- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.381
Bir ay kesin oldu kiz bakariz bugunSabah kahvaltisin da daha zararsiz hatta karataycilar sbaha yiyo diye biliyorum :)
Siz yeni gelmisinz ben tanisamadim cnm ben 1 senedir burdayim yani 14.takim demirbasiyim @kova01 veSekerPancarii gibi :) herkes geldi gitti simdi yeniler katildi aramizaa insallah hep beraber ericez.
Ben 1 ay mi oldu hatirlamiyorm izne ayrildim. Geliyorm yaknda :)
Bakarim ttalis bugun spoğ yapiyoğumm
Bende bakiyim hemen canimKızlar playstore dan 30 gün fit diye bi program var program sizi yanılmıyorsam 3 ay falan yönetiyor günlük yapılacak hareketleri söyleyip yakılan kaloriyi hesaplıyor verilen kilolarıda grafik yapıyor çok iyi bi program öneririm
Biri beni durdursunbugün o kadar çok yedim ki menu paylaşamak istemiyorum
Resmen durduramadım kendimi az önce 1 buçuk dilim ekmek yedim yağlı Salçalı ay kesin 59 a çıkcam ben ya noldu bana
16.05 cikti kiz benimki 1.600 ml mi icmem lazimKizlaaaaaaaaaaaaaaar bu mesajima DIKKAAAT.
Sularin az icildigini goruyorum.
Herkesin icme orani var.
#### Kilonuzu 0.30 ile carpin cikan sayi icmeniz gereken lt.
Ben ilk zamanlar 3 lt iciyodum suan dusurdum.
Su olmazsa cok zor gider kilolar unutmayin vucudun ihtiyaci var.
Not: 3.5 lt den sonrasi icilmemesi gerekiyormus bobrekleri yoruyormus bilginizeee
Aynen yaa bende en cok akşam tv izlerken zorlaniyorum bos bos keyif almiyo insan ama mecbuuurrnescafeyle bitter olur bak daha tatlimsi kahve:)
Yaaa bennnn kendime pis bogaz diyorummmmm hattaSekerPancarii da ayni biz cok yiyoruz. Bende cayin yaninda bayilirim kuruyemislerrrr cipsler misirlar ah ahhh kestaneler ama malesf yeyeyye nereye kadar
Film aciyoruz genelde dizi kulturumuz 0
Film izlerken misir patlatmayi cok seviyorumhic zevkli olmuyo suan
Bende bakiyim hemen canimsaol❤
nedeeeeeennn
Olsum canim bozma moralini dugun stresi regl stresi birleşince olanlar olmusbilmiyoruummmm
annemde o kadar yeme dedi bütün gece ama hiç dinlemedim ben onu
bugün güzel başladım bakalım bide regl olaydım ben tam olacaaadı
16.05 cikti kiz benimki 1.600 ml mi icmem lazim
Olsum canim bozma moralini dugun stresi regl stresi birleşince olanlar olmusbugunu hafif gecirirsin atlatirsin
ooo hızlı başlamışız :) kuzum akşam yemeklerini düzenli yemeye calış yani corba vs olsun bişilerGünaydın kızlar
Dünkü menüm;
Kahvaltı (08:20): 1 dilim kepekli ekmek, 2 yumurtadan omlet, peynir şekersiz çay.
Öğle Yemeği: (13:30): Tavuk çorbası, tavuklu patatesli bi yemek.
Akşam (20:30): Bir adet portakal
Gece(21:30): "Açlıktan uyuyamadım " şekersiz türk kahvesi yanında 3 tane kepekli bisküviyle bir kücücük minniminnacık kurabiye
Toplamda 2 litre su içtim, gün içinde şekersiz çay içtim kaç bardak hatırlamıyorum.
Akşamda 20 squat ve 10 dakika Abs workout women yapayım dedimOrda 45 yapıyodu ben 15 25 30 yaptım bişiler Neyse ilk gün için iyi bence en azından denedim Bugün daha düzgün yapcam inşallah
Sağol canımSekerPancarii
Afiyet olsun canim geceki atıştırmalik olmasa supermisGünaydın kızlar
Dünkü menüm;
Kahvaltı (08:20): 1 dilim kepekli ekmek, 2 yumurtadan omlet, peynir şekersiz çay.
Öğle Yemeği: (13:30): Tavuk çorbası, tavuklu patatesli bi yemek.
Akşam (20:30): Bir adet portakal
Gece(21:30): "Açlıktan uyuyamadım " şekersiz türk kahvesi yanında 3 tane kepekli bisküviyle bir kücücük minniminnacık kurabiye
Toplamda 2 litre su içtim, gün içinde şekersiz çay içtim kaç bardak hatırlamıyorum.
Akşamda 20 squat ve 10 dakika Abs workout women yapayım dedimOrda 45 yapıyodu ben 15 25 30 yaptım bişiler Neyse ilk gün için iyi bence en azından denedim Bugün daha düzgün yapcam inşallah
Sağol canımSekerPancarii
ooo hızlı başlamışız :) kuzum akşam yemeklerini düzenli yemeye calış yani corba vs olsun bişiler
Aç da birakma kendini o zaman daha cok yiyesin geligggbugün yarın yememem gerekiyyy yoksa yine artı
Afiyet olsun canim geceki atıştırmalik olmaza supermiskuzum ben abs videolarini en fazla 10 dklik olanini yapiyorum kiz sen kac dk yaptin
Yihhu superBu arada dünden bugünede 400 gram vermişim
İlk basta oyle oluyo kiz anca yapiyo insan yaptikca kolay gelirBende 10 dkyı açtım ama 10 dk süreyle yapamadım eksik eksik yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?