- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.581
yürüyüş artı kendimi övmeCok ise yaramiyo ama
ben büyük temizlik yapcm yalnız bak perdeleri indirdim elde bi yıkayıp sonra makınaya atcm hlı silcem dolap silcem bnm en az3 saat sürer bende yazarm emin miyiz
dimik öyleeee
bnm de aynı inan ki yapasım yok ama bakıyom morarcaz hemen baslıyomBak tam spor yapmayasim geliyo boyle rekabet olunca bi hirs geliyii bana aha yapiyom ogle sporumu
Bu spor takimina asil olunca mi girebiliyoruzSPOR LİSTESİ(10/17)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :52 dk+ 40 dk+40dk+13 dk
Selcanmehmetcan:60 dk+35dk+20dk+40dk
edan18 :
PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+60dk
htc71 :46+30
munter :30+60+90+60
mor takım:300
pembe takım:406
Cınııım inşallah yarın ki iyi geçer bende gidemedim bugün yarın ki sınava gitcem inşallahGittim geldim. Öyle bir soğuk var ki dışarıda ona rağmen inat ettim yürüdüm. Nasıl gaza geldiysem 25 dakikada eve geldimşimdi içimi ısıtmak için minnak sütlü nescafe yapacağım, sonra da yarınki sınava bakacağım
Bugünkü çok kötü geçti, yarınki öyle geçmesin en azından, biraz daha çalışayımdiğer arkadaşların umarım iyi geçmiştir.
bir de regli olmuşum yürürken ama bu sporuma engel olmayacak inşallah, ağrılı gelmedi bu ay kendileri
Yok kuzum kendine guveniyosan eğer girebilirsin tabiki de ama devam etmen şart spora başladın mi senBu spor takimina asil olunca mi girebiliyoruz
Aman tanrım didim açık arayla yenecek miyiz yosaaamSPOR LİSTESİ(10/17)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :52 dk+ 40 dk+40dk+13 dk
Selcanmehmetcan:60 dk+35dk+20dk+40dk
edan18 :
PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+60dk
htc71 :46+30+45
munter :30+60+90+60
mor takım:300
pembe takım:451
Henuz degil ama ben yazin hergun 1 saat yuruyordum kisin bebek var cikamiyorum ama planim alt komsuyla konusup evde ip atlamakYok kuzum kendine guveniyosan eğer girebilirsin tabiki de ama devam etmen şart spora başladın mi sen
İp atlamak cidden çok zor ama çok iyi sonuç veriyor bi ara bende yapmıştım daha basit şeylerde yapabilirsin kuzum bi araştır internetten yada kızlar sana fikir sunabilir evde yapilan egzersizlerdenHenuz degil ama ben yazin hergun 1 saat yuruyordum kisin bebek var cikamiyorum ama planim alt komsuyla konusup evde ip atlamak
Hep o sutlaclar yüzündenSlm kızlarrrrr nasılsınz bakalımmm ctesi kurtarmak candır gerisi heyecandır...ben sabah +600 öıktım sanırım sütlaç şeker vs sebep oldu buna neyse cop coppp devam bugün hafif kahvaltı yaptım akşmda fırında tavuk yapmayı planlıorm bol salata eşliğinde umarım sapma olmazzz yarın ben pek uprayamam gibi öpğyorm güzel haukrkı haftasonlarımız olsunnn
Sayaçli ip de alicam kendimeİp atlamak cidden çok zor ama çok iyi sonuç veriyor bi ara bende yapmıştım daha basit şeylerde yapabilirsin kuzum bi araştır internetten yada kızlar sana fikir sunabilir evde yapilan egzersizlerden
Ben çamaşır ipiyle atliyodumSayaçli ip de alicam kendime
Evet kizlar fikirlere acigimmm bana evde spor fikirleri verir misinizzz
Yihhuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?