- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.181
Yaz kiz beklimmmBenim menu bayagi gerilerde kaldı kimse yorum yapmadıdurrun bidaha yazicam
Bu arada kızlar bikinim geldi ve oldu sadece bi 5 kilo vermem gerekiyoen azından iki bacağım da girdi
Ben bu hafta hic tatil yapmmisimmm bu hafta 2 gun yapem
Bn cumartesi 2 sefer yaptigima göre 4 gün spor yapmamisimBen bu hafta hic tatil yapmmisimmm bu hafta 2 gun yapem
Olcek olcek ben umitlendim artıkBalayina kadar olugg oo mis gibi
Bende suan onu bekliyom belki sevabina biri getirir diye
Tekrarliyorum biraz erken yemissinMenüm
Sabah 1haslanmis yumurta 3 4 zeytin 1tk tahin 1.5 yk tulum peynir 1 dilim ekmek birer tutam maydanoz dereotu ve domates
Öğlen 1 elma (kahvaltıyi geç yaptım acikmadim)
Aksam
5gibi 2 tavuk but yedim
Ara 1 portakal
Su 2.5 litreye tamamlanacak
Spor 45 dakika
SuperrrrrMenüm
Sabah 1haslanmis yumurta 3 4 zeytin 1tk tahin 1.5 yk tulum peynir 1 dilim ekmek birer tutam maydanoz dereotu ve domates
Aksam
5gibi 2 tavuk but yedim
Ara 1 portakal
Spor 45 dakika
Bişey yemedim acikmadimda canım portakalimi yedim o kadanTekrarliyorum biraz erken yemissinama liste guzel spor ve su harika sporunu ben ekledim listeye sen zahmet etme kuzum.
Ben denedim beceremedim onu yaa du yarın bi daha bakayimkızlar profile hedef ve güncel kilolarımızı yazsak mı ki, böylece birgirimizin durumunu hatırlarız :)) hem profilde kiloyu değiştirmek insana büyük motivasyon veriyor, deneyimle sabit :)
Kiz kagit kebabi dedigime bakma icinde et ve az pattis var sogan sarimsak hafif bi yemedi aslindaBulabildiğim menülere yorum yazıyorum :)
Akşam güzel tamamlamışsın bizde de benzer menü vardı ne yazık ki bamya tüylüydü ekmeksiz yiyemedim
Sporda tamamsa süper
Sen de beğenmişsin ben de beğendim. Dünkü menüne göre devrim zaten bu menü
Bugün o kadar lavaş yiyen biri olarak yazmam trajik olacak ama akşam patates kavurması ve ekmek bir arada olmamış. miktar olarak bir sıkıntı yok aslında ama uzmanlar karbonhidrat tek başına acıktırıyor diyor, mutlaka başka besin grubundan bir şeyle tüketmek lazımmış ki tokluk hissi oluşsun. Ama kalori olarak çok başarılı bir gün geçirmişsim bence afiyet olsun
Evet az yağlı canım, akşam niye bilmiyorum biraz abartım, hala onun bir şişliği var biraz fazla spor yapem diyorum. Bakalım..
İşte yemeyeydim, nasıl yidim ben de anlamadım.aslında tüm suçlu tüylü bamya. Bamya biraz tüylü çıkınca tek başına yiyemedim mecburen lavaşa sarıp yidim. Ama suyunu hiç yemedim. Off kötü hissediyorum bende(
O pilav ve kağıt kebabı bir arada hemide akşam hem de turşuyla hiiiç olmamış sanki. Benim gibi günü başarıyla geçirip akşam cortlamışsım canım. Ama sporun toparlamış diyelim
Ne kadar üsengec bi takımBende suan onu bekliyom belki sevabina biri getirir diye
Valla geri geri gitmeye üşeniyorum çok mesaj oluyorMenüm
Aksam
5gibi 2 tavuk but yedim
Ara 1 portakal
Spor 45 dakika
Bendeniz Prof. Dok. Diyetisyen HedefBende menulere yorum yapmaya gayret edeceğim bundan sonrabişey desem yanlismi diye demiyordum çok tecrübeli sayilmadigimdan ama fikir olsun söylerim yorumlarimi yarından itibaren
Bişey yemedim acikmadimda canım portakalimi yedim o kadan
Kızlar bu arada ben tursu hergun yiyorum zayiflarkende yedim hep pek odem sorunum yok benim yapmiyo bana cok faydali bence turşu tabi fazlasi tansiyon ama daha bugun dinledim tvde zayiflamak isteyenlerde tursu yeyin korkmadan diyollaaaBulabildiğim menülere yorum yazıyorum :)
Akşam güzel tamamlamışsın bizde de benzer menü vardı ne yazık ki bamya tüylüydü ekmeksiz yiyemedim
Sporda tamamsa süper
Sen de beğenmişsin ben de beğendim. Dünkü menüne göre devrim zaten bu menü
Bugün o kadar lavaş yiyen biri olarak yazmam trajik olacak ama akşam patates kavurması ve ekmek bir arada olmamış. miktar olarak bir sıkıntı yok aslında ama uzmanlar karbonhidrat tek başına acıktırıyor diyor, mutlaka başka besin grubundan bir şeyle tüketmek lazımmış ki tokluk hissi oluşsun. Ama kalori olarak çok başarılı bir gün geçirmişsim bence afiyet olsun
Evet az yağlı canım, akşam niye bilmiyorum biraz abartım, hala onun bir şişliği var biraz fazla spor yapem diyorum. Bakalım..
İşte yemeyeydim, nasıl yidim ben de anlamadım.aslında tüm suçlu tüylü bamya. Bamya biraz tüylü çıkınca tek başına yiyemedim mecburen lavaşa sarıp yidim. Ama suyunu hiç yemedim. Off kötü hissediyorum bende(
O pilav ve kağıt kebabı bir arada hemide akşam hem de turşuyla hiiiç olmamış sanki. Benim gibi günü başarıyla geçirip akşam cortlamışsım canım. Ama sporun toparlamış diyelim
Ay ben yiyorumKızlar bu arada ben tursu hergun yiyorum zayiflarkende yedim hep pek odem sorunum yok benim yapmiyo bana cok faydali bence turşu tabi fazlasi tansiyon ama daha bugun dinledim tvde zayiflamak isteyenlerde tursu yeyin korkmadan diyollaaa
Siz yemiyo msn diyette tursu hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?