- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.521
Dimeh oyleBir eye of the tiger alayım ringe çıkmadan
AbahahhahahahahahaggakajgSekerPancarii pambikkkk gibi olcan dediii ben de cok agri cekiyordumm kalktimm spor yaptim pilates cok guzeldi ama o egzersiz yok mu oooo beni mahfediyiii kizlar ic organlarim bilee agiriyoorrr
Ustune sutuk kocisimden de trip yiyomm sporr yaptim diyeee hatreket etmekte gucluk cekiyomyaaa
spor yaparken kameraya cekilseydim gulmekten olurdunuz. Bir oteye bir beriye yuvarlaniyorum pozisyon degistirirken kendimi yuvarliyomm hayaller ebru salli gerceklerr yuvarlanan dombili
Ben kendime haksizlik edimiycemYaa ahahahbnde ole oluyom kız valla top gibi yuvarlaniym D
Ayy keske benim yuzum azcik etli olaydi küçücük yuzum varanladım canımmetabolizma hızlandırıcı öneriler var internette, onlardaki öneriler oldukça faydalı. Ama mutlaka uymak gerekiyor. Uyku düzeni bile çok etkiliyor metabolizmayı. Metabolizmanı hızlandırmak için bir bakabilirsin onlara.
Şimdi yüzümdeki kiloya taktım ben de dikkat ettim yüzümden hiç gitmemiş neredeyse. Yüz içinde egzersizler varmış onları yapıciğiiiimm
Ooo sen sporu abarttin yaniiBu arada bugünkü menümde güncelleme yapayım :) 20 dk lik akşam sporumu tamamladım az evvel
Bir de akşam yemeğinden sonra minik kupanın yarısına süt koyup, sütlü kahve yaptım ve yarım portakal yedimyatmadan belki mekik çekeceğim, bir de yüz egzersizi yapacağım İLK DEFA umarım yüzümü yamultmam
Ahahahhahİyi geceler ciniiimmm
Bende kocis olmadığında sıcak su torbasni doldurdum uyucm simdi ona sarılıp
Bak sakin tv izlerken bişiler yemek yok
E elaalemi bizi rakip olarak seçtiE elaalemi bızim gruba gel nolurrr kaptincim elaalemi bizim siz kendinize bulun bı adayy:))) tabi gelmek isteyen herkes kabulumuzdur nolur kızlar pembis takım olakkk,SekerPancarii bir el attı yetiss....
Gunaydin tatlisGünaydın kızlarr
İyi geceler ciniiimmm
Bende kocis olmadığında sıcak su torbasni doldurdum uyucm simdi ona sarılıp
Bak sakin tv izlerken bişiler yemek yok
hareketleri nerden yapiyorsun bende gidika yapsam erir mi acepYüzüm yuvarlak ondan rahatsızım ben de.
Yaptım bi hareketler bakalım ne gibi sonuçlar verecek
Uyku çok önemli ben de şimdi yeni uyku rejimine geçtim, faydasını göreceğimi düşünüyorum
kaptinn bakmadan yaptım , henüz bunu görmeye hazır değilim didim
Yalnız başını arkaya yaslayıp gıdını çeneni çekerek çalıştırdığın bir hareket var bayıldım. Gerçekten boynumdaki kasların ve gıdımın gerilip çalıştığını hissettim
Ebru salliyi yapinca bi gaz geldim hele ayaklarimin uzadigini gorunceeeAbahahhahahahahahaggakajgkiz Allah seniiii yaa sadece ebru salliyi yapsaydin yaa niye ustune egzersiz yapiyon pambik olamadin mii ne egzersizi yapiyon sen bakalim seni boyle perisan eden soyle bacina
Aynen kuzum belli bi saat olsun yoksa kalıyo böyle niye yüzdemiz daha az olsun kiEn gec 3 e kadar bekliyodum ben kuzum yoksa unutabiliyo insan baska isleri oldugu icin persembe günü bunu hatirlatalimm tekrar herkes en gec 3 e kadar bildirimini yapmis olsun
Yes beybi size de biri lazım saliya kadam bulalım biriniNoluyo giz ela sizin takima mi gectiibize yohmuuuuu
vayy be rekabet buyyo bittiniz kizim siz
Sabahın ilk ışıklarıyla kendimizi övmeye başlıyoruzBen kendime haksizlik edimiycembiğ pğofesyonel gibimm yapağım hağaketleği pilatesi cok yaptim bana kazandırdığı tek sey esnek olmakdi
Bittiniz sizOoo sen sporu abarttin yaniibunlar bana komplo hep
Bugün bende yapcam 1 saat yürüyüş kesin evde de yaparım bisiler arayı kapatıriz bizSon liste buydu sanirim kislardün 13 dk yapmis olabilirim ama bugun daha fazla yapicim @selcanmehmetcan mirak itme 15 dk yapicam ahahahahjaha dermişim
Ayy bide ben bakiyim o spora kizyimedik cnmm esim diyor birseyler yiyesim var bir cemkirdim sesi cikmadi
hareketleri nerden yapiyorsun bende gidika yapsam erir mi acepuyku rejimimi
Ebru salliyi yapinca bi gaz geldim hele ayaklarimin uzadigini gorunceee
Gecenlerde burada bir arkadas tele 30 gun fit diye bir program var dedi onu indirdim , 2. Gununu dun yaptim kiz beni mahfetti. Yataktan yuvarlanarak iniyorummesim bakiyo nu klhatuna noldu hemde soyleniyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?