- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.541
Evet edanin yuzdeside cok iyiydiAynen kuzum belli bi saat olsun yoksa kalıyo böyle niye yüzdemiz daha az olsun ki
Bizim takima da buliciksinYes beybi size de biri lazım saliya kadam bulalım birini
Zayif kalma formulum kendinii övvSabahın ilk ışıklarıyla kendimizi övmeye başlıyoruz
@elaalemi bizi rakip olarak seçtiponcikbirgelincik kiz sende spor yapiyo msn duzenli gel gellll bizeee
Sabah sporumu 45 dkya çikardimBittiniz siz
Tamam tatliş bizimlesin o zaman spordaGelirim kız benıde alınn
Ben sabah sporumu yaptim ama oglen de yapicimBugün bende yapcam 1 saat yürüyüş kesin evde de yaparım bisiler arayı kapatıriz biz
AhahahBizim takima da buliciksinyoksa çirkefleşirimm haksizlik vaaaaaaa diye
Bende başlıyorum bundan sonraZayif kalma formulum kendinii övv
Acaba kas oranın mi artıyo kuzum hani o da mantıklı. Gibi geldi banaSabah sporumu 45 dkya çikardim400 kalori yaktim 2808 adim attim ama spor yaptikca daha hizli kilo aliyom sanki dün sabah biraz fazla kaçırdım ama ogle ve akşamimi hafif geçirdim sabah 600 gr fazla ciktim niden yaa nidennn cok cabuk kilo aliyorum dünkü menümle kilomu korumaliydim
TM beybi anlastikGelirim kız benıde alınn
Ok o zaman tatlişim esitiz artik
Aha şimdi kahvaltı yaptım çıkıyorum dışarıBen sabah sporumu yaptim ama oglen de yapicim
Yapma öyle şiylerBen sabah sporumu yaptim ama oglen de yapicim
Nice yaşları olsun canım sağlıklı mutlu hayirli uzun ömrü olsun inşallahHERkese günaydın.bugün oğlumun 1. Yaşgünü.tümgün koşturmacayla geçeceğinden haber vermek istedim.menümü yazmayacağım çünkü bugün diyet yooook
Bende kizimi uyuttumAha şimdi kahvaltı yaptım çıkıyorum dışarı
Herkesin vücudu farklı kuzum sen kendine göre ayarla ama aksamlari hafif yemeye çalış süt yapıcak şeylerde ye su iç bol bol sakin unutmaTeşekkür ederim kızlar hepinize. Benim bugün ki sabah kahvaltim bir yarım kutu meyve suyu (seftali) birde iki tost ekmeği arasında sucuk. Ben son iki haftadır şunu fark ettim dans. Dans etmenin çok faydası var ve yediklerime dikkat ediyorum cok kasmiyorum kendimi ve olumlu sonuc alıyorum. Çünkü o yagsiz yemekler beni çok geriyor tat alamıyorum. Tat alırım az yerim. Herşeyden yiyorum ama az porsiyonlari kuculttum ekmek hele sadece sabah. Değişik bi menu olrsa belki bir dilim. Yan dikkat ederek bol su içerek ve spor ole gayet rahat gidiyor sıkıntısı olmayan bir insan için. Diet psikolojisi benim sütü mu azaltti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?