- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.501
2 ayda 6 kilo rahat gider canim ayda 3 kilo verilir merak etme gidecek bence2 ayda en az 6 kilo daha vermem lazım ama nasıl dayanırım bılmıyorum
İste gercek risk budurben 36 beden bikini aldım risk budur
Ahahahhaartik mecbursun zayiflamaya
yollarım kız valla pkte hosuma gitti zaten güze yani bni hatırlarsın giyerkenİste gercek risk budursana olmazsa bana yolla bin giyirim bilirisin
Tamam du adres yaziyomyollarım kız valla pkte hosuma gitti zaten güze yani bni hatırlarsın giyerken
Korumakda diyetle ayni nerdeyse kuzum bak ben 2 senedir kilo koruyorum yedigim donemler 3 5 kilo hemen geliyo eger üstüne düşüp hemen vermezsen yerlesiyoVerdikten sonra koruması var bide.
Yoooh yimem ama hafta sonu haric
Su boregi var sarma var salata varrrr borek var pogcalar varrr tatli varbende tadicam insallah
Sen simdiii baaaa cok konusuyomu dedin
ömür boyu diyet olur mu beeeKorumakda diyetle ayni nerdeyse kuzum bak ben 2 senedir kilo koruyorum yedigim donemler 3 5 kilo hemen geliyo eger üstüne düşüp hemen vermezsen yerlesiyohep diyetttt
eylüle kadar beklicez öle yollarım ancaTamam du adres yaziyomahahahahh ayy saol bibigim
Hep beni gıgandığınızdan oluyo bunlar hepdaha yer miyim bee 36 bedene düşmem lazımsende yime ama
Slm beybiii asil sen noruyonnnSelam kızlar nörüyonuzzzzzzz
ivit oku oku bitmedi
Gız gercek falan sanandaeylüle kadar beklicez öle yollarım anca
Hayir tabiki tek secenegin zayıflamakkısmet ya en olmadı ceyizde gözükürler sonra dagıtırım millete
Hahahahhaftaya cuma listedesin ama ona göre yani son yemeler bunlar iiyi degerlendir
sen cok konusmuyon kuzum ben cok dinliyom
Ayyyy benimmm herziiimannkiiii halimmmm hünekkk içeriiiiiinörek canım göbeklerimizi içimize cekiyoz işte aynısen nörüyon
sen yi taam mı biz yimicezHep beni gıgandığınızdan oluyo bunlar hep
Gız gercek falan sanandaayyyy ahahahahshhsgshahajahahh düşünmen yeter bebegim saolasin ❤❤❤❤
Hayir tabiki tek secenegin zayıflamakbak yoksa kuzenlere veririm onlariii
Hahaha kuzenleri unutmusumHayir tabiki tek secenegin zayıflamakbak yoksa kuzenlere veririm onlariii
ömür boyu diyet olur mu beee
Binceeedee verilirrrrrrrrr söyleee partişş bizzz ne kilolarr verdikkkk aldıkk versik aldıkk verdikk aldıkk veriozzzzz @ParteMoralll2 ayda 6 kilo rahat gider canim ayda 3 kilo verilir merak etme gidecek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?