- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.161
Allah tamamina erdirsin kuzumSözlüyüm canım bu yaz nişanım olacak kısmetseBende öyle 3 5 kılo alıp verıyorum sureklı yaa Ben çok zayıf olmak istemiyorum 55 olsam yetecek
İvittt
Ben hala okuya okuya geliyom bitmiyiiiiiiiibi an hiç denk gelemicez sandım sen farklı mesajlara cvp veriyon ben farklı bitirdim cok sükür
Allah tamamina erdirsin kuzum
Ben iyi zayif severim vucut hatlarim dolgun bacaklar falan kaldiriyo benim fizigim kisi kendini hangi kiloda mutlu goruyosa o kiloya kadar inmeli zaten dimiyaa tatillerde bayramlarda yada belli donemlerde oluyo 3 4 kilo artis yeterki hemen geri ver sorun olmuyo o zaman
olur kuzuuu ama senin diyet bi tam otursun en azından 1 hafta bekle sonra listedesin hem o ara 1 kişi daha buluruz liste eşit kalır
Çik gizilyeni liste
SPOR LİSTESİ(10/17)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :
Selcanmehmetcan:
edan18 :
PEMBE TAKİM
hedef52:
htc71 :
munter :
Severim bilirsinbirileri kendini övmeye başladı yine
Allah tamamina erdirsin kuzum
Ben iyi zayif severim vucut hatlarim dolgun bacaklar falan kaldiriyo benim fizigim kisi kendini hangi kiloda mutlu goruyosa o kiloya kadar inmeli zaten dimiyaa tatillerde bayramlarda yada belli donemlerde oluyo 3 4 kilo artis yeterki hemen geri ver sorun olmuyo o zaman
Severim bilirsinhergun ovmezsem migrenim tutuyiiii
Bendeben zafer rengi seviiimm
Pusuda bekliyorum diyisinbende başlıcam yakında kendimi övmeye ama az daha zayıflıyaym
Aslinda birazda cok zayif seviyorum benAmin canısııı inşallah
Aynen öyle canım benim, ne güzel fizik seninki öyle 1.65 boyunda o kiloyu kaldırıyosun
Aslinda birazda cok zayif seviyorum benyoksa 54 55 de iyi ama tam zayif oldugum belli olacah ben zayifim diye bagiracak o vücut tabi cılız kötü zayif bende sevmem ama bende bu bacak varken cılız olamam zati
Ben spor yapsaydim bittiydiniz giz siz@edan18 cimde hastaydi @selcanmehmetcan iyi spor yapti ama kurtaramadik
Nalet listeyeni liste
SPOR LİSTESİ(10/17)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :
Selcanmehmetcan:
edan18 :
PEMBE TAKİM
hedef52:
htc71 :
munter :
bence artık yaz gelmeliiii
kızlar sporu hiç bir şekilde ihmal etmiyoruz ben spora başladıgımdan beri kendimi daha dinç hissediyoeum.
ama ben oldum olası acık havada sporu daha cok severim doğa yürüyüşleri koşular.
piknige gittiğimizde sedicekler 1 2 saat ormanda aralıksız yürürüz mesela size de şiddetle tavsiye ediyorum
BİRGÜN BİZDE BÖYLE OLACAĞIZ
ahh hayallar
Buda hayatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?