Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SPOR LİSTESİ(10/17)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :52 dk+ 40 dk+40dk+13 dk+51 dk+57 dk
Selcanmehmetcan:60 dk+35dk+20dk+40dk+25
edan18 :

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+60dk+20dk+20dk
htc71 :46+30+45+45
munter :30+60+90+60+70+40

mor takım:433
pembe takım:586

Selam kizlarrr sayfalari gordugumde once bir sok geciridm neyseki liste paylasilmis kisacik zamanda sona ulastim

Liste isi cok guzel olmus hedefler insani motive ediyor tesekkurlerr @ParteMoralll

Kizlar sizin icinde uygun olursa bir onerim var. Bence bu listeye hedef kilomuz ile guncel kilomuzu yazalim kac kilo verecegimiz gozuksun

sus sus daha önce bir kere gördüm çok sevindim geri aldım hemen. Kendi kendime nazarım değmesin diye hiiiç sesimi çıkarmıyorum, içimdeki çoşkun mutluluğu paylaşmıyorum
Kiz kiyamamm
Maşallah sana nazar değmesin inşallahhh

sus sus daha önce bir kere gördüm çok sevindim geri aldım hemen. Kendi kendime nazarım değmesin diye hiiiç sesimi çıkarmıyorum, içimdeki çoşkun mutluluğu paylaşmıyorum
Kiz kiyamamm
O olmasın beybi benm hedef kilom 54 cunku ama şimdiki kilo olabilir

rica ederim cnm. herkesin kilosu, veris hizi vs farkli oldugu icin gaz vereyim derken stress yaptirmak istemedim. :) isterseniz yanina bu hafta ki kilolarinizi yazabilirsiniz

Kiz kiyamamm

O olmasın beybi benm hedef kilom 54 cunku ama şimdiki kilo olabilir

Aslindanonu dimek istemistim

rica ederim cnm. herkesin kilosu, veris hizi vs farkli oldugu icin gaz vereyim derken stress yaptirmak istemedim. :) isterseniz yanina bu hafta ki kilolarinizi yazabilirsiniz

Ben yazim sizde yazin merak ediyom kac kilodan hedef kac kilo

Mart bittigin de 57 58 yada 60 olmam lazimmmmmmm ucune de raziyim nisaan ayi hem evlilik yil donumum var hem kuzenin nişan var hem kizimin dogum gunu
Bnm hedef süresi uzun biliyorsun ekime kadar yolu var
Ama sen yaparsın ben biliyorum güncel kilon kaçtı kuzu senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…