- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.521
Kuzenlerde dünden razi zatiiisen yi taam mı biz yimicez
zati ben 36 bedene düşcem ki
ahahah dimi ben onarı unuttuydum dagırıtım hepsine birer tane bize lazım değil derim
Hahahahben biraz bunalmistm iyi gelmisti ama sonra cok kotu oldu en iyisi verip kurtulmak amaan insallah gelirm haftaya cumrtesi arti olmazsam
denedin mi
İşe yarayacağını sanmıyordum açıkçası o yaş pastayı hayal edince yarım elmayla tarçını denedim gerçekten gitti tatlı isteğim önüme koysalar yemem o yaş pastayı çok sağol canııııım bundan sonra bunu uyguluycam hemde sağlık için önemlidenedin mi
Ayyyy benimmm herziiimannkiiii halimmmm hünekkk içeriiiiii
+100 cumaya -olur mirakk itmeeeeenerelerdesin az kaldı cumaya artıda mısın eksi de mi
Aynen yaaaBinceeedee verilirrrrrrrrr söyleee partişş bizzz ne kilolarr verdikkkk aldıkk versik aldıkk verdikk aldıkk veriozzzzz @ParteMoralllSekerPancarii
hiç yok demiyolar kiKuzenlerde dünden razi zatiiiverr verrrr dirler
Aynen dogru bosa gtcekbişicik olmaz zaten kac küsüre bölüncek yüzden
ninemin paçalı donlarından alcam ben onlara
Ayyy o sinir bu aralar hep üstümdeeee ne zaman kurtulacammm bu kilolardan bu arada herbalifeın çayını içiom hep çiş hep çiş başka poğa yaradığı yohhh sende kulalnıodun demiAynen yaaabak kahkaha attimmm kiz verdik aldik verdik aldikkk valla boyle oldu devam ediyoz kilo alip vermeye ömrümüz boyle gececek biz pis bogazlarin @ParteMoralll ben ve sen moonliisss coh da komik diil bence alip veriyoz cok can sıhıcı hatta bogazimizi tutsak surekli ugrasmak zorunda kalmicaz bah bi sinir geldi bana gidiyom
aaa yenge bu cok güzelmiş al senin olsun buda cok güzelmiş o da senin olsun ay bende bunu begendm
Amaan bi kac kilodan bsy olmaz onumli olan 10 20 almamakAynen yaaabak kahkaha attimmm kiz verdik aldik verdik aldikkk valla boyle oldu devam ediyoz kilo alip vermeye ömrümüz boyle gececek biz pis bogazlarin @ParteMoralll ben ve sen moonliisss coh da komik diil bence alip veriyoz cok can sıhıcı hatta bogazimizi tutsak surekli ugrasmak zorunda kalmicaz bah bi sinir geldi bana gidiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?