Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm

Sabah 1haslanmis yumurta 3 4 zeytin 1tk tahin 1.5 yk tulum peynir 1 dilim ekmek birer tutam maydanoz dereotu ve domates

Öğlen 1 elma (kahvaltıyi geç yaptım acikmadim)

Aksam
5gibi 2 tavuk but yedim

Ara 1 portakal
Su 2.5 litreye tamamlanacak
Spor 45 dakika

kızlar profile hedef ve güncel kilolarımızı yazsak mı ki, böylece birgirimizin durumunu hatırlarız :)) hem profilde kiloyu değiştirmek insana büyük motivasyon veriyor, deneyimle sabit :)

Tekrarliyorum biraz erken yemissin ama liste guzel spor ve su harika sporunu ben ekledim listeye sen zahmet etme kuzum.

Superrrrr

Bende menulere yorum yapmaya gayret edeceğim bundan sonra fikir olsun söylerim yorumlarimi yarından itibaren
Tekrarliyorum biraz erken yemissin ama liste guzel spor ve su harika sporunu ben ekledim listeye sen zahmet etme kuzum.
Bişey yemedim acikmadimda canım portakalimi yedim o kadan

kızlar profile hedef ve güncel kilolarımızı yazsak mı ki, böylece birgirimizin durumunu hatırlarız :)) hem profilde kiloyu değiştirmek insana büyük motivasyon veriyor, deneyimle sabit :)
Ben denedim beceremedim onu yaa du yarın bi daha bakayim

Kiz kagit kebabi dedigime bakma icinde et ve az pattis var sogan sarimsak hafif bi yemedi aslinda pilavdan da iki kasik yidim ben mutluydum oysaki akşamki menumden saol balim dikkate alicam

Valla geri geri gitmeye üşeniyorum çok mesaj oluyor
2 tane meyva olduğu için tahinle birlikte gün içinde çok mu şeker olmuş ona emin olamadım. Ama gün içinde tam diyetlik bir beslenme olmuş , afiyet olsun

Bendeniz Prof. Dok. Diyetisyen Hedef ben diyete başlayalı da 2 ay oliiyyy

Kızlar bu arada ben tursu hergun yiyorum zayiflarkende yedim hep pek odem sorunum yok benim yapmiyo bana cok faydali bence turşu tabi fazlasi tansiyon ama daha bugun dinledim tvde zayiflamak isteyenlerde tursu yeyin korkmadan diyollaaa
Siz yemiyo msn diyette tursu hic?

Ay ben yiyorum patlican turşusunu çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…