- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.481
Niye çıkarmıyon kiz 100 gr bile benim cildirmama sebeb olabilirbende wc den sonra ama üstümdekileri çıkartmıyorum bu hafta cıkartcam galiba kac gr eksk olursa kardır :
cuma cıbıl cıbıl tartılcamNiye çıkarmıyon kiz 100 gr bile benim cildirmama sebeb olabilirdermisjmmm olug mu oluggg
İki bardak icsem yiter miGunaydin bebimmmm
Aman zayifciksin zatenyeter sana
Selam kızlar nörüyonuzzzzzzz
Aynen kuzum ya bak benim kilo bitti gidebiliyom muuuKorkuyorm 1 yilim burda gecti yillarim gecicekkk diyearti olmayalim diye buralarda çurücez bizzzz SekerPancarii
Bizim apartman kömürlü sistem ev yaz günü gibim bek guzel hic dogalgaza gecis yapmazlar insallahay ben üşüyoruuumm sabahları buz gibi oluyo hele wc evden daha soguk oluyo
doğalga faturası da kol gibi geldi söylemeden geçemicem
Bizim apartman kömürlü sistem ev yaz günü gibim bek guzel hic dogalgaza gecis yapmazlar insallahaskililarla geziyoz evde
Kızlar canım feci şekilde cips istiyor yardımmmmmm
Hem dogal gaz hem soba mi yakiyonuz ayy kiş bi bitseydi dimi yaa annemlerde dogal gaz yakiyo ama annemlerde kazak üstü hirkayla anca durabiliyozkıskandırık mı yapıyon
biz coohh soguuukk bide soba yakıyoruz biz kömürlü ama yine de buuzz
Ahahahhayine kendime gecelk aldım yine küçük beden aldım bi zayıflayamazsam var ya bittim ben
Nooookızlar çok acıktım pilav yada makarna yesem şimdi, akşamda az yesem olur mu
Yesss
Yoooh yimem ama hafta sonu haricdaha yer miyim bee 36 bedene düşmem lazımsende yime ama
İki temizlik yapam dedim amma konuşmussunuz
Selam kızlar nörüyonuzzzzzzz
İki bardak icsem yiter mi
Sen simdiii baaaa cok konusuyomu dedin
OfofofofoAynen kuzum ya bak benim kilo bitti gidebiliyom muuuhep burdayim çürücemm burda
Haber varr miAaaaaa cok guzeeeeeel boyleeeee zayiflayamazzzzsin bak listeye girmen icin kg vermen lazim haber varmi
Hem dogal gaz hem soba mi yakiyonuz ayy kiş bi bitseydi dimi yaa annemlerde dogal gaz yakiyo ama annemlerde kazak üstü hirkayla anca durabiliyozbizimki kalorifer kömürlü ama cok iyi istiyo yaa dogalgazi sadece suda ocakta kullaniyoruz çik çiki çik sogugu hic sivmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?