- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.901
Delydoly olduydu canım sonuc listelerinde görüyorum 93 lu 95 li kilolara gelmiş buradayken 100 un üstünde başlamıştıBrokenangel gibi biseydi eski nicki kiz baya da kaldi alsinda takimda
Sakinn yanlarina yaklasma kandirirlar neyimm aman deyimEvde o kadar baklavalar abur cuburlar kolalar varama hiçbirine elimi surmiyecegim
Bende de var şutlac bi kase yesem olarmiiiiiAyy benim kizim da istedi ama iki paket süt actim ikiside bozuk çıktı günlük süt tarihi de daha vardi ama anlamadim bi yudum aldim midem kalkti
canim ben yediklerime dikkat ettim ve hic tartilmadim umutluyum ins inecegimmmmunter canım geçen haftaki kilon 73,9 bu hafta bu kilonun altına inebilir misin ona göre listeye alıcam seni
kızlar spor listesi eksiklerinizi tamamlayın ben yapamıyorum karnım belim cok agrıyo kaç gündür
Regl olamadin miii kuzu
yasasinnnn birisi begendiiiAyy kahvemin yaninda altinbasak bek lezzetli oliyiikola evet ya light olunca iciyorum arada ama icmesem daha iyi
cok iyi bence canim afiyet olsun
Hoşgeldin canimmm nasil oldunn❤
Afiyet olsun canimm gayet guzel menun
SPOR LİSTESİ(10/17)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :52 dk+ 40 dk
Selcanmehmetcan:60 dk+35dk
edan18 :
PEMBE TAKİM
hedef52:
htc71 :
munter :30+60
Hahh
iyi ediyonyoksa ban ban olmaz kirbaci yen valla munter bak senden sonra bu kirbaca gulesim geliyii hep agahahahajj
Evet canim dün selcanmehmetcan dedi de Masallah guzel inmis hatirlayamadi partis falan da eski nickini yazdim o da guzel ilerliyoru zaten bizim takimda daDelydoly olduydu canım sonuc listelerinde görüyorum 93 lu 95 li kilolara gelmiş buradayken 100 un üstünde başlamıştı
ilk fırsatta anam gile postalayacagim evde durmasinlarSakinn yanlarina yaklasma kandirirlar neyimm aman deyimbaklavadan bi korktum ben
Günaydın canımSelam kizlar ne cok konuauyonuzzz yaa yetisemiyorummm
boşanma sebebiBizde ikimiz ayni yeme potansiyeline sahibiz esimleama Allah'tan ikimizde cok yiyemiyoh kilo alacaz diye ya esim yiyip yiyip kilo almasaydi iste o zaman cok pis kıskanırdım
aynı bnm kardesm sinir oluyoruuummmBenimki almıyor yaakşam 10 da geliyor işten yemek hazırlıyorum bide yemekle yarım ekmek 1 ekmek yiyor bende bakıyorum sadece
Kizlar dogru mu bilmiyorum ama ben diyet yaparken spor yaptigimda persembe günlerini dinlenme gunun yapardim kaslar dinlensin odemini atsin diye o günü sadece cok hafif beslenerek geçirirdimbir tavsiyecik ama dogru yapiyodum bilmiyorum tabi
kaptinn den bikini aldim senden de kazak tamamdir @ParteMoralll sen ne aliyon bu guzel bacina ahahahajkwhsha
Ayy şaka tabicanimcimlarim
bu nasıl bi alıntıdır yahucanim ben yediklerime dikkat ettim ve hic tartilmadim umutluyum ins inecegimmm
Günaydın canımbugun sporu ihmal etmek yok bende yapaabildigim kadar çok yapicam
Ayy iste o zaman cok zor oluyo yaaBenimki almıyor yaakşam 10 da geliyor işten yemek hazırlıyorum bide yemekle yarım ekmek 1 ekmek yiyor bende bakıyorum sadece
Konusmalari okurken beynim corba olmus olabilirimbu nasıl bi alıntıdır yahu
Bize kimse gelmiyiiakşam bend eyapım azıcık dayanabildiğim kadarıyla
ama sadece bebeye dimi
nerden geldi onlar yine kim geliyo ne cok misafir yaaa maşallahınız var hepinizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?