- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.001
bu hafta artı çıkarsan bi hafta geç listeye alcam seni
anladım canımCanim yemegu yedikten bir iki saat sonra hic yememisim gibi titreme oluyor bu aslinda yanlis beslenme yuzunden vucudu alistirirsan vs ve ben seker hapi kullaniyordum kabizlik yaptigi icin biraktim onunda etkisi olabilir
evet canım yarııınnKız yarın değil mi zaten tartıı
kaptinn anm sana çayı sormuştm içiomusun herbalife
Bu topalan ne ola kiiihayırlı akşamlar kızlar
sabah normal kahvaltı :)
öğlen salata ve topalan(bizde öylederler bazılarıda topalak derler)
akşam da salata ve topalan ( kayınvalidem yapmış)
bu kadar dek gelir :)
1 litre su içebildim daha
1 fincan da yeşil çay içtim
yarın sabah görüşmek üzere canlrmm
Yarın kırbaç var baaanaaaaNiye kimse yok heral herkes suan tikiniyor :))) kizlarr yarin kirbaci unutmayinn.ayyy ben doymak bilmiyor
Yok kuzu ondan değil de başka bir şeye kafam bozuldu. şu kaçamak yapan arkadaşlara sıkıldım. mesela ben hastaydım, annem bir sürü şey yaptı ama hiç birinden yemedim. hem iştahım yoktu hem de olsa da yemezdim. buraya karşı bir sorumluluk oluyor çünkü. ama keyfi yiyen arkadaşlara söylüyorum. ben şahsen hasta olduğum halde dikkat ettiysem siz de edebilirsiniz. ekside ya da artıda olun farketmez. Çok mu atarlıyımayy artı mı cıktın
Afiyet olsun canım.ben çok severim o çorbayıhayırlı akşamlar kızlar
sabah normal kahvaltı :)
öğlen salata ve topalan(bizde öylederler bazılarıda topalak derler)
akşam da salata ve topalan ( kayınvalidem yapmış)
bu kadar dek gelir :)
1 litre su içebildim daha
1 fincan da yeşil çay içtim
yarın sabah görüşmek üzere canlrmm
afiyet olsun .ben bu tarz detoxları yapamıyorum sonrasında yiyeceğe saldırırken buluyorum kendimi.ama Eminim yarın eksi görürsünHayirli akşamlar kizlar bugunku menü
Sabah,ogle,aksam;karabugday haslamasi yogurtlu yedim
Iki ara yaptim iki irta boy elmaya bol tarçın döktüm yedimm b iki fincan yeşil cay icildi 2.5lt su tamamlanacak 20dk yürüyüş yapabildim puff
Sekercim ben biraz iyi hissetmiyordum erik kurusundan 3tane ne yedim. Bakalim bu erik kaçamağı etkileyecekmi
yok canım bugün ben de delirdim atarlandım.geçen yıl emzirdiğim halde sarma kısır yediğim için az fırçalamamıştı beni @ParteMoralllYok kuzu ondan değil de başka bir şeye kafam bozuldu. şu kaçamak yapan arkadaşlara sıkıldım. mesela ben hastaydım, annem bir sürü şey yaptı ama hiç birinden yemedim. hem iştahım yoktu hem de olsa da yemezdim. buraya karşı bir sorumluluk oluyor çünkü. ama keyfi yiyen arkadaşlara söylüyorum. ben şahsen hasta olduğum halde dikkat ettiysem siz de edebilirsiniz. ekside ya da artıda olun farketmez. Çok mu atarlıyım
İyisini iyiYok kuzu ondan değil de başka bir şeye kafam bozuldu. şu kaçamak yapan arkadaşlara sıkıldım. mesela ben hastaydım, annem bir sürü şey yaptı ama hiç birinden yemedim. hem iştahım yoktu hem de olsa da yemezdim. buraya karşı bir sorumluluk oluyor çünkü. ama keyfi yiyen arkadaşlara söylüyorum. ben şahsen hasta olduğum halde dikkat ettiysem siz de edebilirsiniz. ekside ya da artıda olun farketmez. Çok mu atarlıyım
heheheAfiyet olsun canım.ben çok severim o çorbayı
afiyet olsun .ben bu tarz detoxları yapamıyorum sonrasında yiyeceğe saldırırken buluyorum kendimi.ama Eminim yarın eksi görürsün
yok canım bugün ben de delirdim atarlandım.geçen yıl emzirdiğim halde sarma kısır yediğim için az fırçalamamıştı beni @ParteMoralllama iyi de olmuş.onun sayesinde 77-78 lerden indim 64 lere.
Amann yok düşünmezler anca yedim beni affet eksideymİyisini iyikeşke herkes senin gibi düşünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?