Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hu hu Nasılsıniz kardes takım. Ben 10.takım kaptan yardımcısı kaptinn kaptanım listedeki izinden dönen üyenin 4 e bölünmüş yüzdesi 0.12 olmuyor mu yoksa ben mi yanlış düşünüyorum. Bende izinden donemedim bir türlü o yüzden dikkatimi çekti izinli üye dönüşü

aynen kuzum yanına not aldık ta listeyi taşırken tekrar hesaplayıp yazarım diyodum
sende izinden birazn önce dön bence cansutr bekliyo gibi geldi bana

aynen kuzum yanına not aldık ta listeyi taşırken tekrar hesaplayıp yazarım diyodum
sende izinden birazn önce dön bence cansutr bekliyo gibi geldi bana
Cnm evime geldim izinde 700 gr almıştım dönüşte 600 gr verdim kıl payı listeye giremedim . Takımdaki görevim döndüm listede olmasamda cansutr kuzum ayrı yogun ben ayrı yoğun yürütüyoruz bir şekilde @Neslihan__ kuzum diğer yardımcı arkadaş da ben gelince izne çıktı böyle yuvarlanip gidiyoruz

siz maşallah cok koordine bi şekilde yürütüyosunuz bende yardımcı sayıını 2 ye cıkarmak stiyorum moonlii yavrucagından sayfaya bile ugrayamıyo pek bende tek zorlanmıyorum aslında ama içim rahat olur en azından

Bizde bir tane daha alalım diyoruz :)) şu an yok. Vallahi cansutr @Neslihan__ ve ben kardes gibiyiz takım dısı iletişimi de sağladık. Takımda da işler tikirinda ufak tefek şeyler dışında tabi . Sende bir yardımcı bulsan evet rahat edersin. Üyelerden biri çıkar inşallah. Bir dert tasa olunca beni çağır gelirim ben

Son düzenleme:
oy kuzum cok sagolasın
bana SekerPancarii çok yardımcı oluyo sağolsun o olmasa zaten bu kadar rahat edemezdim kaptanlıgı bıraktı ama elini cekmedi takımın üstünden

Benim keptinimizin yardımcısı Cok saolsun canim herkes cok yardımcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…