- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.121
akilli kiz seniAhahahahhaahhtaam yaaa anladım anladım ben var ekmek yememek gidecek benim kilolar
Merhaba kızlar ben geldim:)) sizleri çok özledim ama hayatımı biraz toparladım. :)) sizler nasılsınız özellikle @ParteMoralll @SekerPancari71BitmeyenUmidim htc71 unuttuğum tanışıklığım olanlar varsa affola yeni isimler gördüm mutlu oldum. Ben bugünden itibaren gruba geri dönmek istiyorum. An itibarıyla kilom 60.2. Geri dönme prosedürü nedir??
Cildirtcaniz kızı
Plofff yaptim kiiiiKeptaan a kusulmez
Ben gizli kullandigimsan şifre kaydetmedim
Merhaba kızlar ben geldim:)) sizleri çok özledim ama hayatımı biraz toparladım. :)) sizler nasılsınız özellikle @ParteMoralll @SekerPancari71BitmeyenUmidim htc71 unuttuğum tanışıklığım olanlar varsa affola yeni isimler gördüm mutlu oldum. Ben bugünden itibaren gruba geri dönmek istiyorum. An itibarıyla kilom 60.2. Geri dönme prosedürü nedir??
Inşallah canımAyyy kizlar bugun noldu bana aksam 8 de uyudum yeni kalktim kaltimki bi karni siss ne kadar yemsim halbuki yatmadan once acliktan kivraniyordum sonra bi soda ictim ins sabahnan eksi gorurum sizedee dua edrim eger arti cikim yine dua ederimm
Yarin gorucezzz bakalim kim ak kim kara
Her kısır için geçerli değil bnce o kalori örnek benim annemin kısırıYa canan karatay kisiri yiyin diyo 3 corba kasigi kisir da 85 kalori yenir gibi geldi bana
He ya vallaa mirakk itme tamamladm az önceee öyle tokumkii gayet sağlıklı hissediommmmmmm
Kız nesi çok zati 57 kiloymuşş bence normal bana göre meyveler çok birini tercih edip bştane yeseydin yüklemişin şekeri @hedef52Bence ekmeklerrr cooooooksana ozel yorum
Valla yarin goremezsek gariii onumuzdeki maclarda siki yonetim ilan ettinizz :))) bu korkuyla kg larda erimezse yuhh
vericegi kg cok az verip kurtulmasi icin. 1 ay dayansin bisey olmaz.Kız nesi çok zati 57 kiloymuşş bence normal bana göre meyveler çok birini tercih edip bştane yeseydin yüklemişin şekeri @hedef52
Yorum yapimmi istermisin?Ben 1 saat önce yarım kase sütlaç 1 mimik pita ekmeği 2 küçük turşu yedimmm
Hep eşimin yüzünden getimiş sıcak sıcakkkkk
Tmmmmmmm Aglamaaaaa tmm geloncaa kocaa gğn sabret akşam iki turşuya yenil yazıklar olaundu banaaaaaa
Çok yoğunum iş dolayısıyla hala öyleyim ama buradaki cuma günü motivasyonu daha etkili oluyor. Ve yeni yaptığım ajanda programıyla her şeye yetişebiliyorum hayırlısıylaHosgeldinnnn noldu kayboldun gittin zaten yeni sayilirdinama sorunlar vardi sanirim.
Giderken kilon kacti ona gore alinirsin
Ayyy kizlar bugun noldu bana aksam 8 de uyudum yeni kalktim kaltimki bi karni siss ne kadar yemsim halbuki yatmadan once acliktan kivraniyordum sonra bi soda ictim ins sabahnan eksi gorurum sizedee dua edrim eger arti cikim yine dua ederimm
Valla yarin goremezsek gariii onumuzdeki maclarda siki yonetim ilan ettinizz :))) bu korkuyla kg larda erimezse yuhh
Ben 1 saat önce yarım kase sütlaç 1 mimik pita ekmeği 2 küçük turşu yedimmm
Hep eşimin yüzünden getimiş sıcak sıcakkkkk
Patliyomus hahahaahah gece gece igrenclestimeksi goremezsen kirbaccc gelcekkk kizz
Kiz ins senin bugdaylar soda ile gece boyunca sisip seni balon yapmazzz
Niden yedinnnn hic oldu mu persembe persembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?