- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.361
hemen bakiyorummKızlar playstore dan 30 gün fit diye bi program var program sizi yanılmıyorsam 3 ay falan yönetiyor günlük yapılacak hareketleri söyleyip yakılan kaloriyi hesaplıyor verilen kilolarıda grafik yapıyor çok iyi bi program öneririm
Tatlimm noldu sana boylee hemen kendine gelBiri beni durdursunbugün o kadar çok yedim ki menu paylaşamak istemiyorum
Resmen durduramadım kendimi az önce 1 buçuk dilim ekmek yedim yağlı Salçalı ay kesin 59 a çıkcam ben ya noldu bana
Evet bence dayan tatli krizlerinde en basumu bitter ve tarcinli sut.hosgeldinnn tatlimmmm
kiz canim tatli cekiyor dayanamirim ne kadar azalttim bak bir gun bunlarda butcek ins
.
onu da yiyomkiiii
siz nasil dayaniyonuz nasil bir irade var sizde kuzummm
Ben varya uzuuun suredir bu kilodayim acep skilastim mi
Bi moral geldi su an bana
Kilon sabitde olsa vucut inceliyo diyorsun yani dogrudur bu beni motive ederEkmek olmasa cok kotu en azindan bitter at agzina iki parca cnm bide sen simdi dugun strsindesin hepsi karma olmustur.. az dayan ya 1 aya ver kurtul.
o kilo takildigi zaman aslinda vucud o kiloyu sabitliyo ve sıkılasiyosun. Mesela bak ornek veriyim mayista dugun vardi kuzenimin. Ozaman yeni 69 olmustum ve suan o elbise bana bol arkadan onden inanki cnku ozaman yeni inmistim zaman gectikce o kilo oturuyo sen daha da inceliyosun aklinda olsun. 1 ay kalmadan sabit, sabit kaldim deme ayni hatayi hepimuz yapiyoruz aslinda vucud o anda savas veeriyo
Evt canim bu kesin bilgi arastirabilirsin. Kg kendini sabitliyo yani yasadigim icin emin konusuyorum.Kilon sabitde olsa vucut inceliyo diyorsun yani dogrudur bu beni motive eder
Tarcini midemi bulandiriyor hic tuketemiyorum. Soyledigin gibi khveyi iciyorum ancak benim en buyuk problemim cayin yaninda tatli istegi. Cayi xok seviyorum icince de boyle cikolata ile iciyorum. Cayimi birakayim bilemedim kiEvet bence dayan tatli krizlerinde en basumu bitter ve tarcinli sut.
Kendine kahve yapsan yanina da bi iki kare bitter bence butun tatli istedigi gider.
Ama sen daha yenisin biraz kg kaybin olmasi lazim ondan sonra sabitlik skilasmasi olur.
nescafeyle bitter olur bak daha tatlimsi kahve:)Tarcini midemi bulandiriyor hic tuketemiyorum. Soyledigin gibi khveyi iciyorum ancak benim en buyuk problemim cayin yaninda tatli istegi. Cayi xok seviyorum icince de boyle cikolata ile iciyorum. Cayimi birakayim bilemedim ki
nescafeyle bitter olur bak daha tatlimsi kahve:)
Yaaa bennnn kendime pis bogaz diyorummmmm hatta @SekerPancari71 da ayni biz cok yiyoruz. Bende cayin yaninda bayilirim kuruyemislerrrr cipsler misirlar ah ahhh kestanelerama malesf yeyeyye nereye kadar
Film aciyoruz genelde dizi kulturumuz 0
Film izlerken misir patlatmayi cok seviyorumhic zevkli olmuyo suan
Gider gider merak etme.Ahhh ahhh o istah yok mu ooo bende cok seviyorum yemeyi halimden belli oldugu gibo
Deneyecegim ins zaten baya baya azalttim bitter ve kahve olayina baslayayim bklim . Sporda yapmaya baaladim artik gider heralde yaglar
Evet ben 2 litre iciyordum 2 .5 icmem lazimmis bu hesaba goreKizlaaaaaaaaaaaaaaar bu mesajima DIKKAAAT.
Sularin az icildigini goruyorum.
Herkesin icme orani var.
#### Kilonuzu 0.30 ile carpin cikan sayi icmeniz gereken lt.
Ben ilk zamanlar 3 lt iciyodum suan dusurdum.
Su olmazsa cok zor gider kilolar unutmayin vucudun ihtiyaci var.
Not: 3.5 lt den sonrasi icilmemesi gerekiyormus bobrekleri yoruyormus bilginizeee
Ozaman sadece su okadar ic bence.Evet ben 2 litre iciyordum 2 .5 icmem lazimmis bu hesaba gore
Kaptinimmmbenimde 1 litre olmamıştır. içemiyorum bi türlü
Wuhuuuuuusuperrr
afiyet olsun panpikimmm superrrrrrr
Menulere bakamiyorum gunlerdir esim yarin gidicek ise kac gundur evdeydi tam bakamafim
Efferin guzel yemissin
Kizlaaaaaaaaaaaaaaar bu mesajima DIKKAAAT.
Sularin az icildigini goruyorum.
Herkesin icme orani var.
#### Kilonuzu 0.30 ile carpin cikan sayi icmeniz gereken lt.
Ben ilk zamanlar 3 lt iciyodum suan dusurdum.
Su olmazsa cok zor gider kilolar unutmayin vucudun ihtiyaci var.
Not: 3.5 lt den sonrasi icilmemesi gerekiyormus bobrekleri yoruyormus bilginizeee
Ekmek olmasa cok kotu en azindan bitter at agzina iki parca cnm bide sen simdi dugun strsindesin hepsi karma olmustur.. az dayan ya 1 aya ver kurtul.
o kilo takildigi zaman aslinda vucud o kiloyu sabitliyo ve sıkılasiyosun. Mesela bak ornek veriyim mayista dugun vardi kuzenimin. Ozaman yeni 69 olmustum ve suan o elbise bana bol arkadan onden inanki cnku ozaman yeni inmistim zaman gectikce o kilo oturuyo sen daha da inceliyosun aklinda olsun. 1 ay kalmadan sabit, sabit kaldim deme ayni hatayi hepimuz yapiyoruz aslinda vucud o anda savas veeriyo
hemen bakiyorummcok mersi xnm
Tatlimm noldu sana boylee hemen kendine gel
moralini bozma olan oldu sporunu yap suyunu ic yarina dikkat et cumaya kadar at
17 litre cıktı kesin yanlış hesapladım
valla kafam o kadar dolu ki daha 9 ay var ama bn herşeyi düşünmekten kendimi kaybettimbu haftadan sonra başlıyorum kuzum yaz geline kadar sabretsem sonra sı zaten kendiliğinden gelcek biliyorum
bugünden sonrs öyle yapcm kuzum dün hiç keyfim yoktu cok aşırı yedim bugün sağlam bi kahvaltı yaptım bugün kacamak yok bana
kesin sudan kesinKiz bende 22 lt buldu
Aferin sana kacamaga hayir aksam spor yaptin mi bakimmmhtc71 kiz sporun nirdeee
Ben nette bir siteden hesapladim 1.7 icmem gerekiyor her fun en az 2 t iciyorum.kizlar acep su bana.kilomu aldiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?