Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy kizlar ben arkadasimda 1 tane sekerpare yedim valla baska seylerde vardi ama yemedim onu da hazirlik yapmis ayip olmasin diye yedimm yerken icim gitti inanin ama mecburdum empati yaptimm bugunluk affedinnn inanin mecburiyettend

Çekirdek 1 avuctu canim benim ellerde maşallah kürek mübarek niysem olsun bakalım

ayy canım gel gel

Takima yakisir olmaya calisiyom keptinnnn

Kiz bu keptinnn i @SekerPancari71 soyluyordu cok begendimmm bende aoylemeye basladimmm
Istanbul turkcemmm buralardaaa cok digiiiskkk oliyyyiii
bende pek sevdim keptın lafini kız

anladım canım metabolizma hızlandırıcı öneriler var internette, onlardaki öneriler oldukça faydalı. Ama mutlaka uymak gerekiyor. Uyku düzeni bile çok etkiliyor metabolizmayı. Metabolizmanı hızlandırmak için bir bakabilirsin onlara.

Şimdi yüzümdeki kiloya taktım ben de dikkat ettim yüzümden hiç gitmemiş neredeyse. Yüz içinde egzersizler varmış onları yapıciğiiiimm

Bu arada bugünkü menümde güncelleme yapayım :) 20 dk lik akşam sporumu tamamladım az evvel
Bir de akşam yemeğinden sonra minik kupanın yarısına süt koyup, sütlü kahve yaptım ve yarım portakal yedim yatmadan belki mekik çekeceğim, bir de yüz egzersizi yapacağım İLK DEFAumarım yüzümü yamultmam

Şekerpare miiiiiiii
iwett

Amann kim görüyo allasen ben bazen kendi kendime guluyorum çünkü genelde ayna karsisinda spor yapıyorum

Daha masum.bişey yok muydu
maalesefffff hamur isleri vardi tatli yiyeyim dedim sadece tuzlulardan alirsam tatli yemek zorunda kalcam tek seyle atlattim

Uyku duzenim kotu yaa omdan mi acep netten bi arastirayimmm sag ol cnmmm

Ben yuzden verince cirkinlesiyom kizzz keske yuzden vermesem diyommm
Sen nasil yuzden vermek istiyinnn

Afiyet olsun cnmmm

Dikkat kizz

Bnmde yüzüm en son zayiflar hem tombalak duruyo

Ay bak ayna karşısında yap çok Gülersin eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…