Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosgeldin cnm valla bravo artida degilsen.
Buyuur kirbaclarimiz hazir.

Ayy bugün aklımdan geçtin canım nasılsın dönmene sevindim
Ayy çok sevindim beni düşünmene iyiyim hep bir koşturmaca ama seviyorum bu durumu. Eğer bırakma kilom 60.8 se bi 600 gr daha verdim. Ama çok bi diyet yapmadım bu arada, dikkat ettim sadece. O nedenle çok sıkılaşma olmadı. Şimdi sıkılaşma içinde spor rutinimi ve uyku rutinimi değiştirme kararı aldım. En en geç 1' de uyuyacağım. Sabahki 20 dakika sporu da sabah akşam 20 dk ya çıkarıyorum. Öyle reformist dönüşümlerle geri döneyim didim Cuma kilo bildirimi motivasyonu bambaşkaymış böylece daha iyi anladım:)

Sen nasılsın, süreç nasıl devam ediyor??

Bol eksili bir cuma olsun, iyi geceler herkese ben yeni yaşam politikalrım gereği uyumaya gidiyrumm

Sağolasın canım:) evi yerleştirme işlerin bitmiştir artıksen de döndüğüne göre her şey yoluna hayrına girdi mi??
Cok şükür yerlestim herşey yolunda kilo haric sagolsun kaptinimla parte goz actirmiyorlar birinin elinde kirbac digeride oyle tohatliya tohatliya millette hal koymucaklar :))) sende iyi denk geldin eger kg gitmezse kirbac vaaa yaaaa

eksi goremezsen kirbaccc gelcekkk kizz
Kiz ins senin bugdaylar soda ile gece boyunca sisip seni balon yapmazzz

Niden yedinnnn hic oldu mu persembe persembe

Valla karabugday ilk denedim inşallah odem vs yapmaz aynen uydum sadece uc kuru erikk gibii...o kirbaci biz coktann hakettikte yonetimin yeni akli basina geldi :))) nerden hatirlattiniz kirbaci

Ayyyy bi yaşıma daha girdimmm ozamn ben yeyim yeyim üstüneee 6-7 soda 9-10 form çay bikaç litrede su içiiimmmmmm
Kizz ben cohhh yedim kilo vermedogime gore denemis biri olarak nerdeyse hep korudum hatta iki haftadir sigara biraktimm sadece bi kilo aldim ve en etkili olan soda gercekten sindi bile icc sende soda

Mavi boncukkk ben soook ben kisiri nasil bulgur okudum ya ay sokkktayimm bulguru az yemiis dedimmm
Kisir ne ksiiri diyo bunlar diyorum kisirrr
Cokmu ilazimmdii amaa coook buyuk hata degil dikkat et helede persembe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…