- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.461
Guzelll2 günde -600
Çorba ve sulu yemek aldım
Guzelll
Baaak oluyomusssss aksamda hafif bu sekilde yersen daha cooook eksiler olur
Sana hosgeldin dedimmiii sen kac kilosun ben bi kac gundur bakamadim kacirdiminşallahAllahım sen bana dayanma gücü ver
Sana hosgeldin dedimmiii sen kac kilosun ben bi kac gundur bakamadim kacirdim
Amaaan dayan 2ay sonra gider hepsi yeyeyeyeye doymadik mi yeter benceee az sabir arada kacsmak yaparsin daha yenisin direnmen lazmHoşbulduuuk
61 kiloyum ben 3 gün oldu bugün
Amaaan dayan 2ay sonra gider hepsi yeyeyeyeye doymadik mi yeter benceee az sabir arada kacsmak yaparsin daha yenisin direnmen lazm
Hemen bakıyorumSanki bu g*t göbekler giyebilcekmişim gibi
Hahahahaha bitanesinde aynisini yapmistim ozaman olmuyoduevlenince kg aldim sonra tabi kenarda durdu o smdi oluyo ama
sencekızlar çok acıktım pilav yada makarna yesem şimdi, akşamda az yesem olur mu
hep yeyeyeeyeyeyyeyeyey sonra soonnnucccAmaaan dayan 2ay sonra gider hepsi yeyeyeyeye doymadik mi yeter benceee az sabir arada kacsmak yaparsin daha yenisin direnmen lazm
Dayanirsin dayanirsn biz nasil dayaniosak dayanirsin fazla kg yok zaten2 ayda en az 6 kilo daha vermem lazım ama nasıl dayanırım bılmıyorum
valla hep bi alt beden alıyorum inşallah olur yoksa pijamalarla otururum evde gecelik hayal olur
hep yeyeyeeyeyeyyeyeyey sonra soonnnuccc
Yemediim
Dayanirsin dayanirsn biz nasil dayaniosak dayanirsin fazla kg yok zaten
Bugün sana bişey olmuş. Sonradan pişman olacağın şeylere kalkışmakızlar çok acıktım pilav yada makarna yesem şimdi, akşamda az yesem olur mu
Bugün sana bişey olmuş. Sonradan pişman olacağın şeylere kalkışma
Elmalı tarçıntabikide yemiceksinbi bardak su iç canım
annene söyle hemen yesin onu
Sabret sabret elbet mutlu olacağımız günler gelecektir diye umuyorumYok kuzum yemedim
daha yer miyim bee 36 bedene düşmem lazımyersen oyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?