Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar noruseniz ben karabugdaya bayildim tadina ama ben doymak bilmiyor mideyi buyutmusum ne kadar yiyodumsa pufff biraz elim ayagim titriyor elmayla tarcin yiyebilerim bugün spor yapamam heral.ayyy kizlar bu acliga yarin eksi cikmazsamm hapu yuttum merakla yarını beklimm..

Niye elin ayagin titriyo. Elin ayagin titricek kadarsa bence yapma. Normal beslen

Evet canim dün selcanmehmetcan dedi de Masallah guzel inmis hatirlayamadi partis falan da eski nickini yazdim o da guzel ilerliyoru zaten bizim takimda da
Heee bildim avatar vardı mavi renk profil resmindeeeee kaç kilo olmuşşşş ayyy sağır nineler gibi oldum hep gerisn hep geridennnn

bencede eksi cıkmazsan hapı yutttunnn
nası güzelmı tadı bende deniyeyim

Oooooo oooo showw radio showw radio ölüyorumm şuan nerden heldiyse bu salak slogan aklımaaaa ama çok haklısın canım valla bnde sütlaç yaptım dilimi değidirdim şekeri için ni kaşık nilem yemedim biliorumki yersem devamı gelioooo sen kaç kiloydun canısımmm

Canımm sakin olll şuan herşeyi uşyenilirsin ama 5 dk sonra sonu hüsran olucakk çok yaşadım bu git helleri daha geçn hafta nile bu haldeydimm sakin ol ve su iç mideni şişir sade acı bi kahve iç bastır ama sakın yemeğe abanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…