- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.121
Ay ben evet sonra bebem olunca kim bilir kaç kilo alcamHemen verde evlenmeden cocuk olmadan zayifligin keyfini çıkar kizzzzz
Bide tosunum de tam olsunG
Guzelmis ama masallah iyj ekmek yiyorsun yaa
Ben 13 kilo aldim cocuk dogdu 10gun sonra tartildim hic dogurmamis gibiyim sut olsun sut olsun diye ne verdilerse agzima yedim sen ayni hataya dusmeAy ben evet sonra bebem olunca kim bilir kaç kilo alcam
Siz kaç kilo aldınız hamileyken kizlar
Ahahah kuzuuum çok mu seviyosunTavada yapiyorum cizip cok guzel oluyosiz anliyor sobadan farksiz guzel oluyo guzel kestane cok guzel guzellll
Yok canim da tabi de fazla yaaniiiBide tosunum de tam olsun
Ekmek sabah bir ogle bir olsamis kuzum geri kalan gizilSabah:2d.ekmek 1 yumurta 1kk peynir 4 zeytin 1cay b. Süt
Ogle:tavuk döner 2 dilim ekmek salata çorba
Aksam: yarım tabak bamya yarım tabak pırasa 1 çatal acı biber sosu
Unutmuşum
2.5 litre su 1 fincan kahve 1 küçük mandalina
Ben anliyorTavada yapiyorum cizip cok guzel oluyosiz anliyor sobadan farksiz guzel oluyo guzel kestane cok guzel guzellll
Onu arastirmak lazım kuzum neler süt yapıyo doktora sormak lazım hersey yenmez kiBen 13 kilo aldim cocuk dogdu 10gun sonra tartildim hic dogurmamis gibiyim sut olsun sut olsun diye ne verdilerse agzima yedim sen ayni hataya dusme
Harikaaa bebegimKizlar menum. (Ben bugun menumu cok begendim bakalim sizler begen3cek misiniz )
Sabah
1.5 tb ekmegi
Yesil biber kirmizi biber
Hepsinden olculu sekilde zeytin peynir
1 tk sa tahib pekmez enerji olsun diye yedim
Ara yok
Ogle
dun aksam kendim icin hazirladigim 1 buyuk kase marullu tavuklu biberli salata ve 1 dilim tb ekmegi
Ara yok
Aksam
1 kase mercimek corba
1 porsiyon tavuklu mantar sote
1 porsiyon salata
Ekmek yemedim.
2.5 lt suya tamamlayacagim
Sekersiz cay icecegim
Bincidi biriz fizli ildiEkmek sabah bir ogle bir olsamis kuzum geri kalan gizilafiyt ola
Bizde soba var onda yapiyozBen anliyorbende oyle yapiyor kestane gizil ketane çizik kestane kebap kestane kestane guzel kestane
Ben 24 kilo aldimAy ben evet sonra bebem olunca kim bilir kaç kilo alcam
Siz kaç kilo aldınız hamileyken kizlar
Gayet güzel canım Kızartma dediğin nasıl oluyo az yağlıdır büyük ihtimal sen yapmasZn öyle çok yağlıSelam gacular:)
Menüm
Kahvaltı
1 kk peynir
Yarım tam tahıllı lavaş
3 az yağlı zeytin
Nane
Yarım kaşık kahvaltılık sos
2 kaşık domates turşusu kavurması
Öğlen müsli, süt
Akşam
1 porsiyon etli bamya
1 porsiyon domates turşusu kavurması
1.5 lavaş
Ara
Elma kurusu
Küçük bardak Sütlü nescafe belki
2 lt su
Spor
14 dakika sabah, 20 dakika akşam koşu, 25 dakika işe gitme, 25 dakika işten gelme
Afiyet olsun canimm guzel menun ama oglen yulaf karbonhidrat patates karbonhidrat ekmek de öyle araya bi sebze sıkıştırsaydin keske16.01.2017 menum
Sabah
1 tane tereyagli yumurta
3 zeytin
1 kasik tulum peyniri
1 dilim tb ekmegi
Oglen
4 kasik yulaf ezlesi+1 bardak sut ile
Ara 1 bardak sekersiz yesilcay
Aksam
3 kasik Patates kavurmasi
1 dilim ekmek
Ara sekersiz cay
Su 2 yi gecmistir
Canim yaaa sut olmayinca ezberin bozuluyo yoksa su sutun ilaci bile bile bi umut yiyosunOnu arastirmak lazım kuzum neler süt yapıyo doktora sormak lazım hersey yenmez ki
Ya onu simdi farkettim bak oyle olmus yarinda sebzeye abanirim dengelerAfiyet olsun canimm guzel menun ama oglen yulaf karbonhidrat patates karbonhidrat ekmek de öyle araya bi sebze sıkıştırsaydin keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?