- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.201
kız salıdan salıya ya bu listelerBugunku sporlarda sayilcak mi kizzz
Hosgeldin canimmm insallah hersey yoluna girmistirMerhaba kızlar ben geldim:)) sizleri çok özledim ama hayatımı biraz toparladım. :)) sizler nasılsınız özellikle @ParteMoralllSekerPancarii BitmeyenUmidim @htc71 unuttuğum tanışıklığım olanlar varsa affola yeni isimler gördüm mutlu oldum. Ben bugünden itibaren gruba geri dönmek istiyorum. An itibarıyla kilom 60.2. Geri dönme prosedürü nedir??
Lale miiikız salıdan salıya ya bu listelerbugün bi lalelik var sende hayırdır inşallah
bende dün akşam squat aptım yarım saat ama belim agrıan kopcak gibiydi öleyken yaptım baya iyi geldi
Lale miiihahahajhagajakah bence de var kiz biye salidan ssaliya pazardan pazara olaydi ya
Yarim saat squat ne demek kiz ben laleyim sen mi yanlis yazdin yarim saat boyunca squat yapmis olamazsin
Bak sende de var bugun laleliksalı başladık diye salı oldu bende bilmiyomama bn pazar evde olmuyorum genelde listeyi hazırlar sonucları paylaşırım diyosan salı olsun
Gunaydın kızlarrrrrr
Dün birazcıcık kaçamak yapmış olmama rağmen -200 mutluluğuyla uyandım bugün
5. günüm bugün 61.9 la başlamıştım bu sabah 60.9
ayyyy ne demişim kız öleBak sende de var bugun lalelikpazar listeyi yaparim diyosan sali ossun dedin yoh en guzeli sali o zaman ahajahahsgajka
5günde 1 kilo mu verdingayet iyi kuzum kaçamaksız daha cok vercektin demek ki artık kacamak falan yok sana
Kızzxx keptınn bu nasl yüzde hesaplamaa ALLAAAA sennn***14. TAKİM 500. ETAP***
kova01( 64.2/63.8 /0.4/ %0.62)
elaalemi( 60.5///%)497. Etapta bildirimsiz izne ayrilan uye geri döndü yüzdesi4e bölündü
hedef52( 57,4/57,2/0,2/%,348)
selcanmehmetcan(76///%)
moonlii(65,3///% )
htc71(67///%)
edan18(63,4///%)
munter (73,9///%)Başlangıç 19 aralık Giriş kg 75Hedef kg:65
14. Takim ortalamasi:%
İnşallah önümüzdeki hafta 5ler görmek istiyorum
35 yapaydın bari yukarı yuvarlayıpKızzxx keptınn bu nasl yüzde hesaplamaa ALLAAAA sennndüzelttimm
Duzeltmisin de eksik duzeltmisin gizKızzxx keptınn bu nasl yüzde hesaplamaa ALLAAAA sennndüzelttimm
Bende esim cumaya gidince tekrar yapcam sabah az yapabildimSPOR LİSTESİ(10/17)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :52 dk+ 40 dk+40dk
Selcanmehmetcan:60 dk+35dk+20dk
edan18 :
PEMBE TAKİM
hedef52:
htc71 :46
munter :30+60+99
Malesef kaptincim 22dk ondeyiz bizz daha bugun yapcam onuda sonra yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?