kadar zayıf göremedim bilemiycem nasıl olduğumu aslında fena olmazdı
Cok guzelleeebence artık yaz gelmeliiii
kızlar sporu hiç bir şekilde ihmal etmiyoruz ben spora başladıgımdan beri kendimi daha dinç hissediyoeum.
ama ben oldum olası acık havada sporu daha cok severim doğa yürüyüşleri koşular.
piknige gittiğimizde sedicekler 1 2 saat ormanda aralıksız yürürüz mesela size de şiddetle tavsiye ediyorum
BİRGÜN BİZDE BÖYLE OLACAĞIZ
abs ne kızBende cocuklugumdan beri hep tombuldum canim zayiflik cok guzellllll
Kilo vermeni bitirdigin zaman abs videolari yap tatlimben hamilelik sonrasi gobusumu abs videolari yaparak toparladim
Son kilolar bitmek bilmiyii kiiiHe ne kaldı ki 54 e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?