- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.401
Çok sağol caniiimmmKızlar listenizi gözden geçirdim sıkıntı yok paylaştım haberiniz olsun
Ayy cok teşekkür ederim tatlisimKızlar listenizi gözden geçirdim sıkıntı yok paylaştım haberiniz olsun
Yok balim daha sure vardi da gec kalmayalim diye hallettiAy kuzum bnm işim vardı geç mi kaldık ki
Unutmuşummm gayriiii
Aaaa bende açıorum evde müzik ana kız oynuoruz ortaya karışıkk özellşkle bon bon ve omg şarkılarını çok sevioHic oynamadiydik denicektik ama kismet olmadi artikajahgaggahaha bende beceremem kizzz
BİZDE düğün planlamalri yapıyorduk dalmisiz geç kaldım eve de bu hafta böyle oldu artikAyy cok teşekkür ederim tatlisim
Yok balim daha sure vardi da gec kalmayalim diye hallettioynakbasi34 saolsun kiz esim evde teli elime alamadim bi türlü
1 selin kolay yetişmiyor
Unutmuşummm gayriiii
kaptinn canım ben selin kadar aktif olamıyorum zaten olabilseydim kaptanlığı asla bırakmk istemezdim benim kozın telefon çılgnlığı var gördümü alıp bırakmamak istiyor ve ağlama krizine giriyor bi dönem bunu aşmak için yanında hiç telefn kullanmadk ama çare olmadı şimdi ağlasada sızlasada vermiorum belli zamanlar hariç neyse konu bu değil tabiki burda olduğum zaman elimden heleni yaparm liste vs herkea yardm eder hiç şüphem yok ama bir Selin olamam
Ah kuzum biraz daha erken gelseydin keşke***14. TAKİM 500. ETAP***
kova01( 64.2/63.8 /0.4/ %0.62)
elaalemi( 60.5/60.2/0.3/%0.49) yüzdenin dörde bölümü "0.12" 497. Etapta bildirimsiz izne ayrilan uye geri döndü yüzdesi4e bölündü
hedef52( 57,4/57,2/0,2/%,0,34)
selcanmehmetcan(76/75,5/0.5/%0.65)
moonlii(65,3/64.9/0,4/%0,6 )
htc71(67/66.5/0.5/0.74%)
edan18(63,4/62.5/0.9/1.41%)
munter (73,9/73.4/0.5/%0.68)Başlangıç 19 aralık Giriş kg 75Hedef kg:65
Kuzum süre dolmuş kabul etmedilerkaptinn canim edan yetisti ben hesaplayacak vaktim yok canim listeyi tekrar duzenleyip paylasalim
oynakbasi34 canim sen bi el atar msn 10 dk kaldi
O sutlac bitse artık sizin evdeMenüüü
Sabah 2 minik pita ekmeği 2 turşu
Ara mistik çay
Öğle 1 kade brokoli şorbası
Akşam 1 kase brokoli çorbası
Az önce yarım kase sütlaç
Başım ağrıo migrenim tuttu napıcamı şaşırdm midem bulanıo
Şimdiden sana da başarılar kuzumBenimde var ve hiç calismadimInşallah hepimiz iyi alırız benimkine var daha 28 29 ocak ta o zamana kadar bakarım biraz
Inşallah tatlimŞimdiden sana da başarılar kuzum
Alnımızın akıyla, başarıyla dönemi bitiricez inşallah
Maşallah kuzum çok iyi :)Menüm
Kahvaltı
Yarım ev yapımı tam tahıllı lavaş
1 kk beyaz peynir
Yarım kaşım ev yapımı kahvaltılık sos
Marul
Çay
Öğlen
Yağsız salata
Yarım kase Yoğurt
Müsli
Akşam
7 minik köfte
Yağsız salata
Spor
Sabah 15 dakika koşu, işe yarım saat yürüme, işten eve yürüme, gece 20 dakika spor
Su
2.5 lt
Çekirdek nası çekirdek kuzu tuzsuz dimiMenüm
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1yk tulum peynir domates
Ara 1 portakal
Öğlen 5 yk taze fasulye 1 dilim ekmek
Ara 1 avuç ay çekirdeği
Akşam 1kase tarhana corbasi 1 elma
Su 2 litre
Spor 30 dakika tum vucut egzersiz
Seninki göremedim senin spor neredeeee kaptanÇekirdek nası çekirdek kuzu tuzsuz dimi
Hersey çok güzel çok beğendim
sporu da listeye isleyiver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?