- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.921
Olmazzzzz bugun persembeBende de var şutlac bi kase yesem olarmiiiii
anlamadım ben seniKonusmalari okurken beynim corba olmus olabilirim
Sen ne demek istedigimi anlamissindir diye dusunuyorum ;D
Bize kimse gelmiyii
Mantilari dimeyi unuttun kızanlamadım ben seniyok kuzum regl olamadm kac gün geçti hala tık yok
bize de gelmiiyy bi başımıza oturuyoz anamla hafta sonları dünürcülük oynuyolar işte biz gidiyoz onlar geliyo falan o kdar
Niden anlamadin yaaaaa diyomki ins artida olacam o listeye beni alacananlamadım ben seniyok kuzum regl olamadm kac gün geçti hala tık yok
bize de gelmiiyy bi başımıza oturuyoz anamla hafta sonları dünürcülük oynuyolar işte biz gidiyoz onlar geliyo falan o kdar
Ne yiyeceksinYasasinnnnnnn yimek zamani
OhhhhhhhGeçmişe daliş yaptimspor yaparken iyi vakit geciyo boyle
Hemde kiymali makarnaama 4 kasikla durabilmek büyük basari bence ben ossam
kiskandnmi
Bide bana dirsiniz övmek boyle olur iki kas göz arasindabende 22 kilo verdim nolcak bak yanlis anlamayin
Taamam tamamm hatirladimBasindan talihsiz bi olay gecmisti hamileymisti 8aylik bebegi olmustu ,hatta calisiyordu muhasebeci ve annesi düşmüştü bizde gecmis olsun demistik, daha nasil hatirlatam sekercimden once bi kaptin vardi moonli biraktiginda baksa bi gruptan gelsmisti sen daha iyi bilirsin o kaptini :)) o siralarda gelmişti bende yeniydim kiz 100 kusurdu 96-98 kiloda ayrildi.birde kiz nick degistirdiydi... bu kadar neysee
Her seferinde soyletmeyin bende 22 kilo verdimbak bu son bida suylemem
Tmmmmm yeteeerKiz ben kaptanken takimda kimse kalmamisti hatirlasana o da 7. takimda arkadaslari oldugu icin oraya gitmek istemisti
Gozleme miiicabuh bitirsin kizin onlarin hepsini
Benim alarm oğluşum7 de alarm calmaya baslıyo ben 7,30 da anca cıkıyom yataktan
evet ben de bir elbise bir bluz gözüme kestirmiştim indirimi bekliyordum tam denk geldi.insan ucuza alınca daha bir seviniyor
hatirliyomusunuzzCok kısacık bi sureydi o neresi kara gundu gizsonra tekrar bana kaldi umutmadim o kargaşayi yeni gelen kaptani @ParteMoralll
ne istiyosan bebegim feda olsunnnkaptinn den bikini aldim senden de kazak tamamdir @ParteMoralll sen ne aliyon bu guzel bacina ahahahajkwhsha
Ayy şaka tabicanimcimlarim
evet o partılerımz sahane oluyo bigün beraberde yapalımMantilari dimeyi unuttun kızmantı partisi var bide
artıda olursan bekle alırımNiden anlamadin yaaaaa diyomki ins artida olacam o listeye beni alacan
evde cocuk varken uyanılıyo bnde yegenlerım varken gece 5 te yatıp 9 da uyanıyodumBenim alarm oğluşum
evet ben de bir elbise bir bluz gözüme kestirmiştim indirimi bekliyordum tam denk geldi.insan ucuza alınca daha bir seviniyor
Kızlar bugünün perşembe olduğunun tekrar altını çizmek istiyorum.listelerde mantıymış,börekmiş,miniminnacık kurabiyeymiş,nutellaymış görmek istemiyorumçok acıkan meyve yesin ama sadece 1 tane.canı tatlı çeken de artık hurma,günkurusu ne varsa.kabızlığı olanlar kuruincir veya günkurusu(2 tanecik), portakal,mandalina yesin.ödem mödem kabul etmiyorum.yeşil çaylar da içilsin Hadi beni @ParteMoralll gibi delirtmeyin bakem
Gel opemmmmyemekte domates soslu makarna vardı cok zorlandım ama ıspanak yedim
İçimdeki canavar uyandıhelalll bacimmm
Kızlar bugünün perşembe olduğunun tekrar altını çizmek istiyorum.listelerde mantıymış,börekmiş,miniminnacık kurabiyeymiş,nutellaymış görmek istemiyorumçok acıkan meyve yesin ama sadece 1 tane.canı tatlı çeken de artık hurma,günkurusu ne varsa.kabızlığı olanlar kuruincir veya günkurusu(2 tanecik), portakal,mandalina yesin.ödem mödem kabul etmiyorum.yeşil çaylar da içilsin Hadi beni @ParteMoralll gibi delirtmeyin bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?