Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SPOR LİSTESİ(10/17)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :52 dk+ 40 dk+40dk+13 dk
Selcanmehmetcan:60 dk+35dk+20dk+40dk
edan18 :

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+60dk
htc71 :46+30
munter :30+60+90+60

mor takım:300
pembe takım:406

SPOR LİSTESİ(10/17)

MOR TAKİM
edan18 :

PEMBE TAKİM
htc71 :46+30+45

pembe takım:451

Gittim geldim. Öyle bir soğuk var ki dışarıda ona rağmen inat ettim yürüdüm. Nasıl gaza geldiysem 25 dakikada eve geldimşimdi içimi ısıtmak için minnak sütlü nescafe yapacağım, sonra da yarınki sınava bakacağım
Bugünkü çok kötü geçti, yarınki öyle geçmesin en azından, biraz daha çalışayım diğer arkadaşların umarım iyi geçmiştir.
bir de regli olmuşum yürürken ama bu sporuma engel olmayacak inşallah, ağrılı gelmedi bu ay kendileri

Cınııım inşallah yarın ki iyi geçer bende gidemedim bugün yarın ki sınava gitcem inşallah
Senin ki gelmiş ben hala bekliyorum

SPOR LİSTESİ(10/17)

MOR TAKİM
edan18 :

PEMBE TAKİM
htc71 :46+30+45

pembe takım:451
Aman tanrım didim açık arayla yenecek miyiz yosaaam

Slm kızlarrrrr nasılsınz bakalımmm ctesi kurtarmak candır gerisi heyecandır...ben sabah +600 öıktım sanırım sütlaç şeker vs sebep oldu buna neyse cop coppp devam bugün hafif kahvaltı yaptım akşmda fırında tavuk yapmayı planlıorm bol salata eşliğinde umarım sapma olmazzz yarın ben pek uprayamam gibi öpğyorm güzel haukrkı haftasonlarımız olsunnn

Henuz degil ama ben yazin hergun 1 saat yuruyordum kisin bebek var cikamiyorum ama planim alt komsuyla konusup evde ip atlamak
İp atlamak cidden çok zor ama çok iyi sonuç veriyor bi ara bende yapmıştım daha basit şeylerde yapabilirsin kuzum bi araştır internetten yada kızlar sana fikir sunabilir evde yapilan egzersizlerden

Hep o sutlaclar yüzünden
Bu hafta biraz daha sıkı tutarsan tekrar eskiye geçersin kuzum olmadı bi detoks patlatiriz perşembe günü
Sana da iyi hafta sonları kuzusu

İp atlamak cidden çok zor ama çok iyi sonuç veriyor bi ara bende yapmıştım daha basit şeylerde yapabilirsin kuzum bi araştır internetten yada kızlar sana fikir sunabilir evde yapilan egzersizlerden
Sayaçli ip de alicam kendime
Evet kizlar fikirlere acigimmm bana evde spor fikirleri verir misinizzz

Ay kizlaarr temizlik yeni bitti her yanim ağrıdı valla belim felaket ağrıyo şu an yattım azıcık dinleneyim spor yapcm

Sayaçli ip de alicam kendime
Evet kizlar fikirlere acigimmm bana evde spor fikirleri verir misinizzz
Ben çamaşır ipiyle atliyodum zayıflamaya baslayinca insanin hoşuna gidiyo daha çok Zayıflamak için spora yöneliyor
Dün nişanlım iyice zayıfladin sen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…