Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosgeldin bende buraya gelmeden aklimdan seni gecirmisim kalp kalbe karsiymis hos geldin tekrar♡♥♡

Cildirtcaniz kızı

sen baslattinnn

Keptaan a kusulmez
Plofff yaptim kiiii
Ben gizli kullandigimsan şifre kaydetmedim

Kiz kk nin onune sifre koy her defasin ugrasilir mi oyle

Merhaba canim hosgeldinnn ben yeniyimmmm

Ayyy kizlar bugun noldu bana aksam 8 de uyudum yeni kalktim kaltimki bi karni siss ne kadar yemsim halbuki yatmadan once acliktan kivraniyordum sonra bi soda ictim ins sabahnan eksi gorurum sizedee dua edrim eger arti cikim yine dua ederimm

Ayyy kizlar bugun noldu bana aksam 8 de uyudum yeni kalktim kaltimki bi karni siss ne kadar yemsim halbuki yatmadan once acliktan kivraniyordum sonra bi soda ictim ins sabahnan eksi gorurum sizedee dua edrim eger arti cikim yine dua ederimm
Inşallah canım hepimiz görürüz yoksaaaceza geliyi bize

Ben 1 saat önce yarım kase sütlaç 1 mimik pita ekmeği 2 küçük turşu yedimmm
Hep eşimin yüzünden getimiş sıcak sıcakkkkk

Hosgeldinnnn noldu kayboldun gittin zaten yeni sayilirdin ama sorunlar vardi sanirim.
Giderken kilon kacti ona gore alinirsin
Çok yoğunum iş dolayısıyla hala öyleyim ama buradaki cuma günü motivasyonu daha etkili oluyor. Ve yeni yaptığım ajanda programıyla her şeye yetişebiliyorum hayırlısıyla
En son 60.8dim sanırım net de emin değilim

eksi goremezsen kirbaccc gelcekkk kizz
Kiz ins senin bugdaylar soda ile gece boyunca sisip seni balon yapmazzz
Valla yarin goremezsek gariii onumuzdeki maclarda siki yonetim ilan ettinizz :))) bu korkuyla kg larda erimezse yuhh

Ben 1 saat önce yarım kase sütlaç 1 mimik pita ekmeği 2 küçük turşu yedimmm
Hep eşimin yüzünden getimiş sıcak sıcakkkkk

Niden yedinnnn hic oldu mu persembe persembe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…