- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.561
Hiç affetmez atarımSizin için çok çalışiciiiiim
Kızlar ben pazar günleri giremiyorum, bilginiz olsun atmayın bei
Kuzuumm nice güzel birlikte yıllara inşallah sen yinede çok yeme He gerçi sen ayarlarsn onu öptüm ikinizi deHERkese günaydın.bugün oğlumun 1. Yaşgünü.tümgün koşturmacayla geçeceğinden haber vermek istedim.menümü yazmayacağım çünkü bugün diyet yooook
Kuzu al kızını al kendini dışarıYapma öyle şiylersabahki neyine yetmiyor
E elaalemi bızim gruba gel nolurrr kaptincim elaalemi bizim siz kendinize bulun bı adayy:))) tabi gelmek isteyen herkes kabulumuzdur nolur kızlar pembis takım olakkk,SekerPancarii bir el attı yetiss....
Rekabet olsun hep beraber daha iyi kilo verelim dedim canım. Ama fazla işe yaramışBen sporda iyi bir rakibimdir tatlişsabah kesin 40 dk twist shape yapiyorum minik yuruyus aleti gibi bisey sonra da squat mekik falan ama onlari duzene oturtamadim bi yapiom bi birakiyom
Dimeh oylehemen calismalara başlıyorum
Oğluşunun doğumgünü kutlu olsun canım,HERkese günaydın.bugün oğlumun 1. Yaşgünü.tümgün koşturmacayla geçeceğinden haber vermek istedim.menümü yazmayacağım çünkü bugün diyet yooook
Rakibi zayıflatma taktikleri süpersinYapma öyle şiylersabahki neyine yetmiyor
Hiç affetmez atarım
Bence de öyle , en yorucusu hatta kolay gele canımGünaydın kızlarrrrr şimdik ev temizliğine başlıyorummmbu da spor bence
canim kuzunun dogum gunu kutlu olsunnHERkese günaydın.bugün oğlumun 1. Yaşgünü.tümgün koşturmacayla geçeceğinden haber vermek istedim.menümü yazmayacağım çünkü bugün diyet yooook
Yihhuu biz yenicizzSizin için çok çalışiciiiiim
Kızlar ben pazar günleri giremiyorum, bilginiz olsun atmayın bei
Dogum günü kutlu olsun minigin canim ailesiyle sevdikleriyle nice mutlu yillaraHERkese günaydın.bugün oğlumun 1. Yaşgünü.tümgün koşturmacayla geçeceğinden haber vermek istedim.menümü yazmayacağım çünkü bugün diyet yooook
Cok ise yaramiyo amaBende başlıyorum bundan sonra
Belki de olabilir canim aman neyse bi müddet tartilmayim spora ve diyete devamm bakalim iner elbetAcaba kas oranın mi artıyo kuzum hani o da mantıklı. Gibi geldi bana
Ayy hep oyle diyom sonra sabahtan baska yapmiyomYapma öyle şiylersabahki neyine yetmiyor
Bak tam spor yapmayasim geliyo boyle rekabet olunca bi hirs geliyii bana aha yapiyom ogle sporumuRekabet olsun hep beraber daha iyi kilo verelim dedim canım. Ama fazla işe yaramışSekerPancarii öğlen sporundan bahsediyor
Oğluşunun doğumgünü kutlu olsun canım,sakın fazla kaçırma pastadan
Rakibi zayıflatma taktikleri süpersin
Günaydın kızlarrrrr şimdik ev temizliğine başlıyorummmbu da spor bence
kesinlikleGünaydın kızlarrrrr şimdik ev temizliğine başlıyorummmbu da spor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?