- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.321
süper kuzuum benmde cantam minnak ama dolduruyorum meyveyi bi ara ekmek yiyodum ara öğün bilen bilirKızlar bende çantama bisküvi ve meyve koydum ara öğün niyetine
İvittay ben açken daha cok seviyorum sıcak sıcak üfff ne giderdi şimdikorumadayken künefe dimiikkkk
kıyamadım kıızz ondan heepp
Hahahahahgagahshajaghsüper kuzuum benmde cantam minnak ama dolduruyorum meyveyi bi ara ekmek yiyodum ara öğün bilen bilir
Bahhh basladi kendini ovmeyeebiliyorum tatlımahahahah
Vaktin olmucak mi yani isten sonra kuzum olacaksa ben atarim buraya videoyu YouTubedan bulup
Sen at sana zahmettt kuzucugummm ben vakit yaratmaya calisitimmmm
Yanii cok afedersiniz wc ye bile cok zor gidiremmmm derhal gevsemem lazim
resmn canım cektiBencede kısır guzel bi diyet yemegi yesilligi boll bulguru az olursa acili baharatli oglen yenebiligg dimi yani ayranla guzel bi ogle yemegi kucuk bi tabak
süper kuzuum benmde cantam minnak ama dolduruyorum meyveyi bi ara ekmek yiyodum ara öğün bilen bilir
Yapim sana yiyek yiyek şişekresmn canım cekti
abooovv veremedin mi sennnİvitthicde arti olmuyom valla cunku aksam yemek yemiyom sadece onu yiyom ama bi 51 e duseydim bende 53.6 kiloyum gecen haftada bu kilodaydim sanki dimi ya
Aldiydim onu verdim anca 400 grcik verdimabooovv veremedin mi sennn
bence cok mantıklıydı tok tutuyoduHahahahahgagahshajaghayy unuturmuyuz ara ogun 1 dilim ekmek saka gibiimmmmm
zayıfladım ya azıcık ondanBahhh basladi kendini ovmeyee
Bu kuzum esne guzelce açılsın kaslar rahatlasin
Yapim sana yiyek yiyek şişeksonra kirbaclasinlar seni ben listede degilim kork benden
osuuun yeter o daAldiydim onu verdim anca 400 grcik verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?