Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hemen bakiyorumm cok mersi xnm

Biri beni durdursun bugün o kadar çok yedim ki menu paylaşamak istemiyorum
Resmen durduramadım kendimi az önce 1 buçuk dilim ekmek yedim yağlı Salçalı ay kesin 59 a çıkcam ben ya noldu bana
Tatlimm noldu sana boylee hemen kendine gel
moralini bozma olan oldu sporunu yap suyunu ic yarina dikkat et cumaya kadar at

Evet bence dayan tatli krizlerinde en basumu bitter ve tarcinli sut.
Kendine kahve yapsan yanina da bi iki kare bitter bence butun tatli istedigi gider.
Ama sen daha yenisin biraz kg kaybin olmasi lazim ondan sonra sabitlik skilasmasi olur.

Kilon sabitde olsa vucut inceliyo diyorsun yani dogrudur bu beni motive eder

Evet bence dayan tatli krizlerinde en basumu bitter ve tarcinli sut.
Kendine kahve yapsan yanina da bi iki kare bitter bence butun tatli istedigi gider.
Ama sen daha yenisin biraz kg kaybin olmasi lazim ondan sonra sabitlik skilasmasi olur.
Tarcini midemi bulandiriyor hic tuketemiyorum. Soyledigin gibi khveyi iciyorum ancak benim en buyuk problemim cayin yaninda tatli istegi. Cayi xok seviyorum icince de boyle cikolata ile iciyorum. Cayimi birakayim bilemedim ki

Tarcini midemi bulandiriyor hic tuketemiyorum. Soyledigin gibi khveyi iciyorum ancak benim en buyuk problemim cayin yaninda tatli istegi. Cayi xok seviyorum icince de boyle cikolata ile iciyorum. Cayimi birakayim bilemedim ki
nescafeyle bitter olur bak daha tatlimsi kahve:)
Yaaa bennnn kendime pis bogaz diyorummmmm hatta @SekerPancari71 da ayni biz cok yiyoruz. Bende cayin yaninda bayilirim kuruyemislerrrr cipsler misirlar ah ahhh kestaneler ama malesf yeyeyye nereye kadar
Film aciyoruz genelde dizi kulturumuz 0
Film izlerken misir patlatmayi cok seviyorum hic zevkli olmuyo suan

Ahhh ahhh o istah yok mu ooo bende cok seviyorum yemeyi halimden belli oldugu gibo

Deneyecegim ins zaten baya baya azalttim bitter ve kahve olayina baslayayim bklim . Sporda yapmaya baaladim artik gider heralde yaglar

Evet ben 2 litre iciyordum 2 .5 icmem lazimmis bu hesaba gore

17 litre cıktı kesin yanlış hesapladım

valla kafam o kadar dolu ki daha 9 ay var ama bn herşeyi düşünmekten kendimi kaybettim bu haftadan sonra başlıyorum kuzum yaz geline kadar sabretsem sonra sı zaten kendiliğinden gelcek biliyorum
hemen bakiyorumm cok mersi xnm

Tatlimm noldu sana boylee hemen kendine gel
moralini bozma olan oldu sporunu yap suyunu ic yarina dikkat et cumaya kadar at

bugünden sonrs öyle yapcm kuzum dün hiç keyfim yoktu cok aşırı yedim bugün sağlam bi kahvaltı yaptım bugün kacamak yok bana

Kiz bende 22 lt buldu
Aferin sana kacamaga hayir aksam spor yaptin mi bakimmm htc71 kiz sporun nirdeee

Ben nette bir siteden hesapladim 1.7 icmem gerekiyor her fun en az 2 t iciyorum.kizlar acep su bana.kilomu aldiriyor

30 dk sporum var listeyi bulamadim kaptinn ve htc71
Kiz bende 22 lt buldu
Aferin sana kacamaga hayir aksam spor yaptin mi bakimmm htc71 kiz sporun nirdeee

Ben nette bir siteden hesapladim 1.7 icmem gerekiyor her fun en az 2 t iciyorum.kizlar acep su bana.kilomu aldiriyor
kesin sudan kesin du cnm spor listesini geiriyorum şimdi dün eklemiştim ama bulamadın sanırsam bende akşam spor yapmadm yidim yidim yattım

SPOR LİSTESİ(10/17)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :
Selcanmehmetcan:
edan18 :

PEMBE TAKİM
hedef52:
htc71 :
munter :30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…