- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.961
Evet vanmm kendimde hedef kiloma gelmiştim ve çok şımarmıştımm bi iltifatlar altındaydım son pohuu yidimmm bidaha aynını yapmicam vermek kadar korumakta zor gerçekten uzun zaman sabitlemek gerekiyorrayyy yaz ortası cok fena olms kimse diyet yapamaz ki o zamann
Kız günlük süt ver uht verme..benim kızda uyurken ve ilk uyandığında içio 2 bardak oluo 300-400 ml içio yanii gün içinde versm yine içerde vermiorum çokta sağlıklı oldunu düşünmüyorm açıkçası..bi süre aptamil devam sütü verdim hazır kutudakilerden o bile iyi değilmişBen kucuk suttlerden veriyorumm obur turlu icmiyodu simdi 2 tane istiyo gunde
Evet vanmm kendimde hedef kiloma gelmiştim ve çok şımarmıştımm bi iltifatlar altındaydım son pohuu yidimmm bidaha aynını yapmicam vermek kadar korumakta zor gerçekten uzun zaman sabitlemek gerekiyorr
Okadsr cok aldim ki bize kaldi sayisii yok bi aya kadar hep aldik gunluk sut icmiyo icmiyo yapcsk bisey yok. Normal sutte zararli degildir zaten organik yaziyo onla avunuyom baska turlu icmiyoKız günlük süt ver uht verme..benim kızda uyurken ve ilk uyandığında içio 2 bardak oluo 300-400 ml içio yanii gün içinde versm yine içerde vermiorum çokta sağlıklı oldunu düşünmüyorm açıkçası..bi süre aptamil devam sütü verdim hazır kutudakilerden o bile iyi değilmiş
Canımm sakin olll şuan herşeyi uşyenilirsin ama 5 dk sonra sonu hüsran olucakk çok yaşadım bu git helleri daha geçn hafta nile bu haldeydimm sakin ol ve su iç mideni şişir sade acı bi kahve iç bastır ama sakın yemeğe abanma
Bence bi hafta icinde 2 gun diyet korumak icn yeterli.bnm bi arkadasım hedef kilosuna geldi diyetisyen bi gün serbest bigün diyet diye devam et demiş ama tabi serbest günde de abartmak yok öle
kıyamam ben onaAyyyy ne yazdm bugünnnn
Sabah kızım 7 de kalktı karnı ağrıodu sanırım bi ağladı bi ağladı o saattn beri yeni uyudu
ay cok tehlikeli nası tutcan kendiniEvet canim suyumu ictim hatta elmaya bol tarcin koydum yedim mükemmel tadi hic bu kadar sevecegimi bilmiyordum ac ken herşey mikemmel.sindi misafirlige gidiyorum teyzelerim bir araya gelmis benide cagirdi yanimda yesil cay goturuyorum icecegim diyeti asla bozmamm onemli olan ahsami atlatmakk..
demek ki her bünye farklı bak mesela ben 5 gün yesem 2 günde eski kiloma gelememBence bi hafta icinde 2 gun diyet korumak icn yeterli.
Ben burda korurken oyle yapiodm cuma gelmeden ikigun hemen ski diyet.tmm ayni kilomda kaliyodum
Yani mesela bir gunde 1demek ki her bünye farklı bak mesela ben 5 gün yesem 2 günde eski kiloma gelemem
Yani mesela bir gunde 1
500 gidiyo yani iki gunde iki vrrmek mumkun 2.5 bile mumkun odem cunku.
Valla ben yedikten sonra 1 gunde 1.600 verdim.kız 2 kilo nası olck
Evet canıaı bende ni günde 1.5 verdiğimi biliorum mide dolulupu ve au gidio sonraki gğnler azalıoo bigün çok kaçırınca bakıorum 1-1.5 kg almışım bigün dikkat edince akıorum gidio hemen...tabii vermk şatediğin kill azsa niokadarda azar azar hişdo biz partyele ayda 6-7 kilo vermiştik ama sonra çok yavaşlıyor. Ben kaç hafta 61 de takılmştım sonea bşrden 60.6 ya galn düştüm öylede kaldım epeyce...Valla ben yedikten sonra 1 gunde 1.600 verdim.genelde 1kg birgun 1 kg obur gun verip sonrasi yavasliyo 200 300 500 olarak.
Moonlii SekerPancarii degilmi babysiler
Valla ben yedikten sonra 1 gunde 1.600 verdim.genelde 1kg birgun 1 kg obur gun verip sonrasi yavasliyo 200 300 500 olarak.
Moonlii SekerPancarii degilmi babysiler
Evet canıaı bende ni günde 1.5 verdiğimi biliorum mide dolulupu ve au gidio sonraki gğnler azalıoo bigün çok kaçırınca bakıorum 1-1.5 kg almışım bigün dikkat edince akıorum gidio hemen...tabii vermk şatediğin kill azsa niokadarda azar azar hişdo biz partyele ayda 6-7 kilo vermiştik ama sonra çok yavaşlıyor. Ben kaç hafta 61 de takılmştım sonea bşrden 60.6 ya galn düştüm öylede kaldım epeyce...
Ayy bende bakmam normalde ama dün eşime salep yapcaktim sütü yeni açmistim ocakta kaynamaya baslarken pelte pelte olduYaaaaa ben hiç bakmıorm tadına veriorm çocuğaaa
Anlamadim valla niye oyle yaa belki de hava aldi
Ben 2 yaşına kadar devam sütü verdim sonra inek sütüne gectim kizim sütü cok seviyiiBen kucuk suttlerden veriyorumm obur turlu icmiyodu simdi 2 tane istiyo gunde
Bende hep toz devam sutu verdim valla 2 yasina kadarKız günlük süt ver uht verme..benim kızda uyurken ve ilk uyandığında içio 2 bardak oluo 300-400 ml içio yanii gün içinde versm yine içerde vermiorum çokta sağlıklı oldunu düşünmüyorm açıkçası..bi süre aptamil devam sütü verdim hazır kutudakilerden o bile iyi değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?