- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.421
Burdymm cnmmmm bi kac gundur yokturm karda esm evdeydi bakiyodum da katilmadim.Kaptinimmm
Sana ic derken kendime goz ettim pufff ben su icmeyi unuttum gelenden gidenden baslamaliyim suya bu arada @ParteMoralll canim merah ettim seni nasilsin sesin solugun çıkmıyor
Ayyy burdaymisin buraya ugramayinca meraklandim cinimm binimm..
1700 iciceksin ozaman17 litre cıktı kesin yanlış hesapladım
valla kafam o kadar dolu ki daha 9 ay var ama bn herşeyi düşünmekten kendimi kaybettimbu haftadan sonra başlıyorum kuzum yaz geline kadar sabretsem sonra sı zaten kendiliğinden gelcek biliyorum
bugünden sonrs öyle yapcm kuzum dün hiç keyfim yoktu cok aşırı yedim bugün sağlam bi kahvaltı yaptım bugün kacamak yok bana
2.200lt icicen ozamanKiz bende 22 lt buldu
Aferin sana kacamaga hayir aksam spor yaptin mi bakimmm @htc71 kiz sporun nirdeee
Ben nette bir siteden hesapladim 1.7 icmem gerekiyor her fun en az 2 t iciyorum.kizlar acep su bana.kilomu aldiriyor
Bir ay kesin oldu kiz bakariz bugun
Bakarim ttalis bugun spoğ yapiyoğumm
Evet tatlikommm16.05 cikti kiz benimki 1.600 ml mi icmem lazim
aynen hic zevkli deglllllAynen yaa bende en cok akşam tv izlerken zorlaniyorum bos bos keyif almiyo insan ama mecbuuurr
Benimkinin kiz olamasi ve 50 kilo olmasi ve 1.71 boyunda olmasi ve gayet fit durmasi ayri cinnet sebebibnm kardeşimde öyle biz 3 öğün yiyoruz o 5 öğün ama gör benden fit erkek olmasıda etken tabi
Gunaydin panpikkBurdymm cnmmmm bi kac gundur yokturm karda esm evdeydi bakiyodum da katilmadim.
sagol kuzucumm
1700 iciceksin ozaman
2.200lt icicen ozaman
Evet tatlikommm
aynen hic zevkli deglllll
Burdymm cnmmmm bi kac gundur yokturm karda esm evdeydi bakiyodum da katilmadim.
sagol kuzucumm
1700 iciceksin ozaman
2.200lt icicen ozaman
Evet tatlikommm
aynen hic zevkli deglllll
Ic ic biseycik olmaz :d su icmezsek yaglar nerden gitcekben onu 2 yapayım artık 3ün 5 in lafını yapmayalım
sen nirelerdesiinnn yoktun kac gündür
Gunaydin panpikkben bazen bir bucuk litre icince az mi ictim diyodum demekki tammış
Ic ic biseycik olmaz :d su icmezsek yaglar nerden gitcek
Kiz kar vardi ya esim cumartesi den beri evdeydi bugun gitti artk gunes cikti iyi hava karlar erir :) ondan bakiodm arada sayfaya ama ilgilenmedm cok geldm simcikkkk :)
Benim kışlık pijamalar 1 kilo geliyo vallaBiraz kilo vereyim pijamayla tartılcam
tohatim olmadannn olmuyo dimebnmkide gitmiyy işe yaa kar üzündenn.
bak sen gelmedin bunalıma girdim kendimi yemeğe verdim
Benim kışlık pijamalar 1 kilo geliyo vallaDün sadece pijamanın üstünü çıkararak 60.9 geldim baslamadan önce 61.9 dum dün hastaydım dayanamadım yaptım yine sporu
tohatim olmadannn olmuyo dimedun sana iyi davrandim uzgundun
Benim kışlık pijamalar 1 kilo geliyo vallaDün sadece pijamanın üstünü çıkararak 60.9 geldim baslamadan önce 61.9 dum dün hastaydım dayanamadım yaptım yine sporu
Korkuyorm 1 yilim burda gecti yillarim gecicekkk diyearti olmayalim diye buralarda çurücez bizzzz SekerPancarii
Kız başkanımbunun bide kilo koruması var dimi bana bişiler oluyo
ay ben üşüyoruuumm sabahları buz gibi oluyo hele wc evden daha soguk oluyoO zaman napıyomuşuz cıplak tartılıyomusuz
Kız başkanımÜyelerin güncel kiloları nerde?
ay ben üşüyoruuumm sabahları buz gibi oluyo hele wc evden daha soguk oluyo
doğalga faturası da kol gibi geldi söylemeden geçemicem
dün psikolojim berbaetti bende anlamadım
kırdın kalbimi premses baa tokat attın
sen dua et kilon azbunun bide kilo koruması var dimi bana bişiler oluyo
banaaane cinim yemeseydin :d kacamak yapanlari tokatliyorum biliyosun
sen dua et kilon az
ben bi 10 daha verince tam 30 kg vermis oluyormsukretttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?