Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum gayet iyi bu kahvaltillik sos un içinde ne var merak ettim domates turşusu nasıl oluyo kafamda deli sorular

Kahvaltılık sosu kendim hazırladım, gururla tarifini vereyim

biraz domates salçası onun iki katı metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olan biber salçası
çok hafif hakiki zeytinyağ
vee metabolizma hızlandırıcı baharatlar bu kişisel tercih ben acı biber sevmediğimden koymadım mesela
birde çok faydasını gördüğüm keten tohumu
göz kararı ceviz -ben 2-3 tane koydum iyice ezdim ki içinde dağılsın -
malzemelerini ölümüne karıştır hazır

Bulabildiğim menülere yorum yazıyorum kalan varsa kusura bakmasın çok gerilere gidemedim

15 ocak 2017 menum
Sabah
Mantarli 1 adet yumurta
3 zeytin
1 parca peynir
1 dilim tb ekmek
Sekersiz cay
Oglen
4 kasik yulaf ezmesi+1bardak sut karisim
Aksam
5 kasik karnibahar
Su 2.5
Spor 1 saat yuruyus
Muhteşem bence, çok dengeli afiyet olsun

ara ve öğlen öğünü olmalı bence mutlaka ama kişisel bir tercih neticede genel olarak tam kilo vermelik menü ama afiyet olsun canım

Karbonhidratlar biraz abartılmış , fazla cııss bir arada olmuş ne yazık ki

pide ve tahinden dolayı fazla diye düşündün sanırım canım ama akşam yememişsin dengelemişsin bence. Çok iyi ilerliyorsun fit anne

kuzular akşam arkadaşlarla buluştum ondan burada çok muhabbetlere dahil olamadım, şimdi de 30 dakikalık akşam sporuma geçeceğim ardından yarına hazırlık malum pzt
gece girebilirsem bi bakarım giremezsem öpüyorum hepiciğinizi bol su, bol hareket mottomuz olsun

Simcikkk o pidenin boyutu onnemli mesela benm smdi degil daha once yedigim kasarli kavurmali pide kolum kadar kocaman
Orta boy diyelim canım kır pidesi gibi kucukde değil senin dediğin gibi kocaman da değil

pide ve tahinden dolayı fazla diye düşündün sanırım canım ama akşam yememişsin dengelemişsin bence. Çok iyi ilerliyorsun fit anne
evet fıstığım ya tahinde yedim diye çok geldi gibi hissettim ama akşam bişey yemeyerek dengelemisimdir insallah dedim kızlar beni topa tutacak

Anladim canim ben bu zayiflama surecinde daha cok tatlidan uzak duruyorum onun disinda aslinda beslenme stilimi cok degistirmis degilim biraz da porsiyonumu azalttim zararli simdiye kadar kiloluykende beslenmedim kola kizartma cips hatta hazir corba hazir meyve suyu bunlarin hicbirzaman evimizde yeri olmadi

Ben soyledim sen bilirsin. Zaten cips meyve suyu hazir corba icmelisin demedim.

Cnm bak senin kilon 74muydu hatirlayamadim ama benden sana tavsiye bu sekilde menulerle coooooooook yavas ilerlersin degistirmen lazim. Ama biraz gayret ve sabir edersen bak emin ol mayis gelmeden sen 60 olursun
haklisinnn canimmmm hemde coook haklisin. Bu hafta sonlari ve misafirlikler beni mahfediyor direnmeye calisiyorim ama daha cok dikkat edecegim. Lokmami agzima atarken bunlar gelecek aklimaa
bu arada 20 dk daha spor yaptim. Toplam 40 dk oldu sporum ( 20 dk yuruyus 10 dk egzersiz 10 dk bisiklet ) belkimm birascik hafifletir bu siskin menumu diye suledimmm

bence guzell zaten buyuk degilmis pidee spor nirde spor

munter kizartmalar krepler kuymaklar hepside birarada oy masallah masallah bencede

SPOR LİSTESİ(10/17)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :52 dk+ 40 dk+40dk+13 dk+51 dk
Selcanmehmetcan:60 dk+35dk+20dk+40dk+25
edan18 :

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+60dk+20dk+20dk
htc71 :46+30+45
munter :30+60+90+60+70+40

mor takım:376
pembe takım:531

Tariff icin tesekkurler canimmmm

kirbaclayin beni hak ettimmm

Spooooor disardaydim canım ya yarın iki günlük yapicam söz bak zaten yarın son gün du demi

Sporumu yaptım pertim çıktı kaptinn @SekerPancari71 htc71 munter edan18 @selcanmehmetcan topluca bıraksak mı ki valla çok ağrıyor kaslar cuma umarım meyvalarını toplarız yoksa sabah akşam spor yapmaya karar verdiğime pişman olacağım
Bu arada hala pzt ara kilo bildirimi yapıyor muyuz?

ewet cnm yapiluyorr..

Şiiiişşşkimse duymasın kız laf etmem sus sus

Spor listesinde istedigimiz 1 gün tatil olsun bence
1 gun kendimize tatil verebiliyos kizz keptinnn dan izin isteyince veriyoorr
Zaten kaslarimozindinlenmesi lazim ben de @SekerPancari71 in soyledigi gibi persembe ara vermeyi dusunyyomm

normal salçanın içne yani annemde yapıyo bunuu ama ceviz atmıyodu dur diiyim onuda atsın artık sağol kuzuuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…