- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.461
Takima yakisir olmaya calisiyom keptinnnnVay menüye baakk çok iyi
Kuzu spor u eklemeyi unutma HTC71 in listesine eklencek gerilerde. Sporlarda sahane
Cubuk tarcin mi miktarlar ne kuzu detayli anlatim isterimmmTarçın zencefil limon 15 dk kaynatiyosun sabah akşam iciyosun
TM kuzum haftaya bizim takımda başla sende yicez sizi @SekerPancari71 takıma gözüne kestirdigin birini al derimReca ederim detaylı analiz bizim işimiz
Pembe rengi çok severim hem @htc71 de pembedeymiş
Gönüllerin incecik kaptanı @SekerPancari71 nasıl bir rakip merak ettim hem
Rakiplerimiz gerçekten bir güçlenmişlerrr
Selam cenesi dusuk hatunlar
Okuya okuyaa ancak gelebildimmm
Menum
Sabah
Her seyden az miktarda zeytin peynir biber yumurta tb ekmegii
Ogle
1 kase Sehriye corbasi
1 porsiyon salata
Aksam
1 porsiyon firinda guvec
Salata
ananas mandalina muz yedim meyve olarak bir iki parca parca butun degil
2.5 lt ye suyu tamamlayacagim ve yesil cay icecehimmm
60 dk spor yaptim kizlar
Pilates veee egzersiz
Oturup kalkamiyordum tamamen pert oldumm
Tarçın zencefil limon 15 dk kaynatiyosun sabah akşam iciyosun
O türkçe malesef bnmde ziyan oluyo buralardaTakima yakisir olmaya calisiyom keptinnnn
Kiz bu keptinnn i @SekerPancari71 soyluyordu cok begendimmm bende aoylemeye basladimmm
Istanbul turkcemmm buralardaaa cok digiiiskkk oliyyyiii
Ah tatliim cumalar ben işten cikmadan ekliyorum listeyi sayfaya evde yapamıyorum diye belki zamanin da gelseydin 8. Değil de 6. Olcaktik
Ama olsun hastadın bu hafta diye bişi demicem
Kuzum bileydim girmeye çalışırdım bugün de regl olunca onun sancısıyla kıvrandım durdum bitmedi bir türlü dertlerim kiKuzum bende yapamıyorum zaten birer eksik oldu takımlar denedim de şimdi yapamadım yine kaldı haftaya devam ederiz bizde
Bir eye of the tiger alayım ringe çıkmadanTM kuzum haftaya bizim takımda başla sende yicez sizi @SekerPancari71 takıma gözüne kestirdigin birini al derim
Tamamen göz kararıCubuk tarcin mi miktarlar ne kuzu detayli anlatim isterimmm
Evet su da çok etkili oluyoMuhteşemsin canım, helal disim. 60 dakika pilates
Bence ödeminde çözümü su benim vücudumda çok etkili en azında..
Ringler koşuşuna hasta kim tutar seniBir eye of the tiger alayım ringe çıkmadan
Muhteşemsin canım, helal disim. 60 dakika pilates
Bence ödeminde çözümü su benim vücudumda çok etkili en azında..
O türkçe malesef bnmde ziyan oluyo buralardanormalde kırılırm incelikten burda ağzım yamuluyo
Haftaya toparlarsin inşallah beybisi olcaa varmış sen iyileş önceliği kendine verKuzum bileydim girmeye çalışırdım bugün de regl olunca onun sancısıyla kıvrandım durdum bitmedi bir türlü dertlerim ki
sagolll canimmmm sende bizim takimdasin artikkk
su an varya vucudumun agirmayan tek yeri basimm
cok ciddi agrilar icerisindeyimm
ben su iciyorum en az 2 lt her gun onceden odemim olmazdi son 7 8 aydir xok odemim oluyor maaleseff ve cok zor kilo veriorum
Ben de yaaa burdaa insanin agzi yamiliyiiiii
Kiz cibik tarcin mi sen bana gozunun kararini suleeeeTamamen göz kararı
He cibik tarçınKiz cibik tarcin mi sen bana gozunun kararini suleeee
@SekerPancari71 pambikkkk gibi olcan dediii ben de cok agri cekiyordumm kalktimm spor yaptim pilates cok guzeldi ama o egzersiz yok mu oooo beni mahfediyiii kizlar ic organlarim bilee agiriyoorrrAy dinleneydin ya bugün kuzusu harap ettin kendini
He cibik tarçın1 tarçın 3 4 zencefil kök yarım limon 2 3 bardaklikta su annem bugün sarimsakta atmış o nası olur bilmiyorum denemeye de korkuyorum
Yaa ahahah@SekerPancari71 pambikkkk gibi olcan dediii ben de cok agri cekiyordumm kalktimm spor yaptim pilates cok guzeldi ama o egzersiz yok mu oooo beni mahfediyiii kizlar ic organlarim bilee agiriyoorrr
Ustune sutuk kocisimden de trip yiyomm sporr yaptim diyeee hatreket etmekte gucluk cekiyomyaaa
spor yaparken kameraya cekilseydim gulmekten olurdunuz. Bir oteye bir beriye yuvarlaniyorum pozisyon degistirirken kendimi yuvarliyomm hayaller ebru salli gerceklerr yuvarlanan dombili
Beni kurban mi ediyosun yaniTat bakalimmm bende denerim begenirsennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?