- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.941
kendimden suphe etmeye baslicamİçimdeki canavar uyandıben bile kendimden korktum gittim yeşil çayımı içtim
Anlaşıldı senin canın birilerini kırbaçlamak istiyor bugünyooosaamm gırbaçlıyoruz dimi
hosgeldin canııımmSelam beybişlerrr
Anlaşıldı senin canın birilerini kırbaçlamak istiyor bugün
Evetemojilerde öle bi şey olaydı ne iyi olurdu yönetime mesaj mı atsakbugün değil yarıınnn
tamamen zayıflatmaya teşvik amaclı
Niye elin ayagin titriyo. Elin ayagin titricek kadarsa bence yapma. Normal beslenKizlar noruseniz ben karabugdaya bayildim tadina ama ben doymak bilmiyor mideyi buyutmusum ne kadar yiyodumsa pufff biraz elim ayagim titriyor elmayla tarcin yiyebilerim bugün spor yapamam heral.ayyy kizlar bu acliga yarin eksi cikmazsamm hapu yuttum merakla yarını beklimm..
Aslında ben çok hevesliydimde tam yz ortasında herkesin dağıldığı bi döneme denk geldimmm kendimde dahilCok kısacık bi sureydi o neresi kara gundu gizsonra tekrar bana kaldi umutmadim o kargaşayi yeni gelen kaptani @ParteMoralll
Yaaaaa ben hiç bakmıorm tadına veriorm çocuğaaaAyy benim kizim da istedi ama iki paket süt actim ikiside bozuk çıktı günlük süt tarihi de daha vardi ama anlamadim bi yudum aldim midem kalkti
Heee bildim avatar vardı mavi renk profil resmindeeeee kaç kilo olmuşşşşEvet canim dün selcanmehmetcan dedi de Masallah guzel inmis hatirlayamadi partis falan da eski nickini yazdim o da guzel ilerliyoru zaten bizim takimda da
bencede eksi cıkmazsan hapı yutttunnnKizlar noruseniz ben karabugdaya bayildim tadina ama ben doymak bilmiyor mideyi buyutmusum ne kadar yiyodumsa pufff biraz elim ayagim titriyor elmayla tarcin yiyebilerim bugün spor yapamam heral.ayyy kizlar bu acliga yarin eksi cikmazsamm hapu yuttum merakla yarını beklimm..
Abartmış olabileremmmm ivittttttbu nasıl bi alıntıdır yahu
Ben kucuk suttlerden veriyorumm obur turlu icmiyodu simdi 2 tane istiyo gunde@SekerPancari71 canm acaba o havamı almış biyerden
Oooooo oooo showw radio showw radioKızlar bugünün perşembe olduğunun tekrar altını çizmek istiyorum.listelerde mantıymış,börekmiş,miniminnacık kurabiyeymiş,nutellaymış görmek istemiyorumçok acıkan meyve yesin ama sadece 1 tane.canı tatlı çeken de artık hurma,günkurusu ne varsa.kabızlığı olanlar kuruincir veya günkurusu(2 tanecik), portakal,mandalina yesin.ödem mödem kabul etmiyorum.yeşil çaylar da içilsin Hadi beni @ParteMoralll gibi delirtmeyin bakem
ayyy yaz ortası cok fena olms kimse diyet yapamaz ki o zamannAslında ben çok hevesliydimde tam yz ortasında herkesin dağıldığı bi döneme denk geldimmm kendimde dahil
Canımm sakin olll şuan herşeyi uşyenilirsin ama 5 dk sonra sonu hüsran olucakk çok yaşadım bu git helleri daha geçn hafta nile bu haldeydimm sakin ol ve su iç mideni şişir sade acı bi kahve iç bastır ama sakın yemeğe abanmaKizlar noruseniz ben karabugdaya bayildim tadina ama ben doymak bilmiyor mideyi buyutmusum ne kadar yiyodumsa pufff biraz elim ayagim titriyor elmayla tarcin yiyebilerim bugün spor yapamam heral.ayyy kizlar bu acliga yarin eksi cikmazsamm hapu yuttum merakla yarını beklimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?