Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SekerPancarii senin nasıl geçti kuzum annenlerde zamanın eglendinmi kızınla karda oynamissindir ben çıkardım öylece durdugu yerde baktı baktı kaldı şaşırdı yavrum
Ayy cok guzel gecti canimm saol bende çıkardım kizimi biraz oynadi sonra teyzesi onu kara atinca agladi bana atmayin karrrr diye biraz da o bize kar atti sonra kacti iceriye biz kar savasina devam ettik nasil yoruldumm ya kar insani yoruyor

ben kaslı seviiimm
Ben seviyim accik kasama zaten bizim evde yaptigimiz sporlarla kas yapmak cok zor kiz ben 1 sene duzenli spor yaptim 10 kilo agirlikla deadlift(ölüm kalkışı) yaptim sadece bacagimda azcik kas çizgim belli oldu o kadar cok zor yani kasli olmak

cocuk 3 yaşına geliyomus sen hala emziryosun dur yavrum zayıflıyorum diye
anne sütü cook önemli kuzum emzir tabi
Ayyyy yaaaaahahahahhahahah ben bir bucuk yasina kadar emzirdim ve emzirmeyi sonlandirana kadar yidim de yidim o halli 72 den 75 e çıkmışım 1 bucuk senede demekki diyet yapsam hemen verecektim kilolarimi simdi diyorum 75 kiloyla nasil durmusum onca zaman umusamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…