Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Konusmalari okurken beynim corba olmus olabilirim
Sen ne demek istedigimi anlamissindir diye dusunuyorum ;D​
anlamadım ben seni yok kuzum regl olamadm kac gün geçti hala tık yok
Bize kimse gelmiyii

bize de gelmiiyy bi başımıza oturuyoz anamla hafta sonları dünürcülük oynuyolar işte biz gidiyoz onlar geliyo falan o kdar

bize de gelmiiyy bi başımıza oturuyoz anamla hafta sonları dünürcülük oynuyolar işte biz gidiyoz onlar geliyo falan o kdar
Mantilari dimeyi unuttun kız mantı partisi var bide

Niden anlamadin yaaaaa diyomki ins artida olacam o listeye beni alacan

Geçmişe daliş yaptim spor yaparken iyi vakit geciyo boyle
Ohhhhhhh
Unuttu zaarr gelmeye gelmeye @Moonlii
benimm burda ki etkimi unutmus
Hemde kiymali makarna ama 4 kasikla durabilmek büyük basari benceben ossam

Vaayy bi cilvelesmeler biseyler haaa @Moonlii
kiskandnmi

Bide bana dirsiniz övmek boyle olur iki kas göz arasinda bende 22 kilo verdim nolcakbak yanlis anlamayin
heee ye iki kas goz arasi ilistirdi.

Taamam tamamm hatirladim kaptani da hatirlarim POSTALAMISTIMMMM KEPTENI hahahaahah kiz araya sokusturmussun valla
Helal olsn arkdsa annesi dustundyince hatirladim
Her seferinde soyletmeyin bende 22 kilo verdimbak bu son bida suylemem
ben soyluyumuyumm
Kiz ben kaptanken takimda kimse kalmamisti hatirlasana o da 7. takimda arkadaslari oldugu icin oraya gitmek istemisti
Tmmmmm yeteeer
Gozleme miii cabuh bitirsin kizin onlarin hepsini

7 de alarm calmaya baslıyo ben 7,30 da anca cıkıyom yataktan
Benim alarm oğluşum
Ayyyy güle güle giy canımm bende mangodan çok beğendiğim bi bluzu aldım dün K kova01 cımmm gelinimizede aldm aynını çokk uygunduuu
evet ben de bir elbise bir bluz gözüme kestirmiştim indirimi bekliyordum tam denk geldi.insan ucuza alınca daha bir seviniyor

Kızlar bugünün perşembe olduğunun tekrar altını çizmek istiyorum.listelerde mantıymış,börekmiş,miniminnacık kurabiyeymiş,nutellaymış görmek istemiyorum çok acıkan meyve yesin ama sadece 1 tane.canı tatlı çeken de artık hurma,günkurusu ne varsa.kabızlığı olanlar kuruincir veya günkurusu(2 tanecik), portakal,mandalina yesin.ödem mödem kabul etmiyorum.yeşil çaylar da içilsin Hadi beni @ParteMoralll gibi delirtmeyin bakem

helalll bacimmm

yooosaamm gırbaçlıyoruz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…