Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sözlüyüm canım bu yaz nişanım olacak kısmetse Bende öyle 3 5 kılo alıp verıyorum sureklı yaa Ben çok zayıf olmak istemiyorum 55 olsam yetecek
Allah tamamina erdirsin kuzum
Ben iyi zayif severim vucut hatlarim dolgun bacaklar falan kaldiriyo benim fizigim kisi kendini hangi kiloda mutlu goruyosa o kiloya kadar inmeli zaten dimi yaa tatillerde bayramlarda yada belli donemlerde oluyo 3 4 kilo artis yeterki hemen geri ver sorun olmuyo o zaman

birileri kendini övmeye başladı yine

Amin canısııı inşallah

Aynen öyle canım benim, ne güzel fizik seninki öyle 1.65 boyunda o kiloyu kaldırıyosun

Amin canısııı inşallah

Aynen öyle canım benim, ne güzel fizik seninki öyle 1.65 boyunda o kiloyu kaldırıyosun
Aslinda birazda cok zayif seviyorum ben yoksa 54 55 de iyi ama tam zayif oldugum belli olacah ben zayifim diye bagiracak o vücut tabi cılız kötü zayif bende sevmem ama bende bu bacak varken cılız olamam zati

Aslinda birazda cok zayif seviyorum ben yoksa 54 55 de iyi ama tam zayif oldugum belli olacah ben zayifim diye bagiracak o vücut tabi cılız kötü zayif bende sevmem ama bende bu bacak varken cılız olamam zati

Kız benim üst taraf çok geniş, böyle 60ı geçeyim arkadan bakılınca pehlivan gibi oluyom aynı Napsam erir yaa

Ben hiç kendimi o kadar zayıf göremedim bilemiycem nasıl olduğumu aslında fena olmazdı

bence artık yaz gelmeliiii
kızlar sporu hiç bir şekilde ihmal etmiyoruz ben spora başladıgımdan beri kendimi daha dinç hissediyoeum.
ama ben oldum olası acık havada sporu daha cok severim doğa yürüyüşleri koşular.
piknige gittiğimizde sedicekler 1 2 saat ormanda aralıksız yürürüz mesela size de şiddetle tavsiye ediyorum

BİRGÜN BİZDE BÖYLE OLACAĞIZ

ahh hayallar

Buda hayatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…