- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.081
sus sus daha önce bir kere gördüm çok sevindim geri aldım hemen. Kendi kendime nazarım değmesin diye hiiiç sesimi çıkarmıyorum, içimdeki çoşkun mutluluğu paylaşmıyorum
sus sus daha önce bir kere gördüm çok sevindim geri aldım hemen. Kendi kendime nazarım değmesin diye hiiiç sesimi çıkarmıyorum, içimdeki çoşkun mutluluğu paylaşmıyorum
Senin regl ne zaman bitiyordu bu aradaKizlar saat 7 olduuuu hani menulerr
Cnmm bu hafta insallah %90 :) bitti sayilir zaten :) ayy benimi mirak ediyosunnnSenin regl ne zaman bitiyordu bu aradahani dönme babında soruyordum
Coook guzel cnmmmSabah: omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek
Ara:2kuruerik,1ceviz
Öğle:yoğurt,ıspanak
Ara:hurma,1ceviz,portakal
Akşam:barbunya,3kaşık bulgur pilavı,salata,2kaşık yoğurt
1saat aerobik( fitnessblender)bugünkü sporum baştan sona cardioydu.tüm kıyafetim terden sırılsıklam oldu.yaklaşık 700 kalori harcamışım.+ 700 için kendimi cezalandırdım
Ay ivit incecikTabii cnm korumaya gecersin rahatlarsn azicik vericek kilon var vrde kurtul. Gelinlik provalarinda rahat olursun
Sabah: omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek
Ara:2kuruerik,1ceviz
Öğle:yoğurt,ıspanak
Ara:hurma,1ceviz,portakal
Akşam:barbunya,3kaşık bulgur pilavı,salata,2kaşık yoğurt
1saat aerobik( fitnessblender)bugünkü sporum baştan sona cardioydu.tüm kıyafetim terden sırılsıklam oldu.yaklaşık 700 kalori harcamışım.+ 700 için kendimi cezalandırdım
Öğle nerddeee akşam ki ekmek niyee spor neden yokkk şu nerdee hani hani haniiiiiİyi akşamlar kızlar yoğunluktan dolayı giremiyorum son tatilim olduğumdan gezmelerdeyim :) Menüm Sabah:Omlet Tb ekmeği 3 Dilim çay süt(evet absürt ama çok canım çekti) Akşam: 16 da yedim yine :Nohut yemeği (2 tabak) 2 dilim kepek ekmeği. Bu aralar kilo veremiyorum sadece koruyorum fazla hareket edemediğimden ve yoğunluktan. Haftaya dersler başlıyor yürürüm artık 45 dk falan umarım işe yarar
Sabah:2d.ekmek 1 yumurta 1kk peynir 4 zeytin 1cay b. Süt
Ogle:tavuk döner 2 dilim ekmek salata çorba
Aksam: yarım tabak bamya yarım tabak pırasa 1 çatal acı biber sosu
Begenmedin
Iki dilim ekmek yetmiyomu yaaaBegenmedin
TM. Sen yarın gör örnek liste paylascam diyecek bişey bulamican
4 çok dimi bundan sonra sabah 1 öğle 1 yicemIki dilim ekmek yetmiyomu yaaa
Kesinlikleeeeeee cnmmm4 çok dimi bundan sonra sabah 1 öğle 1 yicem
yok canim simdiki kilo ile mart basi hedef kiloyu merak ediyorum kim ne kadar ver3cek hedefler ne falan diye tesvik olsun diyee :)Asil hedefleri sormuyosun degil mi? :) o baska cunku ben mart ayinda herkes degismis olarak girsin istedim
Mart bittigin de 57 58 yada 60 olmam lazimmmmmmm ucune de raziyimnisaan ayi hem evlilik yil donumum var hem kuzenin nişan var hem kizimin dogum gunu
Evet.yulafçıkları görmek istiyorumCnmm bu hafta insallah %90 :) bitti sayilir zaten :) ayy benimi mirak ediyosunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?