- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.101
Keptaan a kusulmezHemen biii satislaaar
Bende dicektim yazmaya usendim
@ParteMoralll benim de menumu yorumla kuzu
o kaymalar hep bizde de var.SPOR LİSTESİ(10/17)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :52 dk+ 40 dk
Selcanmehmetcan:60 dk+35dk
edan18 :
PEMBE TAKİM
hedef52:
htc71 :46
munter :30+60+99
@hedef52
yasasinnnnn
kendimiii gunun 1. Ilan ediyorum
Kiz vaalahaaa dalavere yapmimmm benim ekran da sorun yokk yalniz cok reklam cikiyor asagi yukari kayiyorr smilleri zar zor ekliyommm tel modunu hic begenmemisimmm cok kullanissiz
Afiyet olsun canm cok guzel12.01.2017 menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 dl ekmek
Sekersiz cay
Yesillik
Oglen yok sabahi cok gec yaptim
Ara 2 fincan turk kahvesi
Aksam
5 kasik taze fasulye
Salata
2 kasik kisir
Su 2 litre olmustur
Ay iviittt bi saat bekliyorum ekran düzelsin diye bide habire çıkış yapıyo tekrar şifre gir falan ne zor issssoyletiyo yaaaa
o kaymalar hep bizde de var.ahhhhh ahh
dusun 1 sene olmusAy iviittt bi saat bekliyorum ekran düzelsin diye bide habire çıkış yapıyo tekrar şifre gir falan ne zor isss
ekmek ekmek ekmek ekmek ekmek ekmek ekmek ekmek ekmek kizz kiz ekmek zayiflamak ekmek yememek ekmeeek emeekk
Ben gizli kullandigimsan şifre kaydetmedimdusun 1 sene olmusama benim cikis yapmiyo parola unutma tikladim ben. Sadece smile fln yaparke kayiyo vs yada ordan oraya geciyorum hizli kk asagi kayiyo. ama ossunduu
Dalavere yapmaaaaa
Ben 7/24 telefonnnndan yAziyorum herseye de yetisiyorumkocaa telefn ekrani
Yav bi kirbaç dedim patladi gitti...Yaa nedek yarin zayif olmazsak birde takim ceza alirsa hapu yuttuk ahsamaa da kirbacc vaaaa :))) isimiz duaya kaldi rabbim buyuk ins yaglarimiz bi gunde bir kilo ericekk
Ahahahahhaahhekmek ekmek ekmek ekmek ekmek ekmek ekmek ekmek ekmek kizz kiz ekmek zayiflamak ekmek yememek ekmeeek emeekk
Maşallah ona sirtimizdan zopayı eksik etmiyorBende bende telden yazim kuccuk ustelik...maşallah beybim senin hizina kimse yetisemezzz....
Bende bende telden yazim kuccuk ustelik...maşallah beybim senin hizina kimse yetisemezzz....
Cnm sabah bakayım ben ona eksidesin dimiMerhaba kızlar ben geldim:)) sizleri çok özledim ama hayatımı biraz toparladım. :)) sizler nasılsınız özellikle @ParteMoralll @SekerPancari71BitmeyenUmidim htc71 unuttuğum tanışıklığım olanlar varsa affola yeni isimler gördüm mutlu oldum. Ben bugünden itibaren gruba geri dönmek istiyorum. An itibarıyla kilom 60.2. Geri dönme prosedürü nedir??
Hosgeldinnnn noldu kayboldun gittin zaten yeni sayilirdinMerhaba kızlar ben geldim:)) sizleri çok özledim ama hayatımı biraz toparladım. :)) sizler nasılsınız özellikle @ParteMoralll @SekerPancari71BitmeyenUmidim htc71 unuttuğum tanışıklığım olanlar varsa affola yeni isimler gördüm mutlu oldum. Ben bugünden itibaren gruba geri dönmek istiyorum. An itibarıyla kilom 60.2. Geri dönme prosedürü nedir??
Seni seniBen gizli kullandigimsan şifre kaydetmedim
Ayy bugün aklımdan geçtin canımMerhaba kızlar ben geldim:)) sizleri çok özledim ama hayatımı biraz toparladım. :)) sizler nasılsınız özellikle @ParteMoralll @SekerPancari71BitmeyenUmidim htc71 unuttuğum tanışıklığım olanlar varsa affola yeni isimler gördüm mutlu oldum. Ben bugünden itibaren gruba geri dönmek istiyorum. An itibarıyla kilom 60.2. Geri dönme prosedürü nedir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?