- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.901
Kuzum gayet iyi bu kahvaltillik sos un içinde ne var merak ettim domates turşusu nasıl oluyo kafamda deli sorular
Muhteşem bence, çok dengeli afiyet olsun15 ocak 2017 menum
Sabah
Mantarli 1 adet yumurta
3 zeytin
1 parca peynir
1 dilim tb ekmek
Sekersiz cay
Oglen
4 kasik yulaf ezmesi+1bardak sut karisim
Aksam
5 kasik karnibahar
Su 2.5
Spor 1 saat yuruyus
Sabah: 2 dilim peynir, 7 8 yeşil zeytin, yarm dilim tb ekmek ( saat 12 )
akşam: 2 kaşık pirinç pilavı, 3 kaşık etli nohutlu yemek ( ekşiliaya sulusu biilenleree)
Şimdi yeşil çay badem tarhana. 1.5 lt suu 30 dk spor yapabildim kızlarr
Kizlar selam menum
3 kasik kuymak
4 catal pattaes kozartmasi
2 parca krep
Zeytin peynir sebze
1.5 dilim tb ekmegi
Ara oglen yok kizlar
aksm 1 kase kiymali sulu patates yemegi
1 dilim tarcinli kek
20 dk spor
2.5 lt su
Bugun pazar oldugu icin bu sekilde oldu kizlar
(Biraz daha spor yapmak istiyorum mutfakta islerimi bitirebilirsem)
pide ve tahinden dolayı fazla diye düşündün sanırım canım ama akşam yememişsin dengelemişsin bence. Çok iyi ilerliyorsun fit anneIyi akşamlar kızlar yazmaya utanıyorum ama menümkacamagim yoktu bayadir kirpac tokat furmayin bana kaçmaktan sonra bişey yemedim disardaydim ondan öyle oldu birazda
Sabah
1 yumurta 1yk tulum peynir 4 zeytin 2 tk tahin 1 dilim ekmek
Ara 1 elma
Öğlen 1 kaşarlı pide ayran
Baska da bişey yok3 4 gibi yediydim
Su 2 litre
Orta boy diyelim canımSimcikkk o pidenin boyutu onnemlimesela benm smdi degil daha once yedigim kasarli kavurmali pide kolum kadar kocaman
evet fıstığım ya tahinde yedim diye çok geldi gibi hissettim ama akşam bişey yemeyerek dengelemisimdir insallahpide ve tahinden dolayı fazla diye düşündün sanırım canım ama akşam yememişsin dengelemişsin bence. Çok iyi ilerliyorsun fit anne
Anladim canim ben bu zayiflama surecinde daha cok tatlidan uzak duruyorum onun disinda aslinda beslenme stilimi cok degistirmis degilim biraz da porsiyonumu azalttim zararli simdiye kadar kiloluykende beslenmedim kola kizartma cips hatta hazir corba hazir meyve suyu bunlarin hicbirzaman evimizde yeri olmadiSimcikkk o pidenin boyutu onnemlimesela benm smdi degil daha once yedigim kasarli kavurmali pide kolum kadar kocaman
konu sutun artip eksilmesi degil. Konu şu ki eger emzirirken zararli beslenirsen kilo giderken yag yanarken emzirdiginde toksinler bebege gecermis. Bunu emzirirken cok yerde okumustum. Ben uyarmak istedim gerisi sana kalmis
Tabi ki yine hamur isi vs yememen lazim.saglikli yeterli beslenmek lazim
Ben soyledim sen bilirsin. Zaten cips meyve suyu hazir corba icmelisin demedim.Anladim canim ben bu zayiflama surecinde daha cok tatlidan uzak duruyorum onun disinda aslinda beslenme stilimi cok degistirmis degilim biraz da porsiyonumu azalttim zararli simdiye kadar kiloluykende beslenmedim kola kizartma cips hatta hazir corba hazir meyve suyu bunlarin hicbirzaman evimizde yeri olmadi
haklisinnn canimmmm hemde coook haklisin. Bu hafta sonlari ve misafirlikler beni mahfediyor direnmeye calisiyorim ama daha cok dikkat edecegim. Lokmami agzima atarken bunlar gelecek aklimaaCnm bak senin kilon 74muydu hatirlayamadim ama benden sana tavsiye bu sekilde menulerle coooooooook yavas ilerlersin degistirmen lazim. Ama biraz gayret ve sabir edersen bak emin ol mayis gelmeden sen 60 olursun
Iyi akşamlar kızlar yazmaya utanıyorum ama menümkacamagim yoktu bayadir kirpac tokat furmayin bana kaçmaktan sonra bişey yemedim disardaydim ondan öyle oldu birazda
