- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.301
SuperikssKizlar hepiniziii tebrik ediyorummmmm
Ayy gerçekten zor canimm Allah sabir versinNapsinnn canim nutellali ekmekleri agzima tikistirmaya calisiyor ama dayaniyom. Kizlar ben cok zor sartlarla kilo veriyom heee
Kocisim her aksam cayin yaninda kirk cesit biskuviler kuruyemisler yiyor ama dayaniyom ben
Aminnnnn bebissiiiimmmAyy gerçekten zor canimm Allah sabir versinazmini daim etsin amin
Evet canim üçüncü rakam 5 in altinda olsaydi yuvarlamicaktin ama üçüncü rakam 5 ve 5 in üstü oldugu zaman yuvarliyosun 1 fazla yaziyosunKızlar bu yuvarlama işi nasıl oluyor benim yüzde 0.746 diye o boylemi kalacak 0.75 mi olacak
Aynen bir hayal olarak kalacak bu bizim icinAminnnnn bebissiiiimmm
Hep yiyip yiyip kilo almamak istemisdirrsanirim olunceye kadar istemeye devam edecegim
Kunefeeeoy baklavalar kadayıflar havada uçuşuyo
bn 54 e düşeyim ahdım var gidip künefe yicem
Harikasin beybiiiöğle yemeğinde sigara böreği vardı yemedim beni tebrik edin
Sende o zaman ebru sallidan esneme streching mi neydi adi o videoyu yap pambik gibi olursunSegineyimmi uzuleyim mi bilemedim keptinnn
@htc71kaptinn kuzular ben dun egzersiz yaptimya inanin hareket edemiyorum egilip kalkma comelme yurume her yerim agiriyorr pert olmusum bu aksam kebdimi zorlayacagim ama sor yapamayabilirimm vucudum hantallasmis cok fena olmusummm yapamazsam benim bugun dinlenme gunum olsun olur mu
olsun beybisiii demek ki akşam gercekten iyi bi spor yapmışsın ki öle her yerin agrıyoSegineyimmi uzuleyim mi bilemedim keptinnn
@htc71kaptinn kuzular ben dun egzersiz yaptimya inanin hareket edemiyorum egilip kalkma comelme yurume her yerim agiriyorr pert olmusum bu aksam kebdimi zorlayacagim ama sor yapamayabilirimm vucudum hantallasmis cok fena olmusummm yapamazsam benim bugun dinlenme gunum olsun olur mu
Yalniz kisira dun cok laf ettiniz ama benim metobolizmami inanilmaz calistirdi
Onerilerini dikkate alicam kaptan
Sankiolsun beybisiii demek ki akşam gercekten iyi bi spor yapmışsın ki öle her yerin agrıyobugün yorma kendinisen yarın devam edersn
Spor hocammm gelmissssSende o zaman ebru sallidan esneme streching mi neydi adi o videoyu yap pambik gibi olursunkaslar gevser rahatlar
Güncel 61.5 kaptan. Bu hafta daha ağırlık veririm hastalığımda geçmiş durumda spora musaitim. Bakalım haftaya 1 kilo verebilecekmiyim
Bencede kısır guzel bi diyet yemegi yesilligi boll bulguru az olursa acili baharatli oglen yenebiligg dimi yani ayranla guzel bi ogle yemegi kucuk bi tabaksus kız yok kısır falanöğle yiyebilirsin aslında yagsız bol baharatlı
Kunefeeeen sivdigimmm ac karnina severim ben korumadayken öğün yerine yiyorum arada
Vaktin olmucak mi yani isten sonra kuzum olacaksa ben atarim buraya videoyu YouTubedan bulupSpor hocammm gelmissss
Youtube da var mi kizzz
Pamuk gibi olmaya cok igtiyacim varr oturyp kalkamim giii aksamda arkadasa gidecegiz ne etcem
olsun beybisiii demek ki akşam gercekten iyi bi spor yapmışsın ki öle her yerin agrıyobugün yorma kendinisen yarın devam edersn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?