Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@SekerPancari71 anım bende 15.aya kadr toz devam sütü verdim denemediğim marka kalmadı sonra uzunca zaman evolvia verdm memnun kaldım ama sonra de inek sütüne geçin dedi bi tırstımm çünkü okadar çok karşı çıkan hekimde varki geçiş olsun dşye junior devam sütü aldım sıvı hazır devam sütü baya ondanda içtik bi aydr galan günlük süt veriyorum uht asla vermiorum kardan dolayı marketlere günlük süt gwlmemişti 2 kez uht verdim bugün kalanını sütlaç yaptm işte günlüğe devam edicz kalmasn bozulmasn diye

hayırlı akşamlar kızlar
sabah normal kahvaltı :)
öğlen salata ve topalan(bizde öylederler bazılarıda topalak derler)
akşam da salata ve topalan ( kayınvalidem yapmış)
bu kadar dek gelir :)
1 litre su içebildim daha
1 fincan da yeşil çay içtim
yarın sabah görüşmek üzere canlrmm

Hayirli akşamlar kizlar bugunku menü
Sabah,ogle,aksam;karabugday haslamasi yogurtlu yedim
Iki ara yaptim iki irta boy elmaya bol tarçın döktüm yedimm b iki fincan yeşil cay icildi 2.5lt su tamamlanacak 20dk yürüyüş yapabildim puff
Sekercim ben biraz iyi hissetmiyordum erik kurusundan 3tane ne yedim. Bakalim bu erik kaçamağı etkileyecekmi

Bu topalan ne ola kiii

ayy artı mı cıktın
Yok kuzu ondan değil de başka bir şeye kafam bozuldu. şu kaçamak yapan arkadaşlara sıkıldım. mesela ben hastaydım, annem bir sürü şey yaptı ama hiç birinden yemedim. hem iştahım yoktu hem de olsa da yemezdim. buraya karşı bir sorumluluk oluyor çünkü. ama keyfi yiyen arkadaşlara söylüyorum. ben şahsen hasta olduğum halde dikkat ettiysem siz de edebilirsiniz. ekside ya da artıda olun farketmez. Çok mu atarlıyım

Afiyet olsun canım.ben çok severim o çorbayı
afiyet olsun .ben bu tarz detoxları yapamıyorum sonrasında yiyeceğe saldırırken buluyorum kendimi.ama Eminim yarın eksi görürsün
yok canım bugün ben de delirdim atarlandım.geçen yıl emzirdiğim halde sarma kısır yediğim için az fırçalamamıştı beni @ParteMoralll ama iyi de olmuş.onun sayesinde 77-78 lerden indim 64 lere.

İyisini iyi keşke herkes senin gibi düşünse

hehehe ama kuzu ne yapayım gördüm yine bişeyler ve artık dellendim sıkıldım yani devamlı kaçamak görüp de ayy bana kızmayın tarzzı şeylerden napam

Ben bu hafta çok az yedim cunku regl olamadim diye şiştim de şiştim 58 dim bu sabah yarın arti bile çıkabilirm ama uğraşıyorum en azından bütün üyeler aynı gayreti gösterse. Bu arada ceza alınınca bn duzenlemicem onlisteyi bi tek en kötü olan 4 üye beraber yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…