Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Vay menüye baakk çok iyi
Kuzu spor u eklemeyi unutma HTC71 in listesine eklencek gerilerde. Sporlarda sahane
Takima yakisir olmaya calisiyom keptinnnn

Kiz bu keptinnn i @SekerPancari71 soyluyordu cok begendimmm bende aoylemeye basladimmm
Istanbul turkcemmm buralardaaa cok digiiiskkk oliyyyiii

SPOR LİSTESİ(10/17)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :52 dk+ 40 dk+40dk
Selcanmehmetcan:60 dk+35dk+20dk+40dk
edan18 :

PEMBE TAKİM
hedef52:30
htc71 :46+30
munter :30+60+90+60

Muhteşemsin canım, helal disim. 60 dakika pilates

Tarçın zencefil limon 15 dk kaynatiyosun sabah akşam iciyosun

Bence ödeminde çözümü su benim vücudumda çok etkili en azında..

Takima yakisir olmaya calisiyom keptinnnn

Kiz bu keptinnn i @SekerPancari71 soyluyordu cok begendimmm bende aoylemeye basladimmm
Istanbul turkcemmm buralardaaa cok digiiiskkk oliyyyiii
O türkçe malesef bnmde ziyan oluyo buralarda normalde kırılırm incelikten burda ağzım yamuluyo

Ah tatliim cumalar ben işten cikmadan ekliyorum listeyi sayfaya evde yapamıyorum diye belki zamanin da gelseydin 8. Değil de 6. Olcaktik
Ama olsun hastadın bu hafta diye bişi demicem

Kuzum bende yapamıyorum zaten birer eksik oldu takımlar denedim de şimdi yapamadım yine kaldı haftaya devam ederiz bizde
Kuzum bileydim girmeye çalışırdım bugün de regl olunca onun sancısıyla kıvrandım durdum bitmedi bir türlü dertlerim ki

Muhteşemsin canım, helal disim. 60 dakika pilates

Bence ödeminde çözümü su benim vücudumda çok etkili en azında..

sagolll canimmmm sende bizim takimdasin artikkk
su an varya vucudumun agirmayan tek yeri basimm
cok ciddi agrilar icerisindeyimm

ben su iciyorum en az 2 lt her gun onceden odemim olmazdi son 7 8 aydir xok odemim oluyor maaleseff ve cok zor kilo veriorum

O türkçe malesef bnmde ziyan oluyo buralarda normalde kırılırm incelikten burda ağzım yamuluyo

Ben de yaaa burdaa insanin agzi yamiliyiiiii

Ay dinleneydin ya bugün kuzusu harap ettin kendini

Ay dinleneydin ya bugün kuzusu harap ettin kendini
@SekerPancari71 pambikkkk gibi olcan dediii ben de cok agri cekiyordumm kalktimm spor yaptim pilates cok guzeldi ama o egzersiz yok mu oooo beni mahfediyiii kizlar ic organlarim bilee agiriyoorrr

Ustune sutuk kocisimden de trip yiyomm sporr yaptim diyeee hatreket etmekte gucluk cekiyomyaaa

spor yaparken kameraya cekilseydim gulmekten olurdunuz. Bir oteye bir beriye yuvarlaniyorum pozisyon degistirirken kendimi yuvarliyomm hayaller ebru salli gerceklerr yuvarlanan dombili

Yaa ahahah bnde ole oluyom kız valla top gibi yuvarlaniym D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…