- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.161
Sagol canim onerini dikkate alicamBoyle seyler yediginde hemen soda ic ve bol su icc gerekirse bi form cayy ozaman kilo olmaz sana canım
ay ben seni listeye eklemedm yaaa bk şimdi farkettimGünaydın kızlar 15 dakika hafif tempolu koşumu yaptımbirazdan bir bardak suyumu içip kahvaltımı yapacağım. İşe de karda 35-40 dakika arasında yürüyerek gideceğim. Güne iyi başlangıç için gereken adımları planlamanın yapmanın hakkı gururu
Benim de oğlanın doğumgünü var.dşkkat etmem lazımCumartesi doomgünü var yaa pasta yimemde başka şeylerden acık yesem meselaaaa
Ay yazdktan sonra farkettim ne pia boğaz ni msj ya du hele cumarteai olsun ozamn yazarsınnnnn aklım fikrim yimekkteee sofradaaa
Ay ben şok kisiri masum zannederdim diyet zamani meger yememem lazimmis ben karti halettimMavi boncukkk ben soook ben kisiri nasil bulgur okudum ya ay sokkktayimm bulguru az yemiis dedimmm
Kisir ne ksiiri diyo bunlar diyorumkisirrr
Cokmu ilazimmdiiamaa coook buyuk hata degil dikkat et helede persembe
ben eksiysem herkes eksidirevet oldu kardeş ne edek ğtğ yapıvam ben daha öpüldünğz hepciğini yarın bş mucize olaun ve hepimiz -- olalımmmmmmmmmm
GunaydinnnnGünaydın kizlar bugun tarti gunu
Ayyyy yarın benim durumumne olavak acabaa sevgili keptınnnkaptinn ben biraz geç bildirim yapabilirim merağlanmayın biz anca uyanıoss kendimize geliosss
günaydın canıımhayırlı sabahlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?