- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.401
Aç da birakma kendini o zaman daha cok yiyesin geliggg
İlk basta oyle oluyo kiz anca yapiyo insan yaptikca kolay gelirdevam devammm
keşkem hep yesek özlemişim yemeyi
o hiiç iyii değiiillllYedikten sonraki pişmanlığıda özlemiş misin kuzum?
Helede gece yemek ne guzel dimiikeşkem hep yesek özlemişim yemeyi
Ara verince hamliyo insan canim birden yuklenme yavas yavas artis ben sabah sporumu bitirmek üzereyimKız ben bunların alasını yapıyodum spordayken nasıl yapıyoduysamHamlamışım
kesin sudan kesindu cnm spor listesini geiriyorum şimdi dün eklemiştim ama bulamadın sanırsam bende akşam spor yapmadm yidim yidim yattım
Ahahhahaho hiiç iyii değiiillll
kız öle bi yedim ki annem bakıyo napıyo bu diye
o hiiç iyii değiiillll
kız öle bi yedim ki annem bakıyo napıyo bu diye
Ara verince hamliyo insan canim birden yuklenme yavas yavas artis ben sabah sporumu bitirmek üzereyim
Helede gece yemek ne guzel dimiiama sadece yerken mutluyuz sonrasi pismanlik
Canim ben telden giriyomya cok zor oluyor ondan tesekkur ederim dk mida islemissin cok mersii
oh valla iyisin Tebrikler
Ayy benim bi kardesim oyle kilo almiyo yiyo yiyo ama biz aliyoz yiyemiyoz gecenin köründe elinde yarim ekmekle giriyo iceri all sana cinnet sebebiay evet hani o yatmaya yakın miden kazınıyo gidiyosun mutfga gözüne ne güzel gelirse onu yiyosun oh mis
bir kaptanın göreviii üyelere yardımcı olmaktır efeniimm
Bende o sekilde tartılıyorumKızlar siz nasıl tartılıyorsunuz? Ben sabah uyanınca lavabodan cıktıktan sonra pijamalarımı çıkarıp o şekil tartılıyorum
Bende o sekilde tartılıyorum
uzun süredir öle görmüyodu tabiAhahhahahkadin sok oldu zaarr
dimem onuNe yedin
bnm kardeşimde öyle biz 3 öğün yiyoruz o 5 öğün ama gör benden fit erkek olmasıda etken tabi
Ayy benim bi kardesim oyle kilo almiyo yiyo yiyo ama biz aliyoz yiyemiyoz gecenin köründe elinde yarim ekmekle giriyo iceri all sana cinnet sebebi
bende wc den sonra ama üstümdekileri çıkartmıyorum bu hafta cıkartcam galiba kac gr eksk olursa kardır :Kızlar siz nasıl tartılıyorsunuz? Ben sabah uyanınca lavabodan cıktıktan sonra pijamalarımı çıkarıp o şekil tartılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?