- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.941
Kaçamaklı bir pazağ menüsüafiyet ola
Oglen yedigin icin kurtarabilir ammakeske yarim yeseydin pideyi afiyet olsun canim
zaten bur gun dinlenme kesin olmali canim kaslar dinlensin diye persembe gunu az yeme günümüz oldugu için persembe dinlenme gunu olabiler
Cumartesı sabah 2 küçük yuvarlak tost, öğlen azıcık yaş pasta5 gibi de sıcak ekmek arası tereyağ bi tabakta fasulye
Pazar sabah 2 tane börek biraz patates kızartması peynir, 5 gibide bi adana dürüm 2 parça künefe
şekersiz çay kahve vs de içtim
canııım tebrik ederim hafta sonundan eksiyle çıkmışsın.cuma 60.2
bugün 59.8
fark 400 gr
ay bende mi yürüsem diyorum ama karanlık oluyo ya korkuyorumgünaydın kızlar iş yerime geldim iki saatlik bir işim var, öğlen uğrarım. şimdilik sabah 14 dakikalık spor yaptım ve işe 25 dk da yürüdüm. yalnız kahvaltıdan önce su içmedim ona biraz içim sıkıldı .
Cumartesı sabah 2 küçük yuvarlak tost, öğlen azıcık yaş pasta5 gibi de sıcak ekmek arası tereyağ bi tabakta fasulye
Pazar sabah 2 tane börek biraz patates kızartması peynir, 5 gibide bi adana dürüm 2 parça künefe
şekersiz çay kahve vs de içtim
Haftaici verdigini geri aldin zaar bu menülerle
Gunaydin kizlar
Günaydın canlar
Cuma 66.5
Bugün 66.3
Fark -200gr
Bendeebendee eksideyim dünkü menümden sonra 54.2 ydim şuan 53.9 sonunda geri 53 e indim darisi 52 ye
kaçamak olayını cok abartmışsın hafta sonu diye herkes yapıyo ama en azından sadece tek gün tek öğün yapıyoruz sen her öğün farklı bişey yemişsin
bide diyosun ki beni listeye erken alın
sen bu öğünlerle değil 2 hafta 2 aya zor girersin listeye
Yime o hadar yimeeeDeme öyleee deme
O zman sen tahati hakettingünaydın bebekleriiimmmmaşallah ben hariç herkes ekside
Geçen haftayı -yle kapadım bu haftada - olursaaaaaa
Yok kız valla bu hafta yok nişan yaklaşıyorbu hafta kaçama yaptğını bi duyarsam
O zman sen tahati hakettin
Yok kız valla bu hafta yok nişan yaklaşıyor
aferiiinnn spor listesine gircen mi girceksen istikrarlı devam etcen mi ona göre alcam kızları batırma sonra
giriş yemini ettircem artık listeye alırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?