- 26 Temmuz 2016
- 1.982
- 3.573
- 48
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.341
Kısır mi yapiyom tabi kizkimse kırbac almadı bu hafta halbuki ne heves ettiydimevde yapabiliyon mu sen beybi
Cinimmmm bini tisilli idiyisinosuuun yeter o da
Kısır mi yapiyom tabi kizne vag kisir yapmakta niye gozunu belertiyon
Haaay bn künefeyle karıstırdm
Hu hu Nasılsıniz kardes takım. Ben 10.takım kaptan yardımcısıkaptinn kaptanım listedeki izinden dönen üyenin 4 e bölünmüş yüzdesi 0.12 olmuyor mu yoksa ben mi yanlış düşünüyorum. Bende izinden donemedim bir türlü o yüzden dikkatimi çekti izinli üye dönüşü
1 litre suyu bitirdim henüz :) bugün daha çok su içicem inşaallah
arkadaşlar hepinizi tebrik ederm
bizim kırbacımız eksikmiş meğeraynen kuzum bu hafta gayet iyiyiz kırbac korkusu neler yaptırıyo bak
ivit cik mi billi ittimCinimmmm bini tisilli idiyisin
Haayoh bacim yapamam oniii ama guzel kadayif tatlisi yapağim
Cnm evime geldim izinde 700 gr almıştım dönüşte 600 gr verdim kıl payı listeye giremedim . Takımdaki görevim döndüm listede olmasamdaaynen kuzum yanına not aldık ta listeyi taşırken tekrar hesaplayıp yazarım diyodum
sende izinden birazn önce dön bencecansutr bekliyo gibi geldi bana
bizim kırbacımız eksikmiş meğer
Cnm evime geldim izinde 700 gr almıştım dönüşte 600 gr verdim kıl payı listeye giremedim . Takımdaki görevim döndüm listede olmasamdacansutr kuzum ayrı yogun ben ayrı yoğun yürütüyoruz bir şekilde @Neslihan__ kuzum diğer yardımcı arkadaş da ben gelince izne çıktı böyle yuvarlanip gidiyoruz
Bizde bir tane daha alalım diyoruz :)) şu an yok. Vallahisiz maşallah cok koordine bi şekilde yürütüyosunuzbende yardımcı sayıını 2 ye cıkarmak stiyorum moonlii yavrucagından sayfaya bile ugrayamıyo pek bende tek zorlanmıyorum aslında ama içim rahat olur en azından
oy kuzum cok sagolasınBizde bir tane daha alalım diyoruz :)) şu an yok. Vallahicansutr @Neslihan__ ve ben kardes gibiyiz takım dısı iletişimi de sağladık. Takımda da işler tikirinda ufak tefek şeyler dışında tabi . Sende bir ayrımcı bulsan evet rahat edersin. Üyelerden biri çıkar inşallah. Bir dert tasa olunca beni çağır gelirim ben
Hem ondan hem cevizli serbetlihani şu arasında muhallebi olan kadayıf tatlısı var ya ondan mı
Benim keptinimizin yardımcısıBizde bir tane daha alalım diyoruz :)) şu an yok. Vallahicansutr @Neslihan__ ve ben kardes gibiyiz takım dısı iletişimi de sağladık. Takımda da işler tikirinda ufak tefek şeyler dışında tabi . Sende bir ayrımcı bulsan evet rahat edersin. Üyelerden biri çıkar inşallah. Bir dert tasa olunca beni çağır gelirim ben
Canimmmmmoy kuzum cok sagolasın
banaSekerPancarii çok yardımcı oluyo sağolsun o olmasa zaten bu kadar rahat edemezdim kaptanlıgı bıraktı ama elini cekmedi takımın üstünden
Aynen aynenoy kuzum cok sagolasın
banaSekerPancarii çok yardımcı oluyo sağolsun o olmasa zaten bu kadar rahat edemezdim kaptanlıgı bıraktı ama elini cekmedi takımın üstünden
Ay ben izindeydim sizin sıkıntılı dönemlerde desteğim olamadı ama artık burdayım bilginizeBenim keptinimizin yardımcısıCok saolsun canim herkes cok yardımcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?