- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.281
Wuuu harikasinnnnöğle yemeğinde sigara böreği vardı yemedim beni tebrik edin
mikemmel
Wuuu harikasinnnn
Ben spor yapam kızımı uyuttum uyanmadan bitireyimbu ceza olayı bence bizi cok disiplin etti ben normalde tadımlık bile olsa yerdim börekten yemedim patates vardı onu yicem diye ekmek yemedim bu haftamız cok daha iyi olcak bn buna inanıyorum
Ben spor yapam kızımı uyuttum uyanmadan bitireyimbu ceza olayı bence bizi cok disiplin etti ben normalde tadımlık bile olsa yerdim börekten yemedim patates vardı onu yicem diye ekmek yemedim bu haftamız cok daha iyi olcak bn buna inanıyorum
koş spora koşşşBen spor yapam kızımı uyuttum uyanmadan bitireyim
bu ceza olayı bence bizi cok disiplin etti ben normalde tadımlık bile olsa yerdim börekten yemedim patates vardı onu yicem diye ekmek yemedim bu haftamız cok daha iyi olcak bn buna inanıyorum
Bence de canim. Ben bile kiymali makarnadan 1.5 2 porsiyon yerken 4 kasik yedim gecen aksam
ayy su benim benzinim gibi çok seviyor çok içiyorum. diyetin en güzel yanı belkide sukolay gelsin canııımmsu içmek ne zor yııaa ama içiyorum zorla
öğle yemeğinde sigara böreği vardı yemedim beni tebrik edin
Ben spor yapam kızımı uyuttum uyanmadan bitireyim
***aday listesi***
@arslnseda (64,3///%) Başlangıç 27 aralık Giriş kg 66Hedef kg45
@06Derya (85/82.3/3.18/%) Başlangıç 04ocak Giriş kg87 Hedef kg75
@CatlakB (56// %) Başlangıç 04ocak Giriş kg56 Hedef kg50
Bayanmatmazelelmas (62//%) Başlangıç 09ocak Giriş kg62 Hedef kg52
poncikbirgelincik (61.9/60,9/%1,61) Başlangıç 09ocak Giriş kg61.9 Hedef kg53
@062 (80/79,2/0,2/%0,25) Başlangıç 09ocak Giriş kg80 Hedef kg70
Ye huuuuuuu 2.7 daha gitmis
kuzum yazın bende çok iyi içiyorum ama kışın vücudumun ihtiyacı olmuyo galiba hiç içemiyorum zorlaya zorlaya 1 litre anca. bazen limonlu ılık su içiyorum o bi nebze iyi oluyoayy su benim benzinim gibi çok seviyor çok içiyorum. diyetin en güzel yanı belkide suiçemiyorsan içine portakal, limon, nane gibi şeyler rendeleyip hafif tat katıp deneyebilirsin
Kaptan benimle alakali ne diyorsun tecrubelerine dayanaraktansen zaten çok iyisin maşallah diyim ben ilk zamanlar sen zayıflayamazsın diyodumama kaçamakları bıraktın öğünleri azalttın cok iyiye gidiyosun kuzum maşallahhh
Ya ben 78 e kadar rahat inerim gibi geliyo yeni aldim cunki ama sonrasinda bana cok destek olun düşmeyin yakamdantebrik ediyorum kuzum cok iyii
keşke bende öle verebilsem@06Derya
Kaptan benimle alakali ne diyorsun tecrubelerine dayanaraktan
Ya ben 78 e kadar rahat inerim gibi geliyo yeni aldim cunki ama sonrasinda bana cok destek olun düşmeyin yakamdan
sen zaten çok iyisin maşallah diyim ben ilk zamanlar sen zayıflayamazsın diyodumama kaçamakları bıraktın öğünleri azalttın cok iyiye gidiyosun kuzum maşallahhh
Yalniz kisira dun cok laf ettiniz ama benim metobolizmami inanilmaz calistirdicanım seninde o sabah köftesi akşam kısır. tm miktar az ama zamanlama yanlış daha sağlıklı seylerden daha büyük porsiyonlar yiyebilrsin bence daha iyi olur diye düşündüm nacizane
78den sonrada spor başlar o vakit 78e kadar spor yok dmek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?