- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.061
Afiyet olsun canım çok güzel12.01.2017 menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 dl ekmek
Sekersiz cay
Yesillik
Oglen yok sabahi cok gec yaptim
Ara 2 fincan turk kahvesi
Aksam
5 kasik taze fasulye
Salata
2 kasik kisir
Su 2 litre olmustur
bugün herkesin menüleri çok iyi maşallahIyi akşamlar kızlar Annemlere gittim bugün eve yeni geldim hemmen menumu yazayım
Menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1yk tulum peynir 2 zeytin
Ara kabuklu haliyle küçük avuç yer fıstığı
Öğlen 2 kepçe sehriye çorbası 4 köfte salata
Akşam 4yk yeşil fasulye bir kase yoğurt
Su 2 litre
Spor leslie 3mil
Yarın güzel eksiklerimiz olsunAfiyet olsun canım çok güzel
bugün herkesin menüleri çok iyi maşallah
Benim midem den tuhaf sesler geliyo inşallah mideyi bozduysam sabaha kesin eksiyimYarın güzel eksiklerimiz olsuninsallahh
Benim midem den tuhaf sesler geliyo inşallah mideyi bozduysam sabaha kesin eksiyim
Ay bende üsenmicem öyle yapcam inşallah kimse bn wc deyken uyanmazBende eksideyim de 1 kiloya çıkar inşallah o eksi cibil cibil tartilcam yarın
Aksam komsu verdi dayanamadim yaa antep usulu yapmislar bideGündüz yiyeydin ya kuzum o kısırııı
Büyük ihtimal inersin canım kiyafetle tartildiysan zaten iner iyiceŞimdi tartıldm 57.9 dedi geçen cuma 57.4 tüm inşallah sabah inerim o kiloya
Neyse kuzum bundan sonra dikkat edersin akşam yemeğini hafif geçir hele bak yarın cuma tartı günü hiç yememeliydin o kısırıAksam komsu verdi dayanamadim yaa antep usulu yapmislar bide
Yok kıyafetlerimi çıkardım bu seferBüyük ihtimal inersin canım kiyafetle tartildiysan zaten iner iyice
Ay bnm menumde çok iyiydi yine her zamanki gibi tüh bakBugun menulere yorum yapamiyorum cok sanslisiniz cunku oturup tam ilgilenemedim disardayimmm
Sukur edin litfiiiiiiin
İvitt ben şahitimmmveriiyiii vallaa[/QUO
Nasil nasil veriliyo bu kadar kilolar ben ne kacirdim
Nasil nasil veriliyo boyle hizli kilolar ben ne kacirdimİvitt ben şahitimmmveriiyiii vallaa
Ya ben yarin kesin eksideyim de insallah tabi dikkat ederim kaptanNeyse kuzum bundan sonra dikkat edersin akşam yemeğini hafif geçir hele bak yarın cuma tartı günü hiç yememeliydin o kısırı
İnşallah canım :) bundan sonra herkes daha dikkatli olacak tekrarliyorum hepte tekrarlicamYa ben yarin kesin eksideyim de insallah tabi dikkat ederim kaptan
sabah anneme geldk oglen kardesmle ayakkbi fln aldim kuafore gittim sonra yemek yidimAy bnm menumde çok iyiydi yine her zamanki gibi tüh bak
Nerelerde gezdin de geldin
Bence ekmeklerrr cooooookSabah:1haslanmis yumurta 2 dilim ekmek zeytin
Ogle:çorba ıspanak yemeği yoğurt
Ara:yarım portakal 2 dilim kivi 1 küçük mandalina
Aksam: 1tabak tavuk yemeği 1 dilim ekmek
Yeşil çay içip spor yapmayı denicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?