Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bend gitcem şimdi yapmaya

Esim kestane almis

ayyy burdan heves ettim vallaa cok sevirimmmm2

Tavada yapiyorum cizip cok guzel oluyo siz anliyor sobadan farksizguzel oluyo guzel kestane cok guzel guzellll

ufffffff kiz 1
tabak yollaaa kokusunu icime cekem

canim menun guzel ama bana cok az geldi doyuyor musun sahi

Harikaaa bebegim afiyet olsun

sag ol bebisimmm

aksamki lavas sabah olsaymis sabahkide aksam bu lavaslar unonun kucuklerimi buyuklerimiii

kaptinn munter kizlar benim kalca bacak feci hala ya oturup kalmak isgence bi iki gune gecer heraldee
ben hala paytak paytak yuruyorum bu aksamda yaptim karin citlatma beni cok yoruyor hep aciyor icerlerommm

Bu arada kızlar bikinim geldi ve oldu sadece bi 5 kilo vermem gerekiyo en azından iki bacağım da girdi

Bulabildiğim menülere yorum yazıyorum :)

Akşam güzel tamamlamışsın bizde de benzer menü vardı ne yazık ki bamya tüylüydü ekmeksiz yiyemedim
Sporda tamamsa süper

Sen de beğenmişsin ben de beğendim. Dünkü menüne göre devrim zaten bu menü

Bugün o kadar lavaş yiyen biri olarak yazmam trajik olacak ama akşam patates kavurması ve ekmek bir arada olmamış. miktar olarak bir sıkıntı yok aslında ama uzmanlar karbonhidrat tek başına acıktırıyor diyor, mutlaka başka besin grubundan bir şeyle tüketmek lazımmış ki tokluk hissi oluşsun. Ama kalori olarak çok başarılı bir gün geçirmişsim bence afiyet olsun

Gayet güzel canım Kızartma dediğin nasıl oluyo az yağlıdır büyük ihtimal sen yapmasZn öyle çok yağlı
Evet az yağlı canım, akşam niye bilmiyorum biraz abartım, hala onun bir şişliği var biraz fazla spor yapem diyorum. Bakalım..

Akşamki lavasi yemesydin keske kuzum yada yarim yeseydin gerisi cok iyi menunun spor da harika❤❤❤‍
İşte yemeyeydim, nasıl yidim ben de anlamadım.aslında tüm suçlu tüylü bamya. Bamya biraz tüylü çıkınca tek başına yiyemedim mecburen lavaşa sarıp yidim. Ama suyunu hiç yemedim. Off kötü hissediyorum bende(

O pilav ve kağıt kebabı bir arada hemide akşam hem de turşuyla hiiiç olmamış sanki. Benim gibi günü başarıyla geçirip akşam cortlamışsım canım. Ama sporun toparlamış diyelim

SPOR LİSTESİ(10/17)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :52 dk+ 40 dk+40dk+13 dk+51 dk+57 dk
Selcanmehmetcan:60 dk+35dk+20dk+40dk+25
edan18 :

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+60dk+20dk+20dk
htc71 :46+30+45+45dk
munter :30+60+90+60+70+40+50dk

mor takım:
pembe takım:

Ben bu hafta hic tatil yapmmisimmm bu hafta 2 gun yapem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…