Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah: omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek
Ara:2kuruerik,1ceviz
Öğle:yoğurt,ıspanak
Ara:hurma,1ceviz,portakal
Akşam:barbunya,3kaşık bulgur pilavı,salata,2kaşık yoğurt
1saat aerobik( fitnessblender)bugünkü sporum baştan sona cardioydu.tüm kıyafetim terden sırılsıklam oldu.yaklaşık 700 kalori harcamışım.+ 700 için kendimi cezalandırdım

İyi akşamlar kızlar yoğunluktan dolayı giremiyorum son tatilim olduğumdan gezmelerdeyim :) Menüm Sabah:Omlet Tb ekmeği 3 Dilim çay süt(evet absürt ama çok canım çekti) Akşam: 16 da yedim yine :Nohut yemeği (2 tabak) 2 dilim kepek ekmeği. Bu aralar kilo veremiyorum sadece koruyorum fazla hareket edemediğimden ve yoğunluktan. Haftaya dersler başlıyor yürürüm artık 45 dk falan umarım işe yarar

Coook guzel cnmmm

Öğle nerddeee akşam ki ekmek niyee spor neden yokkk şu nerdee hani hani haniiiii

Sabah:2d.ekmek 1 yumurta 1kk peynir 4 zeytin 1cay b. Süt

Ogle:tavuk döner 2 dilim ekmek salata çorba

Aksam: yarım tabak bamya yarım tabak pırasa 1 çatal acı biber sosu
Unutmuşum
2.5 litre su 1 fincan kahve 1 küçük mandalina

Son düzenleme:
Asil hedefleri sormuyosun degil mi? :) o baska cunku ben mart ayinda herkes degismis olarak girsin istedim
yok canim simdiki kilo ile mart basi hedef kiloyu merak ediyorum kim ne kadar ver3cek hedefler ne falan diye tesvik olsun diyee :)

Mart bittigin de 57 58 yada 60 olmam lazimmmmmmm ucune de raziyim nisaan ayi hem evlilik yil donumum var hem kuzenin nişan var hem kizimin dogum gunu

Nisan ayi neymis oylee. Ben buraya geldikten sonra tanimaya basladim seji buradaki muhabbetlerimizle bence sen yaparsinnnn 1 ay da basarirsinnn bu arada gunce kilon nedir

Kizlar menum. (Ben bugun menumu cok begendim bakalim sizler begen3cek misiniz )
Sabah
1.5 tb ekmegi
Yesil biber kirmizi biber
Hepsinden olculu sekilde zeytin peynir
1 tk sa tahib pekmez enerji olsun diye yedim

Ara yok

Ogle
dun aksam kendim icin hazirladigim 1 buyuk kase marullu tavuklu biberli salata ve 1 dilim tb ekmegi

Ara yok

Aksam
1 kase mercimek corba
1 porsiyon tavuklu mantar sote
1 porsiyon salata

Ekmek yemedim.

2.5 lt suya tamamlayacagim

Sekersiz cay icecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…