Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben kucuk suttlerden veriyorumm obur turlu icmiyodu simdi 2 tane istiyo gunde
Kız günlük süt ver uht verme..benim kızda uyurken ve ilk uyandığında içio 2 bardak oluo 300-400 ml içio yanii gün içinde versm yine içerde vermiorum çokta sağlıklı oldunu düşünmüyorm açıkçası..bi süre aptamil devam sütü verdim hazır kutudakilerden o bile iyi değilmiş

Evet vanmm kendimde hedef kiloma gelmiştim ve çok şımarmıştımm bi iltifatlar altındaydım son pohuu yidimmm bidaha aynını yapmicam vermek kadar korumakta zor gerçekten uzun zaman sabitlemek gerekiyorr

bnm bi arkadasım hedef kilosuna geldi diyetisyen bi gün serbest bigün diyet diye devam et demiş ama tabi serbest günde de abartmak yok öle

Okadsr cok aldim ki bize kaldi sayisii yok bi aya kadar hep aldik gunluk sut icmiyo icmiyo yapcsk bisey yok. Normal sutte zararli degildir zaten organik yaziyo onla avunuyom baska turlu icmiyo gunlukte inek sutu gibi degil ki oda su katilmis amaan biseye guven kalmadi.

Evet canim suyumu ictim hatta elmaya bol tarcin koydum yedim mükemmel tadi hic bu kadar sevecegimi bilmiyordum ac ken herşey mikemmel.sindi misafirlige gidiyorum teyzelerim bir araya gelmis benide cagirdi yanimda yesil cay goturuyorum icecegim diyeti asla bozmamm onemli olan ahsami atlatmakk..

bnm bi arkadasım hedef kilosuna geldi diyetisyen bi gün serbest bigün diyet diye devam et demiş ama tabi serbest günde de abartmak yok öle
Bence bi hafta icinde 2 gun diyet korumak icn yeterli.
Ben burda korurken oyle yapiodm cuma gelmeden ikigun hemen ski diyet.tmm ayni kilomda kaliyodum

ay cok tehlikeli nası tutcan kendini

Valla ben yedikten sonra 1 gunde 1.600 verdim. genelde 1kg birgun 1 kg obur gun verip sonrasi yavasliyo 200 300 500 olarak.
Moonlii SekerPancarii degilmi babysiler
Evet canıaı bende ni günde 1.5 verdiğimi biliorum mide dolulupu ve au gidio sonraki gğnler azalıoo bigün çok kaçırınca bakıorum 1-1.5 kg almışım bigün dikkat edince akıorum gidio hemen...tabii vermk şatediğin kill azsa niokadarda azar azar hişdo biz partyele ayda 6-7 kilo vermiştik ama sonra çok yavaşlıyor. Ben kaç hafta 61 de takılmştım sonea bşrden 60.6 ya galn düştüm öylede kaldım epeyce...

Valla ben yedikten sonra 1 gunde 1.600 verdim. genelde 1kg birgun 1 kg obur gun verip sonrasi yavasliyo 200 300 500 olarak.
Moonlii SekerPancarii degilmi babysiler

bn kısa surede veremiyorm sizin gibi keşkem verebilsemmm ben 2 kilo versem direk korumaya geçerim herhalde 2 kilo verdm sadece cevremdekiler cok zayıfladın diyo

Yaaaaa ben hiç bakmıorm tadına veriorm çocuğaaa
Ayy bende bakmam normalde ama dün eşime salep yapcaktim sütü yeni açmistim ocakta kaynamaya baslarken pelte pelte oldu ya kizima verseydim bi yudum aldim bozulmus sonra bi tane daha vardi onunda açip tadina baktim hafif bi bozuk gibi geldi tadi onu da attim ne olur ne olmaz zehirlenmeyelim diye ve ben o bozuk sütle kendime kahve yaptim ictim ajahahahahh ama ben kahveme cok az koyyorum ya bi tat alamadim kahveden ama bozuk tatda gelmedi Allah'tan zehirlenmedim

Bende hep toz devam sutu verdim valla 2 yasina kadar 2 yasindan sonra inek sütü en fazla iki bardak versem daha icerde bencede yeter 2 bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…