- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.101
Ekmekleri 1e düşsen 10 numara olacak.bu arada beyaz ekmek değil dimi?Sabah:2d.ekmek 1 yumurta 1kk peynir 4 zeytin 1cay b. Süt
Ogle:tavuk döner 2 dilim ekmek salata çorba
Aksam: yarım tabak bamya yarım tabak pırasa 1 çatal acı biber sosu
Unutmuşum
2.5 litre su 1 fincan kahve 1 küçük mandalina
]●Şubat Sonu Hedefleri
( mart ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
@ParteMoralll 63
SekerPancarii 50
kaptinn 53
K kova01 =62
@poncikbirgelincik 58
@selcanmehmetcan 69
@062 70
Mavi boncukkk guncel kilom 81.6 hedef 75
@htc71 62.5
@edan18
munter guncel kilom 73.4 subat sonu hedef kilom 67.5
Çok beğendim afiyet olsun canımKizlar menum. (Ben bugun menumu cok begendim bakalim sizler begen3cek misiniz )
Sabah
1.5 tb ekmegi
Yesil biber kirmizi biber
Hepsinden olculu sekilde zeytin peynir
1 tk sa tahib pekmez enerji olsun diye yedim
Ara yok
Ogle
dun aksam kendim icin hazirladigim 1 buyuk kase marullu tavuklu biberli salata ve 1 dilim tb ekmegi
Ara yok
Aksam
1 kase mercimek corba
1 porsiyon tavuklu mantar sote
1 porsiyon salata
Ekmek yemedim.
2.5 lt suya tamamlayacagim
Sekersiz cay icecegim
Ben begendim aksam yediklerin olçuluyseKizlar menum. (Ben bugun menumu cok begendim bakalim sizler begen3cek misiniz )
Sabah
1.5 tb ekmegi
Ara yok
Ogle
dun aksam kendim icin hazirladigim 1 buyuk kase marullu tavuklu biberli salata ve 1 dilim tb ekmegi
Ara yok
Aksam
1 kase mercimek corba
1 porsiyon salata
Ekmek yemedim.
Sekersiz cay icecegim
Olugg olugg yapagsin sennnMart bittigin de 57 58 yada 60 olmam lazimmmmmmm ucune de raziyimnisaan ayi hem evlilik yil donumum var hem kuzenin nişan var hem kizimin dogum gunu
Sabah 3dilim akşam 2 dilim ekmek çok.nohut 2tabak yerine 1küçük porsiyon,yanına salata yoğurt veya 2/3 kaşık bulgur pilavı olabilir..İyi akşamlar kızlar yoğunluktan dolayı giremiyorum son tatilim olduğumdan gezmelerdeyim :) Menüm Sabah:Omlet Tb ekmeği 3 Dilim çay süt(evet absürt ama çok canım çekti) Akşam: 16 da yedim yine :Nohut yemeği (2 tabak) 2 dilim kepek ekmeği. Bu aralar kilo veremiyorum sadece koruyorum fazla hareket edemediğimden ve yoğunluktan. Haftaya dersler başlıyor yürürüm artık 45 dk falan umarım işe yarar
Super olmus benceSabah: omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek
Ara:2kuruerik,1ceviz
Öğle:yoğurt,ıspanak
Ara:hurma,1ceviz,portakal
Akşam:barbunya,3kaşık bulgur pilavı,salata,2kaşık yoğurt
1saat aerobik( fitnessblender)bugünkü sporum baştan sona cardioydu.tüm kıyafetim terden sırılsıklam oldu.yaklaşık 700 kalori harcamışım.+ 700 için kendimi cezalandırdım
yasasinnn cok mutesekkkir oldummm cnmmmmÇok beğendim afiyet olsun canım
1 er porsiyon hepsi cnm. Tesekkur ederim sevindimmmBen begendim aksam yediklerin olçuluyse
Kasim da cikmisim izneyok canim simdiki kilo ile mart basi hedef kiloyu merak ediyorum kim ne kadar ver3cek hedefler ne falan diye tesvik olsun diyee :)
Nisan ayi neymis oylee. Ben buraya geldikten sonra tanimaya basladim seji buradaki muhabbetlerimizle bence sen yaparsinnnn 1 ay da basarirsinnn bu arada gunce kilon nedir
Evet.yulafçıkları görmek istiyorum
Olugg olugg yapagsin sennn
Hemen verde evlenmeden cocuk olmadan zayifligin keyfini çıkar kizzzzzAy ne bilim ağırdan alayım dedim.haklısın asLinda hemen verip kurtulmak daha iyi
Guzelmis ama masallah iyj ekmek yiyorsun yaaSabah:2d.ekmek 1 yumurta 1kk peynir 4 zeytin 1cay b. Süt
Ogle:tavuk döner 2 dilim ekmek salata çorba
Aksam: yarım tabak bamya yarım tabak pırasa 1 çatal acı biber sosu
Unutmuşum
2.5 litre su 1 fincan kahve 1 küçük mandalina
Çok beğendim kuzzuuum çok güzel olmuş bugünKizlar menum. (Ben bugun menumu cok begendim bakalim sizler begen3cek misiniz )
Sabah
1.5 tb ekmegi
Ara yok
Ogle
Ara yok
Aksam
1 kase mercimek corba
1 porsiyon salata
Ekmek yemedim.
Sekersiz cay icecegim
Cok guzell cnmmKizlar menum. (Ben bugun menumu cok begendim bakalim sizler begen3cek misiniz )
Sabah
1.5 tb ekmegi
Ara yok
Ogle
Ara yok
Aksam
1 kase mercimek corba
1 porsiyon salata
Ekmek yemedim.
Sekersiz cay icecegim
Superrrrrrrrrrrr menude sporda harika tatlimSabah: omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek
Ara:2kuruerik,1ceviz
Öğle:yoğurt,ıspanak
Ara:hurma,1ceviz,portakal
Akşam:barbunya,3kaşık bulgur pilavı,salata,2kaşık yoğurt
1saat aerobik( fitnessblender)bugünkü sporum baştan sona cardioydu.tüm kıyafetim terden sırılsıklam oldu.yaklaşık 700 kalori harcamışım.+ 700 için kendimi cezalandırdım
Ekmek bu ara niyeyse cok dadandimEkmekleri 1e düşsen 10 numara olacak.bu arada beyaz ekmek değil dimi?
Keskeeee
Canim sabahki ekmek 2 dilim olsaymis 3 fazla diyette bence bide aksamda fazla olmus nohut 2 tabak fazla bence bir tabak nohut yeyip hic ekmek yememeliydin salata ve yogurtla zenginleştirebilirdinİyi akşamlar kızlar yoğunluktan dolayı giremiyorum son tatilim olduğumdan gezmelerdeyim :) Menüm Sabah:Omlet Tb ekmeği 3 Dilim çay süt(evet absürt ama çok canım çekti) Akşam: 16 da yedim yine :Nohut yemeği (2 tabak) 2 dilim kepek ekmeği. Bu aralar kilo veremiyorum sadece koruyorum fazla hareket edemediğimden ve yoğunluktan. Haftaya dersler başlıyor yürürüm artık 45 dk falan umarım işe yarar
Offff dimeee yaaaaaEsim kestane almis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?