- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.261
Herkes ekside hepiciğimizi tebrik ederim
İş yerindeyim birazdan bir rapor yazmaya başlayacağım saat 13:00 gibi ara verip buralara tekrar bakarım. O vakite kadar herkes bol bol su içsin göbüşleri içine çeksin, ben de öyle yapacağım
Benim sisem var 1.5 litrelik girip çıkıp içiyorum ondankolay gelsin canııımmsu içmek ne zor yııaa ama içiyorum zorla
Sağol canımKizlar hepiniziii tebrik ediyorummmmm
kocişin napıyo kız hala sağlıksz beslenmeye devam mı yoksa alıştırdın mı onuda düzgün beslenmeye
Bende dünkü baklavalri Annemgile götürdüm güya.Kadayıf yapmışlar onlarda bana kadayıf verdi kocam gelince hepsini ona yedirdimNapsinnn canim nutellali ekmekleri agzima tikistirmaya calisiyor ama dayaniyom. Kizlar ben cok zor sartlarla kilo veriyom heee
Kocisim her aksam cayin yaninda kirk cesit biskuviler kuruyemisler yiyor ama dayaniyom ben
Benim sisem var 1.5 litrelik girip çıkıp içiyorum ondan
cok teşekkür ediyoruuzzKizlar hepiniziii tebrik ediyorummmmm
Napsinnn canim nutellali ekmekleri agzima tikistirmaya calisiyor ama dayaniyom. Kizlar ben cok zor sartlarla kilo veriyom heee
Kocisim her aksam cayin yaninda kirk cesit biskuviler kuruyemisler yiyor ama dayaniyom ben
bn 0,75 olcak diye biliyorum kuzumKızlar bu yuvarlama işi nasıl oluyor benim yüzde 0.746 diye o boylemi kalacak 0.75 mi olacak
Bende dünkü baklavalri Annemgile götürdüm güya.Kadayıf yapmışlar onlarda bana kadayıf verdi kocam gelince hepsini ona yedirdim
Tamam canım bende öyle biliyordum oyle yazdim listeye yinede bu sorayım dedimbn 0,75 olcak diye biliyorum kuzum
Tamam canım bende öyle biliyordum oyle yazdim listeye yinede bu sorayım dedimemin olamadim
Bende 62.0 gördüğüm gün kına yakicamoy baklavalar kadayıflar havada uçuşuyo
bn 54 e düşeyim ahdım var gidip künefe yicem
Bende dünkü baklavalri Annemgile götürdüm güya.Kadayıf yapmışlar onlarda bana kadayıf verdi kocam gelince hepsini ona yedirdim
bi tuhaf bnm ki zayıfla der senin ki zayıflama bu erkekler ne değişik varlıklar
Bendee bendeeebn 0,75 olcak diye biliyorum kuzum
öğle yemeğinde sigara böreği vardı yemedim beni tebrik edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?