- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.141
Hosgeldin cnm valla bravo artida degilsen.Çok yoğunum iş dolayısıyla hala öyleyim ama buradaki cuma günü motivasyonu daha etkili oluyor. Ve yeni yaptığım ajanda programıyla her şeye yetişebiliyorum hayırlısıyla
En son 60.8dim sanırım net de emin değilim
Ayy bugün aklımdan geçtin canımnasılsın dönmene sevindim
Kırbaç derkenHosgeldin cnm valla bravo artida degilsen.
Buyuur kirbaclarimiz hazir.
Hosgeldin bende buraya gelmeden aklimdan seni gecirmisim kalp kalbe karsiymis hos geldin tekrar♡♥♡
Her kısır için geçerli değil bnce o kalori örnek benim annemin kısırı
Cok şükür yerlestim herşey yolunda kilo haric sagolsun kaptinimla parte goz actirmiyorlar birinin elinde kirbac digeride oyle tohatliya tohatliya millette hal koymucaklar :))) sende iyi denk geldin eger kg gitmezse kirbac vaaa yaaaaSağolasın canım:) evi yerleştirme işlerin bitmiştir artık sen de döndüğüne göre her şey yoluna hayrına girdi mi??
o kisiri yedigim icin karnimi deşip cikarticam simdi tek tek o bulgurlari
Hiç olmadj tutamadm altal ağzımıııı bohhhheksi goremezsen kirbaccc gelcekkk kizz
Kiz ins senin bugdaylar soda ile gece boyunca sisip seni balon yapmazzz
Niden yedinnnn hic oldu mu persembe persembe
eksi goremezsen kirbaccc gelcekkk kizz
Kiz ins senin bugdaylar soda ile gece boyunca sisip seni balon yapmazzz
Niden yedinnnn hic oldu mu persembe persembe
Ayyyy bi yaşıma daha girdimmm ozamn ben yeyim yeyim üstüneee 6-7 soda 9-10 form çay bikaç litrede su içiiimmmmmmBoyle seyler yediginde hemen soda ic ve bol su icc gerekirse bi form cayy ozaman kilo olmaz sana canım
Hiç olmadj tutamadm altal ağzımıııı bohhhh
Kizz ben cohhh yedim kilo vermedogime gore denemis biri olarak nerdeyse hep korudum hatta iki haftadir sigara biraktimm sadece bi kilo aldim ve en etkili olan soda gercekten sindi bile icc sende sodaAyyyy bi yaşıma daha girdimmm ozamn ben yeyim yeyim üstüneee 6-7 soda 9-10 form çay bikaç litrede su içiiimmmmmm
evet oldu kardeş ne edek ğtğ yapıvam ben daha öpüldünğz hepciğini yarın bş mucize olaun ve hepimiz -- olalımmmmmmmmmmNiyse olan olmus gari siki yonetim vaa mutarda vaaaa kaptanda vaaa bilisenn :))
Kırbaç derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?