Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu ceza olayı bence bizi cok disiplin etti ben normalde tadımlık bile olsa yerdim börekten yemedim patates vardı onu yicem diye ekmek yemedim bu haftamız cok daha iyi olcak bn buna inanıyorum

Bence de canim. Ben bile kiymali makarnadan 1.5 2 porsiyon yerken 4 kasik yedim gecen aksam

Bence de canim. Ben bile kiymali makarnadan 1.5 2 porsiyon yerken 4 kasik yedim gecen aksam

sen zaten çok iyisin maşallah diyim ben ilk zamanlar sen zayıflayamazsın diyodum ama kaçamakları bıraktın öğünleri azalttın cok iyiye gidiyosun kuzum maşallahhh

kolay gelsin canııımm su içmek ne zor yııaa ama içiyorum zorla
ayy su benim benzinim gibi çok seviyor çok içiyorum. diyetin en güzel yanı belkide su içemiyorsan içine portakal, limon, nane gibi şeyler rendeleyip hafif tat katıp deneyebilirsin

ayy su benim benzinim gibi çok seviyor çok içiyorum. diyetin en güzel yanı belkide su içemiyorsan içine portakal, limon, nane gibi şeyler rendeleyip hafif tat katıp deneyebilirsin
kuzum yazın bende çok iyi içiyorum ama kışın vücudumun ihtiyacı olmuyo galiba hiç içemiyorum zorlaya zorlaya 1 litre anca. bazen limonlu ılık su içiyorum o bi nebze iyi oluyo

***aday listesi***

@arslnseda (64,3///%) Başlangıç 27 aralık Giriş kg 66Hedef kg45
@06Derya (85/82.3/2,7/3.18%) Başlangıç 04ocak Giriş kg87 Hedef kg75
@CatlakB
(56// %) Başlangıç 04ocak Giriş kg56 Hedef kg50
Bayanmatmazelelmas
(62//%) Başlangıç 09ocak Giriş kg62 Hedef kg52
poncikbirgelincik
(61.9/60,9/%1,61) Başlangıç 09ocak Giriş kg61.9 Hedef kg53
@062
(80/79,2/0,2/%0,25) Başlangıç 09ocak Giriş kg80 Hedef kg70

Kaptan benimle alakali ne diyorsun tecrubelerine dayanaraktan

canım seninde o sabah köftesi akşam kısır. tm miktar az ama zamanlama yanlış daha sağlıklı seylerden daha büyük porsiyonlar yiyebilrsin bence daha iyi olur diye düşündüm nacizane
Ya ben 78 e kadar rahat inerim gibi geliyo yeni aldim cunki ama sonrasinda bana cok destek olun düşmeyin yakamdan

78den sonrada spor başlar o vakit 78e kadar spor yok dmek ki

sen zaten çok iyisin maşallah diyim ben ilk zamanlar sen zayıflayamazsın diyodum ama kaçamakları bıraktın öğünleri azalttın cok iyiye gidiyosun kuzum maşallahhh

Segineyimmi uzuleyim mi bilemedim keptinnn

htc71 kaptinn kuzular ben dun egzersiz yaptimya inanin hareket edemiyorum egilip kalkma comelme yurume her yerim agiriyorr pert olmusum bu aksam kebdimi zorlayacagim ama sor yapamayabilirimm vucudum hantallasmis cok fena olmusummm yapamazsam benim bugun dinlenme gunum olsun olur mu

Yalniz kisira dun cok laf ettiniz ama benim metobolizmami inanilmaz calistirdi
Onerilerini dikkate alicam kaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…