- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.421
Ben simdi başlıca sporaSeninki göremedim senin spor neredeeee kaptan
Isledim canım cekirdekim accik tuzluÇekirdek nası çekirdek kuzu tuzsuz dimi
Hersey çok güzel çok beğendim
sporu da listeye isleyiver
Tramboline ne oldu canım o daha kolaysa onu yap zorlama belini filan bişey olmasınBen simdi başlıca spora
Bel boşluğum felaket ağrıyo ama Squad plank falan iyi geliyo
Su icittirir bari iyi tarafindan bakalımIsledim canım cekirdekim accik tuzlu
Bana bişi olmazTramboline ne oldu canım o daha kolaysa onu yap zorlama belini filan bişey olmasın
Su icittirir bari iyi tarafindan bakalım
Ay en sevdiğimOndan sonrada saat başı tuvalete kosarim
Ben yarın eksi gormeyeyim zati moralim çöker herhaldeBana bişi olmaz
Yok kuzum o daha zor zıplamak daha kötü yapıyo ne zaman biticek bu çile
Benimkinin kapida kızım dikiliyor cikmami bekliyorAy en sevdiğimben wc ye gitmekten mutlu oluyorum niyeyse
Ay yer mi degistirdin ki niye öyle oldu acabaaBen yarın eksi gormeyeyim zati moralim çöker herhaldetarti kafayi yedi dün eksi tartttartti 1 kiloya yakın bugün artı sonra yarım kilo düştü falan moralimi bozdu hayin tarti
Ahahah kız yerim ben onuBenimkinin kapida kızım dikiliyor cikmami bekliyorkolu yetisse kapiyi açıp iceri dalacak
Yok aynı yerde kuzum pilin vadesi yetiyiAy yer mi degistirdin ki niye öyle oldu acabaa
Esimde ışte oluyor tekiz nere gitsem pesimdeAhahah kız yerim ben onuyegenimde bana öyle yapıyo tedeeee hadi çık diyo
Haklı o pil de napsinYok aynı yerde kuzum pilin vadesi yetiyihergün tartiliyorum pil netsin
Kız ne güzel işte pıtır pıtırEsimde ışte oluyor tekiz nere gitsem pesimde
Ayy benimki de aynı 2 3 yer degistiriyorum bakıyor olmuyor öyle yetisemiyor kucagina al diye yapisiyor pacamaKız ne güzel işte pıtır pıtır
Ablam diyo bazen isim oluyo peşimden geliyo tam yetişiyor baSka yere gidiyorum bide gelmeye calisiyo üzülüyorum diyo
Yok canım bildigim kadariylaKirbac sari kart kirmizi kartyok insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?