Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bir ay kesin oldu kiz bakariz bugun
Panpik ben ne zaman izne ayrildimmmmm yaa ayy kimbilir yuzden kaca boluncek SekerPancarii
Bakarim ttalis bugun spoğ yapiyoğumm

Bende bakiyim hemen canimsaol❤
Biri beni durdursun bugün o kadar çok yedim ki menu paylaşamak istemiyorum
Resmen durduramadım kendimi az önce 1 buçuk dilim ekmek yedim yağlı Salçalı ay kesin 59 a çıkcam ben ya noldu bana
nedeeeeeennn

16.05 cikti kiz benimki 1.600 ml mi icmem lazim

Aynen yaa bende en cok akşam tv izlerken zorlaniyorum bos bos keyif almiyo insan ama mecbuuurr

SPOR LİSTESİ(10/17)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :52 dk
Selcanmehmetcan:60 dk
edan18 :

PEMBE TAKİM
hedef52:
htc71 :
munter :30

bilmiyoruummmm
annemde o kadar yeme dedi bütün gece ama hiç dinlemedim ben onu
bugün güzel başladım bakalım bide regl olaydım ben tam olacaaadı
Olsum canim bozma moralini dugun stresi regl stresi birleşince olanlar olmusbugunu hafif gecirirsin atlatirsin

Günaydın kızlar

Dünkü menüm;

Kahvaltı (08:20): 1 dilim kepekli ekmek, 2 yumurtadan omlet, peynir şekersiz çay.
Öğle Yemeği: (13:30): Tavuk çorbası, tavuklu patatesli bi yemek.
Akşam (20:30): Bir adet portakal
Gece (21:30): "Açlıktan uyuyamadım " şekersiz türk kahvesi yanında 3 tane kepekli bisküviyle bir kücücük minniminnacık kurabiye

Toplamda 2 litre su içtim, gün içinde şekersiz çay içtim kaç bardak hatırlamıyorum.
Akşamda 20 squat ve 10 dakika Abs workout women yapayım dedim Orda 45 yapıyodu ben 15 25 30 yaptım bişiler Neyse ilk gün için iyi bence en azından denedim Bugün daha düzgün yapcam inşallah

Sağol canım SekerPancarii

ooo hızlı başlamışız :) kuzum akşam yemeklerini düzenli yemeye calış yani corba vs olsun bişiler

Afiyet olsun canim geceki atıştırmalik olmasa supermis kuzum ben abs videolarini en fazla 10 dklik olanini yapiyorum kiz sen kac dk yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…