Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

HERkese günaydın.bugün oğlumun 1. Yaşgünü.tümgün koşturmacayla geçeceğinden haber vermek istedim.menümü yazmayacağım çünkü bugün diyet yooook
Kuzuumm nice güzel birlikte yıllara inşallah sen yinede çok yeme He gerçi sen ayarlarsn onu öptüm ikinizi de

E elaalemi bızim gruba gel nolurrr kaptincim elaalemi bizim siz kendinize bulun bı adayy:))) tabi gelmek isteyen herkes kabulumuzdur nolur kızlar pembis takım olakkk, SekerPancarii bir el attı yetiss....

Ben sporda iyi bir rakibimdir tatliş sabah kesin 40 dk twist shape yapiyorum minik yuruyus aleti gibi bisey sonra da squat mekik falan ama onlari duzene oturtamadim bi yapiom bi birakiyom
Rekabet olsun hep beraber daha iyi kilo verelim dedim canım. Ama fazla işe yaramış SekerPancarii öğlen sporundan bahsediyor

Dimeh oylehemen calismalara başlıyorum

HERkese günaydın.bugün oğlumun 1. Yaşgünü.tümgün koşturmacayla geçeceğinden haber vermek istedim.menümü yazmayacağım çünkü bugün diyet yooook
Oğluşunun doğumgünü kutlu olsun canım, sakın fazla kaçırma pastadan

Yapma öyle şiyler sabahki neyine yetmiyor
Rakibi zayıflatma taktikleri süpersin

Ben de 15 dakikalık koşumu yaptım, sınava yetişicem diye son 5 dakikası kaldı
Normalde dolmuşla dönecektim ama şimdi dönüşü yürüyerek gerçekleştirmeyi düşünüyorum , sporu artırmalıyım rakipler düşündüğümden güçlü çıktı

Bak tam spor yapmayasim geliyo boyle rekabet olunca bi hirs geliyii bana aha yapiyom ogle sporumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…