- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.061
Ben ne yaparsam yapayım öyle ayda4-5 kilo veremiyorum 2.5 versem öpüp başımın üstüne koyacağımBen 63 yazdim sen 62 diyosunfazlami uctum
AglamaBen ne yaparsam yapayım öyle ayda4-5 kilo veremiyorum 2.5 versem öpüp başımın üstüne koyacağım
sus sus daha önce bir kere gördüm çok sevindim geri aldım hemen. Kendi kendime nazarım değmesin diye hiiiç sesimi çıkarmıyorum, içimdeki çoşkun mutluluğu paylaşmıyorumRuhunu teslim etmiş görünüyorsun
süper 59 u görmek
Kiz kiyamammsus sus daha önce bir kere gördüm çok sevindim geri aldım hemen. Kendi kendime nazarım değmesin diye hiiiç sesimi çıkarmıyorum, içimdeki çoşkun mutluluğu paylaşmıyorum
Kiz kiyamammsus sus daha önce bir kere gördüm çok sevindim geri aldım hemen. Kendi kendime nazarım değmesin diye hiiiç sesimi çıkarmıyorum, içimdeki çoşkun mutluluğu paylaşmıyorum
O olmasın beybi benm hedef kilom 54 cunkuSelam kizlarrr sayfalari gordugumde once bir sok geciridmneyseki liste paylasilmis kisacik zamanda sona ulastim
Liste isi cok guzel olmus hedefler insani motive ediyor tesekkurlerr @ParteMoralll
Kizlar sizin icinde uygun olursa bir onerim var. Bence bu listeye hedef kilomuz ile guncel kilomuzu yazalim kac kilo verecegimiz gozuksun
rica ederim cnm.Selam kizlarrr sayfalari gordugumde once bir sok geciridmneyseki liste paylasilmis kisacik zamanda sona ulastim
Liste isi cok guzel olmus hedefler insani motive ediyor tesekkurlerr @ParteMoralll
Kizlar sizin icinde uygun olursa bir onerim var. Bence bu listeye hedef kilomuz ile guncel kilomuzu yazalim kac kilo verecegimiz gozuksun
Kiz kiyamamm
Maşallah sana nazar değmesin inşallahhh
O olmasın beybi benm hedef kilom 54 cunkuama şimdiki kilo olabilir
rica ederim cnm.herkesin kilosu, veris hizi vs farkli oldugu icin gaz vereyim derken stress yaptirmak istemedim. :) isterseniz yanina bu hafta ki kilolarinizi yazabilirsiniz
Asil hedefleri sormuyosun degil mi? :) o baska cunku ben mart ayinda herkes degismis olarak girsin istedimAslindanonu dimek istemistim
Ben yazim sizde yazin merak ediyom kac kilodan hedef kac kilo
Bnm hedef süresi uzun biliyorsun ekime kadar yolu varMart bittigin de 57 58 yada 60 olmam lazimmmmmmm ucune de raziyimnisaan ayi hem evlilik yil donumum var hem kuzenin nişan var hem kizimin dogum gunu
Niye ekim? Ben de ozaman diyim ki yaza kadar haziran eee ? Bikar insannnn ver kurtullll be cnmm şu kilondan.Bnm hedef süresi uzun biliyorsun ekime kadar yolu var
Ama sen yaparsın ben biliyorum güncel kilon kaçtı kuzu senin
Ay ne bilim ağırdan alayım dedim.haklısın asLinda hemen verip kurtulmak daha iyiNiye ekim? Ben de ozaman diyim ki yaza kadar haziran eee ? Bikar insannnn ver kurtullll be cnmm şu kilondan.
Msja bak
Tabii cnm korumaya gecersin rahatlarsn azicik vericek kilon var vrde kurtul. Gelinlik provalarinda rahat olursunAy ne bilim ağırdan alayım dedim.haklısın asLinda hemen verip kurtulmak daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?