Sabah
1 yumurta 1yk tulum peynir 4 zeytin 2 tk tahin 1 dilim ekmek
Ara 1 elma
Öğlen 1 kaşarlı pide ayran
Baska da bişey yok3 4 gibi yediydim
Su 2 litre
Tariff icin tesekkurler canimmmmKahvaltılık sosu kendim hazırladım, gururla tarifini vereyim
biraz domates salçası onun iki katı metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olan biber salçası
çok hafif hakiki zeytinyağ
vee metabolizma hızlandırıcı baharatlar bu kişisel tercih ben acı biber sevmediğimden koymadım mesela
birde çok faydasını gördüğüm keten tohumu
göz kararı ceviz -ben 2-3 tane koydum iyice ezdim ki içinde dağılsın -
malzemelerini ölümüne karıştır hazır
Bulabildiğim menülere yorum yazıyorum kalan varsa kusura bakmasın çok gerilere gidemedim
Muhteşem bence, çok dengeli afiyet olsun
ara ve öğlen öğünü olmalı bence mutlaka ama kişisel bir tercih neticedegenel olarak tam kilo vermelik menü ama afiyet olsun canım
Karbonhidratlar biraz abartılmış , fazla cııss bir arada olmuş ne yazık ki
pide ve tahinden dolayı fazla diye düşündün sanırım canım ama akşam yememişsin dengelemişsin bence. Çok iyi ilerliyorsun fit anne
Spooooorhaklisinnn canimmmm hemde coook haklisin. Bu hafta sonlari ve misafirlikler beni mahfediyor direnmeye calisiyorim ama daha cok dikkat edecegim. Lokmami agzima atarken bunlar gelecek aklimaa
bu arada 20 dk daha spor yaptim. Toplam 40 dk oldu sporum ( 20 dk yuruyus 10 dk egzersiz 10 dk bisiklet) belkimm birascik hafifletir bu siskin menumu diye suledimmm
bence guzell zaten buyuk degilmis pidee spor nirde spor
tamam gormedimm sormadimSpooooordisardaydim canım ya yarın iki günlük yapicam söz bak zaten yarın son gün du demi
Dimeeee spordan wurdummm seniiiHele senin menünbisy diyemiyorum bende sesim çıkmıyor hem spor yok hem pide var
Şiiiişşştamam gormedimm sormadim
Evet yarin son cnmmm
Dimeeee spordan wurdummm seniii
Yapılıyor tatlımSporumu yaptım pertim çıktıkaptinn @SekerPancari71 htc71 munter edan18 @selcanmehmetcan topluca bıraksak mı ki valla çok ağrıyor kaslar cuma umarım meyvalarını toplarız yoksa sabah akşam spor yapmaya karar verdiğime pişman olacağım
Bu arada hala pzt ara kilo bildirimi yapıyor muyuz?
Spor listesinde istedigimiz 1 gün tatil olsun benceSporumu yaptım pertim çıktıkaptinn @SekerPancari71 htc71 munter edan18 @selcanmehmetcan topluca bıraksak mı ki valla çok ağrıyor kaslar cuma umarım meyvalarını toplarız yoksa sabah akşam spor yapmaya karar verdiğime pişman olacağım
Canim geç kaltım o yüzden yapmadımmÖğle nerde kuzus
ewet cnm yapiluyorr..Sporumu yaptım pertim çıktıkaptinn @SekerPancari71 htc71 munter edan18 @selcanmehmetcan topluca bıraksak mı ki valla çok ağrıyor kaslar cuma umarım meyvalarını toplarız yoksa sabah akşam spor yapmaya karar verdiğime pişman olacağım
Şiiiişşşkimse duymasın kız laf etmem sus sus
1 gun kendimize tatil verebiliyos kizz keptinnn dan izin isteyince veriyoorrSpor listesinde istedigimiz 1 gün tatil olsun bence
Kahvaltılık sosu kendim hazırladım, gururla tarifini vereyim
biraz domates salçası onun iki katı metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olan biber salçası
çok hafif hakiki zeytinyağ
vee metabolizma hızlandırıcı baharatlar bu kişisel tercih ben acı biber sevmediğimden koymadım mesela
birde çok faydasını gördüğüm keten tohumu
göz kararı ceviz -ben 2-3 tane koydum iyice ezdim ki içinde dağılsın -
malzemelerini ölümüne karıştır hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?